Armoral Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου Spoiler Από τη Moon Studios, τους βραβευμένους προγραμματιστές των Ori and the Blind Forest και Ori and the Will of the Wisps, έρχεται το No Rest for the Wicked, ένα σπαρταριστό RPG δράσης ακριβείας που θα επαναπροσδιορίσει το είδος. Σημερινό live της εταιρίας Η ανακοίνωση από την Take 2 Interactive Ιστοσελίδα Steam Επίσημη ιστοσελίδα Early reviews 2
firepc Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου Τι Q1? Είπανε 18/4 early access Πάντως φαίνεται πολύ ωραίο 1
Ren_Hoek Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Στο Discord αναφέρουν πως θα συνεργαστούν με streamers και content creators τις πρώτες μέρες από τους οποίους θα υπάρχει επιπλέον έκπτωση στην τιμή από αυτήν του early access και θα διαμορφώνεται στα 31.99€. Ακόμα όμως δεν έχουν ανακοινώσει ποιους ( ή τουλάχιστον εγώ δεν είδα κάποιους). Επίσης, για όσους αγοράσουν το early access θα λάβουν ως reward το Cerim Armor.
xavier Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου τελικα με αυτο ασχολουμαστε απο τωρα ή το αφηνουμε να ωριμασει?
Armoral Δημοσ. 18 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου (επεξεργασμένο) Διαθέσιμο σε early access πλέον αλλά mixed τα πρώτα reviews. Είναι νωρίς ακόμη. Επεξ/σία 18 Απριλίου από Armoral
Despotas Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 1 ώρα πριν, xavier είπε τελικα με αυτο ασχολουμαστε απο τωρα ή το αφηνουμε να ωριμασει? Προσωπικά ποτέ early access. Όταν βγει κανονικά θα το δω. Άλλωστε τα περισσότερα που κυκλοφορούν τελευταία θυμίζουν early access.. 3
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 17 ώρες πριν, xavier είπε τελικα με αυτο ασχολουμαστε απο τωρα ή το αφηνουμε να ωριμασει? για την ώρα εγώ θα passαρω Λείπουν ένα σορό πράματα και πόσο μάλλον από ένα rpg παιχνίδι που αυτά που λείπουν τα θες χθες! Ας το αφήσουμε να οριμάσει.
Alt3rnative Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου Εχουν βγει ηδη 6 hotfix μεσα σε μια εβδομαδα τα οποία εχουν προσθέσει διορθωσει απειρα πράγματα. Αφηστε το εσεις να ωριμάσει δεν τρεχει τπτ. Οι υπόλοιποι που τα δοκιμαζετε και λιγο αγουρα παίξτε το γτ το παιχνίδι εξελίσσεται σε αριστουργημα. 1 1
dalan2007 Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου Προσωπικά ήμουν με το δείκτη πάνω στην αγορά αλλά είδα videos ότι δεν τραβάει με την rx6600 μου Μόλις και αν το φτιάξουν θα το τσιμπήσω
enable_your_mind Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου Το πηρα και θα το δοκιμασω σημερα να δω τι λεει 1
SPANK Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου Το παιχνίδι φαίνεται καταπληκτικό ειδικά το art direction το οποίο μου αρέσει , περιμένω για full release και θα αγοραστεί σίγουρα , εκτός και αν πέσει η τιμή του σε early access κοντά στα 20 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα