Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα δε συνέκρινα σειρά με ταινία. Μίλησα για το 8/10 που έβαλες σε σχέση με άλλες κορυφαίες σειρές που θα έπρεπε να πάρουν 200/10.

Επίσης, άνευ βαθμολογικής σημασίας,  είπα για την ηθοποιό και τους ρόλους που - κατ' εμέ - της ταιριάζουν περισσότερο.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

To τελείωσα χθες. 4/10 με το ζόρι από εμένα. Εως το 5 βλέπεται απλά, με ένα μυστηριάκι και καλά κβαντικό, ουσιαστικά δράμα Φώσκολου με μαμά & κόρη..... Τα 6/7/8 είναι τραγικά. Κλασσικά έξυπνη ιδέα που στην αρχή εντυπωσιάζει αλλά δεν έχουν σκεφτεί πως θα το μαζέψουν, απλά λένε οι παραγωγοί πάμε και αν πιάσει βλέπουμε πως θα το κλείσουμε (πρώτος διδάξας το LOST), Κρίμα για τη Νούμι που την γουστάρω πολύ...... 

Δεν θα χάσετε κάτι αν δεν το δείτε, αντιθέτως.......

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ε καλά, το τι λέει η μάζα δεν μας αφορά ιδιαίτερα. Είπαμε γούστα είναι αυτά.

Ακόμα κι έτσι όμως, το τελευταίο επεισόδιο το έθαψαν και οι fans.

Στο δια ταύτα, τα 2 κορίτσια που παίζουν την Alice είναι η πιο ευχάριστη έκπληξη στη σειρά αυτή (Rosie & Davina Coleman). 

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tasanton είπε

Ε καλά, το τι λέει η μάζα δεν μας αφορά ιδιαίτερα. Είπαμε γούστα είναι αυτά.

Ακόμα κι έτσι όμως, το τελευταίο επεισόδιο το έθαψαν και οι fans.

Στο δια ταύτα, τα 2 κορίτσια που παίζουν την Alice είναι η πιο ευχάριστη έκπληξη στη σειρά αυτή (Rosie & Davina Coleman). 

Προφανώς και το θέμα του γουστου είναι κάτι εντελώς ξεχωριστό για τον καθένα. Απλά όπως σου φάνηκε υπερβολικό το 8/10, κάπως έτσι μου φάνηκε και εμενα το 4/10.

Για τα δίδυμα το είχαμε γράψει κιόλας πως επιλέχτηκαν για να φαίνονται οι διαφορές μεταξύ των διαφορετικών version τους (ειδικά στον χαρακτήρα τους).

• Like 1
Δημοσ.

Την ολοκλήρωσα πριν από λίγο και πραγματικά μου άρεσε. Θα συμφωνήσω πως κάνει κοιλιές σε κάποια σημεία και έχει αργή εξέλιξη αλλά παρ' όλα αυτά μου κράτησε το ενδιαφέρον. Στα + της σειράς ότι βασίζεται στην κβαντική φυσική (την οποίαν έως τώρα δεν την ξεχειλώνει), οι ερμηνείες και η ελαφρώς θρίλερ ατμόσφαιρα. Το στόρι μαμάς - κόρης δεν με κούρασε καθόλου ίσα ίσα που γίνεται πολύ ενδιαφέρον από το σημείο που τα δύο κορίτσια αρχίζουν και επικοινωνούν μεταξύ τους. Θα ήθελα να δω δεύτερη σεζόν αλλά θα πρέπει να δουλευτεί καλύτερα σεναριακά για να κρατήσει το ενδιαφέρον καθώς τώρα ο θεατής ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει.

Spoiler

Το ότι οι αλλαγές προσώπων μεταξύ των παράλληλων κόσμων γίνονται στο διάστημα έχει επιστημονική βάση καθώς προκειμένου να επιτευχθεί κβαντικός εναγκαλισμός σωματιδίων χρειάζονται υπερβολικά χαμηλές θερμοκρασίες κοντά στο απόλυτο μηδέν (-273 Κελσίου), θερμοκρασίες που επιτυγχάνονται στην Γη μόνο εργαστηριακά αλλά στο διάστημα είναι πολύ ποιο εύκολο να επιτευχθούν καθώς σε οποιαδήποτε περιοχή του διαστήματος γύρω από την Γη όποτε πέφτει η σκιά της Γης και δεν φωτίζεται η θερμοκρασία φτάνει γύρω στους -200. Μεγάλο λάθος κατά την γνώμη μου η τελευταία σκηνή, δεν έχει καμία επιστημονική βάση και η κβαντική φυσική δεν μπορεί να εξηγήσει πως μια γυναίκα που της λείπει ο μισός εγκέφαλος μπορεί να αναστηθεί. Όχι μόνο δεν προσφέρει τίποτα αλλά χαλάει τα όσα έχει έως τώρα κτίσει η σειρά. Από την άλλη σε μια πιθανή δεύτερη σεζόν το επερχόμενο μωρό θα παίξει λογικά μεγάλο ρόλο αφού προέρχεται από το παράλληλο σύμπαν.  Ας ελπίσουμε σε μια καλύτερη δεύτερη σεζόν. 

• Like 3
Δημοσ.

ΟΚ, ενδιαφέρουσα σειρά. Κάπως ξεχειλωμένη, όπως συμβαίνει με τις περισσότερες. Αν δηλαδή ήταν 4 επεισόδια θα ήταν σαφώς πιο "γεμάτα". Αλλά με το να υπάρχουν τόσα κανάλια και τόση ανάγκη να τα γεμίσουν με original πρόγραμμα οδηγεί στο φαινόμενο του ξεχειλώματος. 

Πάντως αυτό που μου έκανε εμένα περισσότερη εντύπωση είναι που έχουν χεσμένο το κοριτσάκι. Τις μισές και πάνω φορές που ρωτάει/λέει κάτι, απλά δεν του δίνουν καμία απάντηση/σημασία :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/3/2024 στις 11:38 ΠΜ, billdanos είπε

8 επεισόδια όλα κι όλα και σου φαίνεται αργό?

Επίσης τι ακριβώς σου φανερώθηκε πως συμβαίνει πέρα από αυτά που βλέπεις από το πρώτο επεισόδιο? Δεν χρειάζεται να υποθέσεις κάτι αφού στο δείχνει ξεκάθαρα από την αρχή. Απλά μας δείχνει σταδιακά το πως ξεκίνησαν όλα αυτά και το πως "μπλέχτηκαν" οι διαφορετικοί κόσμοι... 

Το 7ο έχει συγκεντρώσει εως τώρα τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο imdb (8.1).

Ελπίζω τώρα με το finale πατάτα και τις απόψεις των φίλων εδώ μεσα να πείστηκες ότι το "είναι θεμα γούστου" έχει εφαρμογή και στην άποψη μου (ότι δεν προχωρούσε η πλοκή της σειράς, ότι είναι ανούσια αργή κάποιες φορές και τα επεισόδια έχουν αρκετό λίπος). 

Πρέπει να χάσαμε δύο επεισόδια με τις σκηνές στα χιόνια και τα mommy mommy. 

Επεξ/σία από john1987
  • Haha 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, john1987 είπε

Ελπίζω τώρα με το finale πατάτα και τις απόψεις των φίλων εδώ μεσα να πείστηκες ότι το "είναι θεμα γούστου" έχει εφαρμογή και στην άποψη μου (ότι δεν προχωρούσε η πλοκή της σειράς, ότι είναι ανούσια αργή κάποιες φορές και τα επεισόδια έχουν αρκετό λίπος). 

Πρέπει να χάσαμε δύο επεισόδια με τις σκηνές στα χιόνια και τα mommy mommy. 

Το αντίθετο! :) 

• Confused 1
Δημοσ.

Πάντως ενώ θεωρώ ότι το finale ήταν κατώτερο των προσδοκιών η τελευταία σκηνή με έψησε για να δω και λίγο από την επόμενη σαιζόν. Δεν ξέρω βέβαια αν θα το ανανεώσουν. 

Δημοσ.

Εμένα μου θύμισε τις σκηνές από εκείνη την ελληνική ταινία με την ατάκα "Στάσου, μύγδαλα", να κυνηγιούνται και να ψάχνονται για μισή ώρα.

Που δεν πέρναγε με τίποτα. Mommy, mamma, stasoo migdala.

Ελάτε, βάζω στοίχημα ότι θα γίνει cancel η σειρά.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έφαγε cancel τελικά σύμφωνα με σειρές αν Ανανεώνονται η όχι στο imdb 

Αρα Ότι είδαμε στο φιναλε είδαμε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...