giannakis95 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2024 Καλησπέρα μπορείτε να μου πείτε εάν αυτό το καλώδιο είναι γνήσιο; 1 1
mphxths Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 Eχει ολα τα χαρακτηριστικα ενος καλωδιου. Αρα ειναι ... γνησιο καλωδιο !! 6
giannakis95 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 Παιδιά εάν είναι γνήσιο Apple γιατί υπάρχουν πολλά fake καλώδια και το πήρα μεταχειρισμένο 1
TechnoState Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) ...δες την συσκευασία (κ αναζήτησε τις διαφορές με την αυθεντική συσκευασία-αν υπάρχουν). Μέτρησε το με ένα usb tester για να δείς αν καλύπτει τις προδιαγραφές που δίνει η apple. Ακόμα κ τα μαϊμού καλώδια πλέον είναι πανομοιότυπα με τα αυθεντικά. Συνήθως, όταν εμφανίσει βλάβη η συσκευή ή υπάρχει αφύσικη συμπεριφορά κατά την φόρτιση... καταλαβαίνεις ότι την πάτησες. Στα παραπάνω, φυσικά θεωρώ ότι ο φορτιστής είναι αυθεντικός ή ποιοτικός και ασφαλής, τουλάχιστον. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2024 από TechnoState
dimkalogiros Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 Τσέκαρε αν γράφει αυτο στο καλώδιο πανω. Είναι πολύ αχνό, θέλω να πω πρέπει να το παρατηρήσεις, γιατί δεν φαίνεται εύκολα με την πρώτη ματιά.
aces Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 6 ώρες πριν, giannakis95 είπε Παιδιά εάν είναι γνήσιο Apple γιατί υπάρχουν πολλά fake καλώδια και το πήρα μεταχειρισμένο Αν δεν ειναι θα σταματαει η φορτιση ή δεν θα ολοκληρωνεται..... Επειδη αυτα τα χρησιμοποιουμε καθε μερα βασικα για να εισαι σιγουρος πας σε αγορα γνησιου αφου το καλωδιο ειναι απαραιτητο σε καθημερινη χρηση. Απο τη συσκευασια (αν υπαρχει) ισως μπορει να δεις αν ειναι original.....
giannakis95 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 5 ώρες πριν, dimkalogiros είπε Τσέκαρε αν γράφει αυτο στο καλώδιο πανω. Είναι πολύ αχνό, θέλω να πω πρέπει να το παρατηρήσεις, γιατί δεν φαίνεται εύκολα με την πρώτη ματιά. Φίλε μου ναι το γράφει
aces Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 Στις 1/3/2024 στις 2:33 ΜΜ, giannakis95 είπε Φίλε μου ναι το γράφει Αν φορτίζει χωρίς διακοπή κατά τη φόρτιση είναι γνήσιο αφού έχει όλα τα χαρακτηριστικά της apple. Αν δεν φορτίζει ή κόβει τη φόρτιση καλύτερα αγόρασε original αφού είναι κάτι που θα το χρησιμοποιείς καθημερινά.
giannakis95 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Όχι είναι κομπλέ φορτίζει χωρίς διακοπές και όλα μια χαρά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα