hp8 Δημοσ. 3 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, PC_Science_Lefkada είπε 5 ώρες πριν, hp8 είπε Στην συνέχεια περασα τα windows στο χώρο που έμεινε χωρίς κατι άλλο (φωτο) Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω με ποιον τρόπο εννοείς. δες τις φωτο με το αυξημένο διαμέρισμα Τα υπόλοιπα : αναφέρομαι σε mbr δίσκο Η διαδικασία είτε από το bootable usb που όταν φτάσει στο σημείο επιλογής γλώσσας πατάς shift και F10 να ανοίξει cmd και να τρέξεις τις παρακάτω εντολές για να το ετοιμάσεις η τον ετοιμάζεις σε στημένο pc με τις ιδιες diskpart list disk select disk 0 πχ clean create partition primary size=850 τόσα έβαλα format fs=ntfs quick active exit επανεκκίνηση έχουμε το πρώτο διαμέρισμα ήδη έτοιμο αντί για 50 που το κάνουν τα windows 850mb (τόσα έβαλα εγώ Τα windows το βγάζουν 50mb) και μένει ο υπόλοιπος δίσκος με τα χ gb Eπιλεγουμε προσαρμοσμένη εγκατάσταση πατάμε στο δίσκο με τα χ gb και εγκατάσταση όπως προβλέπεται Spoiler Spoiler Επεξ/σία 3 Μαρτίου από hp8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου καλημέρα 16 ώρες πριν, hp8 είπε αναφέρομαι σε mbr δίσκο Η διαδικασία είτε από το bootable usb που όταν φτάσει στο σημείο επιλογής γλώσσας πατάς shift και F10 να ανοίξει cmd οκ, με shift+f10 στο cmd μέσω του diskpart μπορείς κ να αλλάξεις σε Mbr το partition scheme , πρώτα clean κ μετά convert mbr εννοείται ο target δίσκος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 4 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 13 λεπτά πριν, Kthulhou είπε καλημέρα οκ, με shift+f10 στο cmd μέσω του diskpart μπορείς κ να αλλάξεις σε Mbr το partition scheme , πρώτα clean κ μετά convert mbr εννοείται ο target δίσκος δεν θα διαφωνήσω Εγώ απλά περιέγραψα την διαδικασία που έκανα για να δώσω λύση στο πρόβλημα που προέκυψε σε έμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου nai bre, δεν κάνουμε κόντρα, επειδή είπες 17 ώρες πριν, hp8 είπε αναφέρομαι σε mbr δίσκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 4 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, Kthulhou είπε nai bre, δεν κάνουμε κόντρα, επειδή είπες καμία κόντρα Δεν είχα - έχω λόγο για κάτι τέτοιο Άλλωστε αλληλοβοήθεια ψάχνουμε μεταξύ μας δίνοντας λύση στα προβλήματα που προκύπτουν κερδίζοντας κάποια χρήματα που θα δίναμε στον τεχνικό Αυτό φαντάζομαι είναι και το πνεύμα του insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα