johnyb98 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Εδώ και δύο ημέρες, δέχομαι κλήσεις από άσχετους αριθμούς. Καποιοι πρέπει να εντόπισαν τον αριθμό μου, και να είναι είναι robocalls. Απαντώντας, κάτι τηλεφωνητές στα αγγλικά από πίσω. Πήρα στον πάροχό μου , και είδαν τον αριθμό μου πως είναι κρυμμένος καί σε εντυπους καί σε ηλεκτρονικούς καταλόγους. Δυστυχώς, είπαν, δεν μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω. Δέχεστε τις δύο τελευταίες ημέρες τέτοιες κλήσεις; Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2024 από johnyb98
stark Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 9 minutes ago, johnyb98 said: Εδώ και δύο ημέρες, δέχομαι κλήσεις από άσχετους αριθμούς. Καποιοι πρέπει να εντόπισαν τον αριθμό μου, και να είναι είναι robocalls. Απαντώντας, κάτι τηλεφωνητές στα αγγλικά από πίσω. Πήρα στην COSMΟΤΕ , και είδαν τον αριθμό μου πως είναι κρυμμένος καί σε εντυπους καί σε ηλεκτρονικούς καταλόγους. Δυστυχώς, είπαν, δεν μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω. Δέχεστε τις δύο τελευταίες ημέρες τέτοιες κλήσεις; https://www.insomnia.gr/forums/topic/825302-κλησεισ-απο-ελληνικα-νουμερα-κινητων-διαφορων-ιδιωτων-απλων-συνδρομητων-κινητης-με-το-ιδιο-μαγνητοφωνημενο-μηνυμα-απατησ/#comment-60205022
johnyb98 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 Ναι, εντάξει με την ανάγνωση του θέματος που μου έδωσες, και, φυσικά, ευχαριστώ. Όπως διάβασα καί για το spoofing. Μπορείτε να μου πείτε πως θα το σταματήσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα