embrance Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ SELFIE. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΜΕΡΕΣ 320Χ180 ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΟΥΜΕ.
oldnew Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 40 minutes ago, alex1_kgr said: Δε θα διαφωνήσω μαζί σου, αλλά λόγω επαγγέλματος θα σου πω οτι η ποιότητα κατασκευής έχει ΟΝΤΩΣ μεγάλη διαφορά. Επίσης οι μπαταρίες της samsung και της Apple κρατάνε περισσότερο στο χρόνο σε σχέση με της huawei και της xiaomi. Αν δικαιολογείτε η τιμή τους, θα σου πω όχι...αλλά ότι παίρνεις κάτι καλύτερο παίρνεις. Αν κατάλαβα καλα γράφεις οτι έχουν καλύτερη ποιότητα κατάστασης της σαμσουνγκ απ τα Κινεζικα? Λογικο αν και δεν έχω δουλέψει κινέζικα fold. Της huawei το fold οπως το είδα στα ρεβιου μάλλον εχει ισαξια ή και καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Στο Software ειναι καλύτερα τα fold της σαμσουνγκ. Επισης της honor το fold φαίνεται πολυ καλο. Στις μπαταρίες αρχίζει να αλλαζει η εικόνα. Στην Κίνα οι κινεζικές ναυαρχίδες βγαίνουν σε solid state, που είναι η επόμενη γενιά στις μπαταρίες. Στον ίδιο χώρο μεγαλύτερη χωρητικότητα και χανανε θεωρητικα τουλάχιστον ποιο δύσκολα. Στην Ευρώπη που δεν υπάρχει ανταγωνισμός ομως, τα ιδια κινητα τα βγάζουν με τις κλασικες μπαταρίες. Αυτες μπορεί να είναι και χειρότερες οντως. Πχ το xiaomi 14 ultra Ευρώπη βγαίνει με 5000 κλασική μπαταρία, Κίνα βγαίνει με solid state 5300. Το ιδιο ολα τα fold.. 37 minutes ago, kaliakman said: Το έχω φτιάξει μόνο μια φορά επειδή δεν άνοιγε πλήρως. 2 ώρες πήρε αλλά και πάλι εκτός εγγύησης δεν θέλω να μάθω το κόστος. Τα 3αρια και τα 4αρια το πάθανε πολλά αυτο. Ειχα ξανα γράψει την εμπειρία μου πριν το παρω που δοκίμαζα δίπλα δίπλα το 4 και το 5. Το 4 έκανε ενα θόρυβο σαν χαρτί που τσακιζει οταν το έκλεινες, το 5 δεν το είχε αυτο. Υποτίθεται ότι στο 5 με το νεο μεντεσε δε θα παθαίνε αυτό ακριβώς, να μη κλείνει. Μέχρι στιγμής οντως απο κατι στατιστικά στο redid κανένα δεν το εχει πάθει, αλλά αμα δεν περασει καμια 2ετια δεν ξέρεις πόσο ποιο ανθεκτικό είναι όντως. Η λογική λεει οτι καθε νεο fold θα είναι και λίγο ανθεκτικότερο. Υπάρχει όμως μια εικόνα beta tester όντως. Θα έπρεπε η σαμσουνγκ να καλύπτει καθε πρόβλημα της αναδιπλούμενης οθονης ποιο εύκολα. Στην Ελλάδα τουλάχιστον ψάχνουν πως να σε βγάλουν εκτός εγγύησης.. Επεξ/σία 1 Μαρτίου από oldnew 1
panther_512 Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 1 hour ago, VonDoulen said: Καλό μήνα με υγεία! Μάγκες με αυτά τα χρήματα αγοράζεις Desktop τούμπανο.....ποιος ο λόγος....? Κοίταξε, την τελευταία φορά που πήγα να βάλω το Desktop PC μου στην τσέπη για να βγώ έξω, δυσκολεύθηκα. Φταίει και η slim γραμμή των παντελονιών βέβαια. 8
oldnew Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 2 minutes ago, panther_512 said: Κοίταξε, την τελευταία φορά που πήγα να βάλω το Desktop PC μου στην τσέπη για να βγώ έξω, δυσκολεύθηκα. Φταίει και η slim γραμμή των παντελονιών βέβαια. Γι αυτο και εγω του είπα ότι αγοράζεις 50 κιλα φέτα. Καθε πράγμα καλύπτει αλλη ανάγκη. Οταν δεν εισαι σπίτι, το υπερτουμπανο pc είναι άχρηστο. Αμα δε χρειάζεσαι ταμπλετα στην τσέπη αλλα χρειάζεσαι δυνατό pc σπίτι, θα πάρεις pc, είναι θεμα αναγκών. Όσοι παίρνουν fold συνήθως έχουν ηδη καλο pc σπίτι.
panther_512 Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 2 minutes ago, oldnew said: Γι αυτο και εγω του είπα ότι αγοράζεις 50 κιλα φέτα. Σόρρυ, αλλά 50 κιλά φέτα είναι καλύτερα από οτιδήποτε αντίστοιχης αξίας σκεφτείς να βάλεις απέναντί τους. Κατά τα άλλα, όπως βλέπαμε επί δεκαετίες με τα λαπτοπς και υπολογιστές τσέπης, και φυσικά συνεχίζουμε να βλέπουμε, η φορητότητα κοστίζει. Το Fold απευθύνεται σε αυτούς που μπορούν και θέλουν να το έχουν. Επί του παρόντος το θεωρώ είδος πολυτελείας, στα ίδια επίπεδα με την υποδαπέδια θέρμανση στην Κύπρο, που έχει χειμώνα 10 μέρες το χρόνο. 3
dhm21911 Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 3 λεπτά πριν, panther_512 είπε Το Fold απευθύνεται σε αυτούς που μπορούν και θέλουν να το έχουν. Εγώ πάντως δεν ξέρω ανθρώπους που να μην μπορούν να πληρώσουν δόσεις της τάξης των 18-25 ευρώ το μήνα.
panther_512 Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 1 minute ago, dhm21911 said: Εγώ πάντως δεν ξέρω ανθρώπους που να μην μπορούν να πληρώσουν δόσεις της τάξης των 18-25 ευρώ το μήνα. Πολύ σωστό επιχείρημα. Αν είσαι 15 χρονών και θέλεις να πείσεις τους γονείς σου να σου το αγοράσουν. Και γώ μαζί σου. 1
dimlevi Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 1 ώρα πριν, kaliakman είπε Είμαι πολύ ευχαριστημένος, ειδικά για την χρήση που κάνω. Έχει αντικαταστήσει tablet, κινητό και ebook reader. Το έχω φτιάξει μόνο μια φορά επειδή δεν άνοιγε πλήρως. 2 ώρες πήρε αλλά και πάλι εκτός εγγύησης δεν θέλω να μάθω το κόστος. Το έχω πάει 3 και η μία ήταν για το γνωστό θέμα ότι δεν ανοίγει πλήρως. Εκτος εγγύησης ειναι 650-700.
Jts Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, oldnew είπε Αν κατάλαβα καλα γράφεις οτι έχουν καλύτερη ποιότητα κατάστασης της σαμσουνγκ απ τα Κινεζικα? Λογικο αν και δεν έχω δουλέψει κινέζικα fold. Της huawei το fold οπως το είδα στα ρεβιου μάλλον εχει ισαξια ή και καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Στο Software ειναι καλύτερα τα fold της σαμσουνγκ. Επισης της honor το fold φαίνεται πολυ καλο. Στις μπαταρίες αρχίζει να αλλαζει η εικόνα. Στην Κίνα οι κινεζικές ναυαρχίδες βγαίνουν σε solid state, που είναι η επόμενη γενιά στις μπαταρίες. Στον ίδιο χώρο μεγαλύτερη χωρητικότητα και χανανε θεωρητικα τουλάχιστον ποιο δύσκολα. Στην Ευρώπη που δεν υπάρχει ανταγωνισμός ομως, τα ιδια κινητα τα βγάζουν με τις κλασικες μπαταρίες. Αυτες μπορεί να είναι και χειρότερες οντως. Πχ το xiaomi 14 ultra Ευρώπη βγαίνει με 5000 κλασική μπαταρία, Κίνα βγαίνει με solid state 5300. Το ιδιο ολα τα fold.. https://www.vopmart.com/blog/post/xiaomi-14-ultra-teardown.html li-ion polymer είναι. Αν είχε βγει solid state σε mass production θα το είχε γράψει ακόμα και το insomnia. Επεξ/σία 1 Μαρτίου από Jts 1
dimlevi Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Άλλο κακό με τα Fold είναι ότι χάνουν κατακόρυφα μεταπωλητικη αξία. Προσπαθώ να πουλήσω το δικό μου fold 4 600 και όσους έχω δει να τα πουλάνε δε φεύγουν καθόλου εύκολα ακόμα και αν τα ρίξεις στο 1/3 της τιμης( το κινητό είχε 1800 1.5 χρόνο πριν) και εδώ και εξωτερικό. Επίσης εδώ δεν έχουμε το καλό trade in που έχουν στην Αμερική οπότε τους είναι πολύ πιο εύκολο να πάνε στο νέο μοντέλο. Πιθανόν θα κρατησω το 4 μαζι με το ultra γιατί μου λείπει αρκετές στιγμές η μεγάλη οθόνη (όσοι τα έχουν ξέρουν το feeling). 2 ώρες πριν, VonDoulen είπε Καλό μήνα με υγεία! Μάγκες με αυτά τα χρήματα αγοράζεις Desktop τούμπανο.....ποιος ο λόγος....? Με 400-500€ αγοράζεις κινητάρες πλέον... Τι συγκρίνεις και εσύ... Επεξ/σία 1 Μαρτίου από dimlevi
Voodooman Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου Για εμένα είναι όχι στα αναδιπλούμενα έτσι όπως είναι τώρα. Η οθόνη τους απλά δεν με πείθει σε αίσθηση και εμφάνιση και το λύγισμα στη μέση δεν μου αρέσει καθόλου-έστω και από ψυχαναγκαστικής άποψης. 1
dhm21911 Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 1 ώρα πριν, panther_512 είπε Πολύ σωστό επιχείρημα. Αν είσαι 15 χρονών και θέλεις να πείσεις τους γονείς σου να σου το αγοράσουν. Και γώ μαζί σου. Μάλλον εσύ έχεις στο μυαλό σου ότι ο κόσμος αγοράζει ντουκου. 3 ώρες πριν, VonDoulen είπε Καλό μήνα με υγεία! Μάγκες με αυτά τα χρήματα αγοράζεις Desktop τούμπανο.....ποιος ο λόγος....? Με 400-500€ αγοράζεις κινητάρες πλέον... Στείλε μας αν θες μια κίνηταρα με 400-500 να έχουμε στα υπόψιν μας. 1
Bluedive Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου Δεν βλεπω ενσωματωση στο πενακι και φετος και ανησυχω οτι παλι με το Note 20 Ultra θα μεινω η θα παω σε S24 Ultra οταν πεσει σε λογικα επιπεδα. 1
oldnew Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 1 hour ago, Jts said: https://www.vopmart.com/blog/post/xiaomi-14-ultra-teardown.html li-ion polymer είναι. Αν είχε βγει solid state σε mass production θα το είχε γράψει ακόμα και το insomnia. Εχεις δίκιο, τις μπέρδεψα με τις solid state. Η ουσία δεν αλλάζει όμως. Οι Κινέζοι στην Κίνα χρησιμοποιουν ανώτερη τεχνολογια μπαταρίας. Η ion polymer υποτίθεται οτι έχουν και μεγαλύτερη χωρητικότητα στον ιδιο χώρο, και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, δεν σκανε κλπ. Επομένως έχουν ανέβει κατηγορία. Οτι δεν τις βάζουν στην Ευρώπη αλλο ζήτημα. https://robocraze.com/blogs/post/lithium-ion-vs-lithium-polymer-battery
Jts Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, oldnew είπε Εχεις δίκιο, τις μπέρδεψα με τις solid state. Η ουσία δεν αλλάζει όμως. Οι Κινέζοι στην Κίνα χρησιμοποιουν ανώτερη τεχνολογια μπαταρίας. Η ion polymer υποτίθεται οτι έχουν και μεγαλύτερη χωρητικότητα στον ιδιο χώρο, και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, δεν σκανε κλπ. Επομένως έχουν ανέβει κατηγορία. Οτι δεν τις βάζουν στην Ευρώπη αλλο ζήτημα. https://robocraze.com/blogs/post/lithium-ion-vs-lithium-polymer-battery Ναι το 2023 είχαν δοκιμάσει και solid state σε prototype κινητό οπότε σε λίγο καιρό θα τις δούμε και αυτές. Απλά το βασικό τους πλεονέκτημα είναι στους κύκλους ζωής και όχι τόσο στην χωρητικότητα. Επεξ/σία 1 Μαρτίου από Jts 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα