Crash24 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Ανεπίσημες ψηφιακές εικόνες που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα από την ιστοσελίδα SmartPrix και τον γνωστό leaker στην πλατφόρμα X, OnLeaks, δείχνουν την επόμενης γενιάς αναδιπλούμενη ναυαρχίδα της Samsung, Galaxy Z Fold6. Οι εικόνες δείχνουν μία συσκευή με περισσότερο «τετραγωνισμένο» σχεδιασμό που έχει αρκετά κοινά στοιχεία με τον σχεδιασμό του Galaxy S24 Ultra που κυκλοφόρησε πρόσφατα, με τις τετραγωνισμένες άκρες να έχουν πάρει τη θέση των περισσότερο στρογγυλεμένων που κοσμούν το Galaxy Z Fold5. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα SmartPrix, οι διαστάσεις του Galaxy Z Fold6 είναι 153,5 x 132,5 x 6,1 χιλιοστά με τη συσκευή σε πλήρη έκταση, καθιστώντας το ελαφρώς μικρότερο και φαρδύτερο από τον προκάτοχό του. Η εσωτερική, εύκαμπτη οθόνη σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαγώνιο 7,6” ενώ η εξωτερική οθόνη είναι περίπου 6,2”. Galaxy-Z-Fold-6.webm Κατά τα άλλα, οι ψηφιακές εικόνες απεικονίζουν το Galaxy Z Fold6 με πολλά από τα γνωστά στοιχεία του σχεδιασμού που χαρακτηρίζουν και το σημερινό Galaxy Z Fold5, όπως το σύστημα τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος. Στο επάνω μέρος της συσκευής διακρίνονται τρία μικρόφωνα και γρίλιες για το ακουστικό/ηχείο ενώ στο κάτω μέρος παρατηρείται ένα ακόμη μικρόφωνο, γρίλιες για το ηχείο και η υποδοχή USB Type-C. Τα πλήκτρα ελέγχου της έντασης ήχου και το κουμπί λειτουργίας εξακολουθούν να βρίσκονται στη δεξιά πλευρά με την υποδοχή για την κάρτα SIM να βρίσκεται στα αριστερά. Η Samsung δεν έχει βεβαίως ανακοινώσει τις προδιαγραφές του Galaxy Z Fold 6, ωστόσο η ιστοσελίδα SmartPrix εκτιμά ότι η συσκευή θα βασίζεται στην Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 Mobile Platform for Galaxy, με δυνατότητα επιλογής μεταξύ 12GB και 16GB για τη μνήμη και αποθηκευτικό χώρο έως 1TB. Οι δύο οθόνες τεχνολογίας OLED ενδέχεται επίσης να υποστηρίζουν ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Οι τρεις κάμερες στο πίσω μέρος θα βασίζονται σε αισθητήρες των 50 MP, 12MP και 10MP, με τον δεύτερο αισθητήρα να βρίσκεται πίσω από ένα υπερευρυγώνιο φακό και τον τρίο να βρίσκεται πίσω από τηλεφακό. Στην πρόσοψη επίσης αναμένεται να υπάρχει μία κάμερα 10 MP για selfies. Φημολογείται ότι η Samsung θα παρουσιάσει τις νέες αναδιπλούμενες συσκευές της σε μία εκδήλωση Unpacked που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο, στην οποία επίσης θα μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες για το Galaxy Ring που το είδαμε πρόσφατα από κοντά. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Panosglasgow Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου Αν ειναι και κάτω από 11mm πάχος θα το τσιμπήσω στάνταρ αν και πάλι 14+ το κόβω.
anax111 Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου Αν δεν βάλει το σετ καμερών του Ultra δεν το βλέπω πάλι να το αποφασίζω. Θα τα έσκαγα τα 2 χιλιάρικα εάν είχε το κορυφαίο σετ καμερών της Samsung. Όσο δεν το κάνει δύσκολο να πάω για fold. Δεν μπορείς να κουβαλάς δυο κινητά, ένα μπορείς να έχεις πάνω σου και η φωτογραφία για μένα απαραίτητα προηγείτε από μία μεγαλύτερη οθόνη. Ούτως ή άλλως έχω μαζί μου πάντοτε το laptop μου, το ίδιο νομίζω και όλοι οι επαγγελματίες που μετακινούνται. Οπότε δύσκολα θυσιάζεις την δυνατότητα για κορυφαία φωτο και video με μια 7,5 ιντσών οθόνη στο κινητό. 2
oldnew Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 9 hours ago, Panosglasgow said: Αν ειναι και κάτω από 11mm πάχος θα το τσιμπήσω στάνταρ αν και πάλι 14+ το κόβω. Έχει ακριβώς το ίδιο πάχος με το fold 5, αρσ και διπλωμένο θα είναι οσο και το 5, δηλαδή 13.4. Επειδή αποκλείεται να μην εμφανίσει μια βελτίωση, θα αποδειχθεί οτι οι διαρροές δεν ηταν 100% σωστές και θα το βγάλει 12.9-13. Θα στοιχηματιζα στο 12.9 λόγω μάρκετινγκ και μονο. Θυμήθητε το νούμερο, πολύ πιθανό να θα πέσω μέσα χωρίς να έχω καμιά πληροφορία. Συνεχώς πέφτω μέσα σε ανάλογες προβλέψεις γιατί ξέρω απο μάρκετινγκ. Προσωπικά το εχω σε μια πολύ λεπτή θηκη aramid Carbon οπότε είναι σε πάχος οσο τα νορμάλ κινητα με νορμάλ θήκες περίπου.. Αν βάλεις στα fold θηκη χοντρή γίνονται τούβλα. 1 hour ago, anax111 said: Αν δεν βάλει το σετ καμερών του Ultra δεν το βλέπω πάλι να το αποφασίζω. Θα τα έσκαγα τα 2 χιλιάρικα εάν είχε το κορυφαίο σετ καμερών της Samsung. Όσο δεν το κάνει δύσκολο να πάω για fold. Δεν μπορείς να κουβαλάς δυο κινητά, ένα μπορείς να έχεις πάνω σου και η φωτογραφία για μένα απαραίτητα προηγείτε από μία μεγαλύτερη οθόνη. Ούτως ή άλλως έχω μαζί μου πάντοτε το laptop μου, το ίδιο νομίζω και όλοι οι επαγγελματίες που μετακινούνται. Οπότε δύσκολα θυσιάζεις την δυνατότητα για κορυφαία φωτο και video με μια 7,5 ιντσών οθόνη στο κινητό. Πάντως το 5 σε best price 3 μηνες μετα την κυκλοφορία του το πηρα 1250, το 512. Δε χρειάζονται 2000αρα απαραίτητα. Και μετα έφτασε 1000ρικο το 256. Σε αυτές τις τιμές ήταν ευκαιρία. Τωρα ξανα ανέβηκαν άγνωστο γιατί. Με βαση τα παραπάνω στοιχεία, δεν αξίζει ιδιαίτερα το 6. Σχεδόν ολόιδιο με το 5. Οκ θα του βάλει τον snapdragon gen 3 που ουσιαστικά είναι ο 2 με καλύτερη καρτα γραφικών, πολύ καλύτερη, σχεδόν χ 2 είναι οι επιδόσεις, αλλα ούτε υπάρχει ούτε πρόκειται να υπάρξει παιχνίδι τα επόμενα 5 χρόνια που να μη τρέχει τέλεια στον gen2. Μονο σε emulator χρειάζονται αυτά τα spec, δεν ξέρω πόσοι ενδιαφέρονται και ειδικά σε fold. Τις κάμερες του Ultra μη τις περιμένεις, δεν θα τις δεις σε fold. Δεν υπάρχει ούτε ο χώρος, ουτε το μάρκετινγκ της σαμσουνγκ θέλει κάτι τέτοιο γιατί θα κόψει πωλήσεις απ τα ultra. Πάντως υπάρχουν συγκριτικά φωτο που δείχνανε ότι το fold 5, χωρίς ζοομ εβγαζε καλύτερα απο το s24 ultra, αλλά ποιος τα κοιτάει.. Αφού το μάρκετινγκ πουλάει φωτο με spec στα ultra.. Όλοι κοιτάνε πόσο περισσότερα μεγαπιξελ είχε το s23 ultra.. (και τωρα η κάμερα του s24 ultra δεν είναι κορυφαία πάρα το μέγεθος της, την περάσανε όλοι οι Κινέζοι). Σε σοβαρά συγκριτικά η φώτο με το 5 ηταν εκεί και εκει, με κάποιες φώτο να υπερτερεί το 23 Ultra και κάποιες το fold. Εκει που υπήρχε διαφορά ήταν στο ζοομ (πανω απο 3χ) όπου δεν υπάρχει σύγκριση, πάντα υπέρ του s23 ultra. Αυτο που θα κάνει ουσιαστικά η σαμσουνγκ στο 6 αν κατάλαβα καλα απ τα παραπάνω, αλλάζει 1-2 χιλιοστά την αναλογία πλευρών. Το συνολικο μέγεθος πρακτικά είναι ίδιο. Μαλλον το κάνει για να μεγαλώσει σε πλατος τη μικρή οθόνη 2 χιλιοστά, κατι που ζητούσαν πόλοι, και είναι θετικότατο. Απλα και εκει με το σταγονόμετρο. Αμα ειναι να τη μεγαλώσει ας την έκανε λίγο μεγαλύτερη ακόμα. Μάλλον για να έχει να αλλάξει κατι ακομα στο 7. Επεξ/σία 1 Μαρτίου από oldnew 1
Panosglasgow Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 46 minutes ago, oldnew said: Έχει ακριβώς το ίδιο πάχος με το fold 5, αρσ και διπλωμένο θα είναι οσο και το 5, δηλαδή 13.4. Επειδή αποκλείεται να μην εμφανίσει μια βελτίωση, θα αποδειχθεί οτι οι διαρροές δεν ηταν 100% σωστές και θα το βγάλει 12.9-13. Θα στοιχηματιζα στο 12.9 λόγω μάρκετινγκ και μονο. Θυμήθητε το νούμερο, 99% θα πέσω μέσα χωρίς να έχω καμιά πληροφορία. Συνεχώς πέφτω μέσα σε ανάλογες προβλέψεις γιατί ξέρω απο μάρκετινγκ. Προσωπικά το εχω σε μια πολύ λεπτή θηκη aramid Carbon οπότε είναι σε πάχος οσο τα νορμάλ κινητα με νορμάλ θήκες περίπου.. Αν βάλεις στα fold θηκη χοντρή γίνονται τούβλα. Πάντως το 5 σε best price 3 μηνες μετα την κυκλοφορία του το πηρα 1250, το 512. Δε χρειάζονται 2000αρα απαραίτητα. Και μετα έφτασε 1000ρικο το 256. Σε αυτές τις τιμές ήταν ευκαιρία. Τωρα ξανα ανέβηκαν άγνωστο γιατί. Με βαση τα παραπάνω στοιχεία, δεν αξίζει ιδιαίτερα το 6. Σχεδόν ολόιδιο με το 5. Οκ θα του βάλει τον snapdragon gen 3 που ουσιαστικά είναι ο 2 με καλύτερη καρτα γραφικών, πολύ καλύτερη, σχεδόν χ 2 είναι οι επιδόσεις, αλλα ούτε υπάρχει ούτε πρόκειται να υπάρξει παιχνίδι τα επόμενα 5 χρόνια που να μη τρέχει τέλεια στον gen2. Μονο σε emulator χρειάζονται αυτά τα spec, δεν ξέρω πόσοι ενδιαφέρονται και ειδικά σε fold. Τις κάμερες του Ultra μη τις περιμένεις, δεν θα τις δεις σε fold. Δεν υπάρχει ούτε ο χώρος, ουτε το μάρκετινγκ της σαμσουνγκ θέλει κάτι τέτοιο γιατί θα κόψει πωλήσεις απ τα ultra. Πάντως υπάρχουν συγκριτικά φωτο που δείχνανε ότι το fold 5, χωρίς ζοομ εβγαζε καλύτερα απο το s24 ultra, αλλά ποιος τα κοιτάει.. Αφού το μάρκετινγκ πουλάει φωτο με spec στα ultra.. Όλοι κοιτάνε πόσο περισσότερα μεγαπιξελ είχε το s23 ultra.. Σε σοβαρά συγκριτικά η φώτο με το 5 ηταν εκεί και εκει, με κάποιες φώτο να υπερτερεί το 23 Ultra και κάποιες το fold. Εκει που υπήρχε διαφορά ήταν στο ζοομ όπου δεν υπάρχει σύγκριση, πάντα υπέρ του s23 ultra. Αυτο που θα κάνει ουσιαστικά η σαμσουνγκ στο 6 αν κατάλαβα καλα απ τα παραπάνω, αλλάζει 1-2 χιλιοστά την αναλογία πλευρών. Το μέγεθος πρακτικά είναι ίδιο. Μαλλον το κάνει για να μεγαλώσει σε πλατος τη μικρή οθόνη 2 χιλιοστά, κατι που ζητούσαν πόλοι. Απλα και εκει με το σταγονόμετρο. Αμα ειναι να τη μεγαλώσει ας την έκανε λίγο μεγαλύτερη ακόμα. Μάλλον για να έχει να αλλάξει κατι ακομα στο 7. Συμφωνω. Απλά και τα 12.9-13 αρκετά μου φαίνονται. Εμένα τώρα είναι 10.9 (mix fold 2-3), ΔΕΝ εχω πιασει απο κοντα λαιβ το 5αρι (13.4) για να δω διαφορές ρεαλιστικά και στο χέρι πως είναι, απλα βλέπω το νούμερο. Ίσως να είναι ανεπαίσθητες διαφορές. Πάντως σε θεμα ευκρίνειας και οθόνης γενικά και all around το θεωρώ πολύ καλύτερο. Και προσωπικα μαρέσει που έγινε πιο φλάτ στις άκρες και τετραγωνίστηκε λίγο.
oldnew Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 27 minutes ago, Panosglasgow said: Συμφωνω. Απλά και τα 12.9-13 αρκετά μου φαίνονται. Εμένα τώρα είναι 10.9 (mix fold 2-3), ΔΕΝ εχω πιασει απο κοντα λαιβ το 5αρι (13.4) για να δω διαφορές ρεαλιστικά και στο χέρι πως είναι, απλα βλέπω το νούμερο. Ίσως να είναι ανεπαίσθητες διαφορές. Πάντως σε θεμα ευκρίνειας και οθόνης γενικά και all around το θεωρώ πολύ καλύτερο. Και προσωπικα μαρέσει που έγινε πιο φλάτ στις άκρες και τετραγωνίστηκε λίγο. Οι Κινέζοι βγάζουν fold κατω του εκατοστού (9.9) και με μεγαλύτερη μπαταρία. Αφου δεν έχει ανταγωνισμό στη Δύση η σαμσουνγκ βελτιωνει με το σταγονόμετρο.. Δεν είναι λιγα τα 13 είδικα αν βάλεις χοντρή θήκη. Εμενα στην τσέπη είναι οριακά οκ με θήκη τσιγαροχαρτο την οποία και προτείνω με 1000 σε fold. Αλλιώς δεν μπαίνει σε τσέπη τζιν πχ. Και το μόνο υλικό με πάχος μισο χιλιοστο που προσφέρει όντως μια προστασία είναι το ανθρακονημα (aramid Carbon λέγονται συνήθως. Έχει μια ελαστικοτητα παρα το ελάχιστο πάχος και κάπως προστατεύει. Το fold μου έχει πέσει κανα 2 φορες στο αμαξι, όχι σε δρόμο κανα μετρο ύψος. Δεν έπαθε τίποτα). Τα υπόλοιπα οκ είναι μάρκετινγκ. Φέτος είναι της μοδας τα φλατ, οι μη κυρτές οθόνες, λογικά και το νεο fold θα ακολουθήσει το σχεδιασμο, που μια χαρά είναι σίγουρα. Στο χέρι μεγαλύτερη διαφορά θα καταλάβεις στο βάρος πάρα στο πάχος. Και επαναλαμβάνω το μεγαλύτερο μου πρόβλημα στο fold, δεν είναι τίποτα απο οτι διαβαζα και διαβάζω και τωρα, ουτε το τσάκισμα στη μεση. Άλλα οτι η μεγάλη οθόνη θέλει συχνό καθαρισμα. Μάλλον επειδή είναι πλαστική λόγω στατικού ηλεκτρισμού κρατάει τα πάντα εύκολοτερα. Αφού είναι η 1η φορά που εχω ενα πολύ μικρό πανι καθαρισμού στην τσέπη. Επίσης αμα την κάνει λιγότερο αντανάκλαστικη θα το θεωρήσω μεγάλο συν γιατί είναι σαν καθρέφτης. Επεξ/σία 1 Μαρτίου από oldnew
kaliakman Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου Αν και φέτος δεν κάνει καμία σοβαρή αλλαγη θα χαιρετήσω. Μου λήγει η εγγύηση τον Σεπτέμβριο για το 4 και δεν ψήνομαι να το κρατήσω χωρίς.
oldnew Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 10 minutes ago, kaliakman said: Αν και φέτος δεν κάνει καμία σοβαρή αλλαγη θα χαιρετήσω. Μου λήγει η εγγύηση τον Σεπτέμβριο για το 4 και δεν ψήνομαι να το κρατήσω χωρίς. Φαντάζομαι θα ανακοινώσει μεγαλύτερη αντοχή στην οθόνη απο οτι στο 5. Οτι ειπε και για το 5 σε σχέση με το 4. Αλλά κατά πόσο ισχύει αυτό..
Giorgos241 Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 1 hour ago, kaliakman said: Αν και φέτος δεν κάνει καμία σοβαρή αλλαγη θα χαιρετήσω. Μου λήγει η εγγύηση τον Σεπτέμβριο για το 4 και δεν ψήνομαι να το κρατήσω χωρίς. Overall ευχαριστημένος από την αλλαγή σε κινητό Fold? Είναι πρακτικό στα day to day?
VonDoulen Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου Καλό μήνα με υγεία! Μάγκες με αυτά τα χρήματα αγοράζεις Desktop τούμπανο.....ποιος ο λόγος....? Με 400-500€ αγοράζεις κινητάρες πλέον... 1
dimlevi Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 1 ώρα πριν, kaliakman είπε Αν και φέτος δεν κάνει καμία σοβαρή αλλαγη θα χαιρετήσω. Μου λήγει η εγγύηση τον Σεπτέμβριο για το 4 και δεν ψήνομαι να το κρατήσω χωρίς. Πήγα σε s24ultra γιατί βαρέθηκα να στέλνω το 4 για service(όχι μόνο εγώ) και λήγει η εγγύηση τον Αύγουστο οπότε ειναι σαν ορολογίακη βόμβα. Είναι σχέση αγάπης/μίσους.
oldnew Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 26 minutes ago, VonDoulen said: Καλό μήνα με υγεία! Μάγκες με αυτά τα χρήματα αγοράζεις Desktop τούμπανο.....ποιος ο λόγος....? Με 400-500€ αγοράζεις κινητάρες πλέον... Αμα αναρωτιέσαι αμα σου χρειάζεται κάτι, τοτε δε σου χρειάζεται. Στο fold αγοράζεις τη φορητοτητα. Πχ πινω καφε αυτη τη στιγμη και σερφαρω γραφω και διαβάζω πολυ ποιο ανετα σε σχεση με ενα νορμάλ κινητό. Και με 500€ αγοράζεις 50 κιλα φετα, αρα? Που καταλήγουμε οτι δεν αγοράζουμε κινητο? 6 minutes ago, dimlevi said: Πήγα σε s24ultra γιατί βαρέθηκα να στέλνω το 4 για service(όχι μόνο εγώ) και λήγει η εγγύηση τον Αύγουστο οπότε ειναι σαν ορολογίακη βόμβα. Είναι σχέση αγάπης/μίσους. Είναι το μόνο που μπορεί να με ξαναστείλει σε νορμάλ κινητό. Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα αλλα ειναι νωρίς ακόμα.. Επεξ/σία 1 Μαρτίου από oldnew
alex1_kgr Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 2 hours ago, oldnew said: Οι Κινέζοι βγάζουν fold κατω του εκατοστού (9.9) και με μεγαλύτερη μπαταρία. Αφου δεν έχει ανταγωνισμό στη Δύση η σαμσουνγκ βελτιωνει με το σταγονόμετρο.. Δεν είναι λιγα τα 13 είδικα αν βάλεις χοντρή θήκη. Εμενα στην τσέπη είναι οριακά οκ με θήκη τσιγαροχαρτο την οποία και προτείνω με 1000 σε fold. Αλλιώς δεν μπαίνει σε τσέπη τζιν πχ. Και το μόνο υλικό με πάχος μισο χιλιοστο που προσφέρει όντως μια προστασία είναι το ανθρακονημα (aramid Carbon λέγονται συνήθως. Έχει μια ελαστικοτητα παρα το ελάχιστο πάχος και κάπως προστατεύει. Το fold μου έχει πέσει κανα 2 φορες στο αμαξι, όχι σε δρόμο κανα μετρο ύψος. Δεν έπαθε τίποτα). Τα υπόλοιπα οκ είναι μάρκετινγκ. Φέτος είναι της μοδας τα φλατ, οι μη κυρτές οθόνες, λογικά και το νεο fold θα ακολουθήσει το σχεδιασμο, που μια χαρά είναι σίγουρα. Στο χέρι μεγαλύτερη διαφορά θα καταλάβεις στο βάρος πάρα στο πάχος. Και επαναλαμβάνω το μεγαλύτερο μου πρόβλημα στο fold, δεν είναι τίποτα απο οτι διαβαζα και διαβάζω και τωρα, ουτε το τσάκισμα στη μεση. Άλλα οτι η μεγάλη οθόνη θέλει συχνό καθαρισμα. Μάλλον επειδή είναι πλαστική λόγω στατικού ηλεκτρισμού κρατάει τα πάντα εύκολοτερα. Αφού είναι η 1η φορά που εχω ενα πολύ μικρό πανι καθαρισμού στην τσέπη. Επίσης αμα την κάνει λιγότερο αντανάκλαστικη θα το θεωρήσω μεγάλο συν γιατί είναι σαν καθρέφτης. Δε θα διαφωνήσω μαζί σου, αλλά λόγω επαγγέλματος θα σου πω οτι η ποιότητα κατασκευής έχει ΟΝΤΩΣ μεγάλη διαφορά. Επίσης οι μπαταρίες της samsung και της Apple κρατάνε περισσότερο στο χρόνο σε σχέση με της huawei και της xiaomi. Αν δικαιολογείτε η τιμή τους, θα σου πω όχι...αλλά ότι παίρνεις κάτι καλύτερο παίρνεις.
kaliakman Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Giorgos241 είπε Overall ευχαριστημένος από την αλλαγή σε κινητό Fold? Είναι πρακτικό στα day to day? Είμαι πολύ ευχαριστημένος, ειδικά για την χρήση που κάνω. Έχει αντικαταστήσει tablet, κινητό και ebook reader. 51 λεπτά πριν, dimlevi είπε Πήγα σε s24ultra γιατί βαρέθηκα να στέλνω το 4 για service(όχι μόνο εγώ) και λήγει η εγγύηση τον Αύγουστο οπότε ειναι σαν ορολογίακη βόμβα. Είναι σχέση αγάπης/μίσους. Το έχω φτιάξει μόνο μια φορά επειδή δεν άνοιγε πλήρως. 2 ώρες πήρε αλλά και πάλι εκτός εγγύησης δεν θέλω να μάθω το κόστος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα