Armoral Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 Στις 27/4/2024 στις 4:40 ΠΜ, Alt3rnative είπε Εχουν βγει ηδη 6 hotfix μεσα σε μια εβδομαδα τα οποία εχουν προσθέσει διορθωσει απειρα πράγματα. Αφηστε το εσεις να ωριμάσει δεν τρεχει τπτ. Οι υπόλοιποι που τα δοκιμαζετε και λιγο αγουρα παίξτε το γτ το παιχνίδι εξελίσσεται σε αριστουργημα. Για κάνε μας ένα μικρό review σε γενικές γραμμές.
enable_your_mind Δημοσ. 5 Μαΐου 2024 Δημοσ. 5 Μαΐου 2024 Ειχα λιγο χρονο να παιξω παραπανω το παιχνιδι και δηλωνω ηδη λατρεια.. εχει παρα πολυ ωραια ροη.. πολυ ατμοσφαιρα και πολυ ιδιαιτερο art style... στην αρχη μου φανηκε πολυ δυσκολο αλλα μολις αφιερωσα παραπανω χρονο ειδα οτι το παιχνιδι αμεσως σου το δινει πισω.. Εχει ολα τα στοιχεια να γινει φοβερη παιχνιδαρα..μου αρεσει που εχει πολυ εξερευνηση και διακρινω οτι σε καθε πατσ , τα γραφικα ειναι καλυτερα..
screaming_trees Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου On 14/03/2025 at 00:18, Despotas said: Κυκλοφόρησε μεγάλο update πριν 2 ημέρες: Το update βγάνει στις 30...
ikaruga24 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Το update είναι η κύρια κυκλοφορία ή είναι για νέο chapter στο early access;
Despotas Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 3 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Το update είναι η κύρια κυκλοφορία ή είναι για νέο chapter στο early access; Ακόμη early access είναι. Θα βγουν και άλλα updates μελλοντικά όπως αναφέρουν στο showcase video παραπάνω. Δεν έχει πχ coop ούτε όλο το campaign.
mordred Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Το τσίμπησα χθες και δε ξεκόλλαγα... Ελπίζω να μην έχει θέμα το studio και να το ολοκληρώσει κάποια στιγμή 1
psof Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 1 ώρα πριν, mordred είπε Το τσίμπησα χθες και δε ξεκόλλαγα... Ελπίζω να μην έχει θέμα το studio και να το ολοκληρώσει κάποια στιγμή Οταν τελειώσεις πες μας πόσες ώρες σου πήρε κι αν αξίζει να το αρχίσουμε τώρα ή καλύτερα να περιμένουμε την 1.0.
mordred Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου (επεξεργασμένο) 50 minutes ago, psof said: Οταν τελειώσεις πες μας πόσες ώρες σου πήρε κι αν αξίζει να το αρχίσουμε τώρα ή καλύτερα να περιμένουμε την 1.0. Έγινε. Εγώ το πήρα 28€ που το έχει προσφορά -30%. Τώρα έχω ψιλοκολλήσει σε κάτι mobs που με πετσιάζουν (είναι δύσκολο το ρημάδι) Απλά διαβάζω και αυτά και ανησυχώ, γιατί πραγματικά είναι φοβερό παιχνίδι https://www.gamereactor.eu/ori-studio-in-crisis-no-rest-for-the-wicked-could-be-their-final-game-1541163/ Επεξ/σία 14 Μαϊου από mordred 1
7nisiotis Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, mordred said: Έγινε. Εγώ το πήρα 28€ που το έχει προσφορά -30%. Τώρα έχω ψιλοκολλήσει σε κάτι mobs που με πετσιάζουν (είναι δύσκολο το ρημάδι) Απλά διαβάζω και αυτά και ανησυχώ, γιατί πραγματικά είναι φοβερό παιχνίδι https://www.gamereactor.eu/ori-studio-in-crisis-no-rest-for-the-wicked-could-be-their-final-game-1541163/ Ε, όχι ακριβώς. Δεν κινδυνεύει τόσο. Απλά έχει φάει επίθεση από σιχαμερά ερπετά. Διαβάστε στο λινκ την Επίσημη Τοποθέτηση του dev που ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα τόσο για το παιχνίδι όσο και για το άνωθεν "περιστατικό" (be aware @ρχιδάτα replies στο προφίλ του- respect!): εν ολίγοις western journalists lied again™ Επεξ/σία 14 Μαϊου από 7nisiotis 1 1
mordred Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 16 minutes ago, 7nisiotis said: Ε, όχι ακριβώς. Δεν κινδυνεύει τόσο. Απλά έχει φάει επίθεση από σιχαμερά ερπετά. Διαβάστε στο λινκ την Επίσημη Τοποθέτηση του dev που ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα τόσο για το παιχνίδι όσο και για το άνωθεν "περιστατικό" (be aware @ρχιδάτα replies στο προφίλ του- respect!): εν ολίγοις western journalists lied again™ Good to know. Καλά προσωπικά θα το αγόραζα έτσι κι αλλιώς γιατί με είχε ιντριγκάρει. Αναρωτιόμουν πολλές φορές έχοντας παίξει τόσα arpg πόσο τέλειο θα ήταν να βγει κάποιο που κάθε μάχη θα είχε νόημα και δε θα ήταν απλά ατελείωτο σπάμινγκ κουμπιών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα