Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nexo

εως και 15% ετήσιο επιτόκιο σε EUR, GBP και USD

ευέλικτης αποταμίευσης και αποταμίευσης ορισμένου χρόνου .

Όλα τα αμοιβαία κεφάλαια υποστηρίζονται από το χαρτοφυλάκιο δανείων λιανικής με υπερασφάλειες.

Επεξ/σία από sharke
  • Like 1
  • Απαντ. 695
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, sharke είπε

Nexo

15% ετήσιο επιτόκιο σε EUR, GBP και USD

ευέλικτης αποταμίευσης και αποταμίευσης ορισμένου χρόνου .

Όλα τα αμοιβαία κεφάλαια υποστηρίζονται από το χαρτοφυλάκιο δανείων λιανικής με υπερασφάλειες.

Δεν υπάρχουν αυτά που αναφέρεις. Στη Nexo  αυτά τα επιτόκια είναι για cryptos και όχι για ευρώ δολλάριο 

Δημοσ.

11% είναι στη Nexo για 12 μήνες κλειστά σε €.

Αν μπλέξεις με Nexo tokens ίσως είναι λίγο πιο υψηλό.

5% με τα χρήματα διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή, σε € επίσης.

Έχει 5€ "έξοδα" ανάληψης κι έχει και κάρτα, η οποία όμως δεν "φορτίζει" υπηρεσίες τύπου revolut, payzy κλπ.

Δημοσ.
8 hours ago, james01gr said:

τα αμοιβαία δεν φορολογούνται. θεωρούνται επενδύσεις. εάν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

Δεν φορολογούνται, μίλησα προ ημερών με την eurobank περί του θέματος.

• Like 1
Δημοσ.
9 hours ago, Fan said:

Τι εννοείς αρνητική απόδοση; Ομόλογα γράφεις. Θα σου δίνει το μέρισμα κάθε χρόνο, κάτι σαν τόκο σκέψου και στο τέλος της τριετίας θα πάρεις όλο το κεφάλαιό σου και πιθανώς κάποιο μπόνους από τη διαπραγμάτευση στη δευτερογενή αγορά, άσχετο με τα μερίσματα.

Α/Κ λέει ο φίλος που επενδύει σε ομόλογα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, alexander098 είπε

Δεν υπάρχουν αυτά που αναφέρεις. Στη Nexo  αυτά τα επιτόκια είναι για cryptos και όχι για ευρώ δολλάριο 

μια χαρά έχουν για FIAT  , για cryptos φτάνουν και παραπάνω.

Επεξ/σία από sharke
Δημοσ.
Just now, sharke said:

μια χαρά έχουν για FIAT  , για cryptos φτάνουν και παραπάνω.

Για ευρω ειναι στο 13% αν εισαι στο platinum επιπεδο ( 10% ολων περουσιακων σε Nexo ) κλειστα για ενα χρονο. Αν παιρνεις τον τοκο σε nexo token το επιτοκιο ειναι στα 15%. Σε υπολοιπα κρυπτονομισματα τα επιτοκια διαφερουν.

Η nexo δινει μακραν το καλυτερο επιτοκιο στην αγορα. Αλλα πρεπει να εχεις τις προυποθεσεις.. Επισης στο Platinum μια αναληψη τον μηνα ειναι χωρις χρεωση.

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Tsino είπε

Α/Κ λέει ο φίλος που επενδύει σε ομόλογα 

Ναι τι? Πώς θα χάσει κεφάλαιο στη λήξη των ομολόγων ή μερίσματα στο Α/Κ με ομόλογα;

Εκτός εάν μιλάμε για ακραίες εξαιρέσεις που πάει κάποιος και επενδύσει στη Ζιμπάμπουε και βαρέσει κανόνι η εταιρεία που έβγαλε το ομόλογο.

Δημοσ.
7 minutes ago, geomrk said:

Απο trading212

image.png.3c970e3dc58c2f704131c928949adbc0.png

Λογικο ηταν να συμβεί το περίμεναμε μετά τη μείωση των επιτοκίων από την εκτ

Δημοσ.

Το δολάριο θα παραμείνει στο 4,1%, οπότε αρχίζει να γίνεται δελεαστικό νομίζω.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 12/2/2025 στις 10:35 ΠΜ, The_Judas είπε

η trading212 παρέχει κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει ότι είναι αμοιβαία κεφάλαια και όχι τόκοι καταθέσεων;

δεν το έχω κοιτάξει ακόμα. Φέτος ξεκίνησα με την trading 212. Κι εγώ ψάχνοντας πηγαίνω

13 ώρες πριν, Doubt είπε

11% είναι στη Nexo για 12 μήνες κλειστά σε €.

Αν μπλέξεις με Nexo tokens ίσως είναι λίγο πιο υψηλό.

5% με τα χρήματα διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή, σε € επίσης.

Έχει 5€ "έξοδα" ανάληψης κι έχει και κάρτα, η οποία όμως δεν "φορτίζει" υπηρεσίες τύπου revolut, payzy κλπ.

το θέμα είναι πόσο αξιόπιστη είναι. Εντάξει έβαλα κι εγώ κάποια χρήματα σε 3μηνη. Είδομεν....

Επίσης αυτό με την κάρτα... δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να "αφαιρέσουμε" χρήματα με την κάρτα κάνοντας top up κάποια άλλη; Αναγκαστικά πληρώνουμε τα 5€;

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Neptu είπε

Επίσης αυτό με την κάρτα... δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να "αφαιρέσουμε" χρήματα με την κάρτα κάνοντας top up κάποια άλλη; Αναγκαστικά πληρώνουμε τα 5€;

Μπορείς να κάνεις πληρωμές/αγορές μέσω gpay ας πούμε. Κι εγώ γκρίνιαξα όταν έβαλαν το τάλιρο στην ανάληψη, αλλά όταν σου δίνει το διπλό και άνω επιτόκιο σε σχέση με τους άλλους.. 

Δημοσ.
5 hours ago, Fan said:

Το δολάριο θα παραμείνει στο 4,1%, οπότε αρχίζει να γίνεται δελεαστικό νομίζω.

Συμφέρει όμως η μετατροπή ευρώ σε δολάριο ή θα έχεις απώλειες από εκεί?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θυμάμαι καλά η trading212 χρεώνει 0.15% κόστος μετατροπής συναλλάγματος. αλλά κερδίζεις περισσότερα με το 4.1% του δολαρίου.

Δεν ξέρω όμως τι παίζει με την φορολογία σε τέτοιες περιπτώσεις, τι ποσό δηλώνεις αν τα παίρνεις σε δολάρια τα κέρδη...

Επεξ/σία από The_Judas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...