Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Στα δικαιολογητικά του ΕΣΠΑ για ΜΜΕ αναφέρει ότι πρέπει να φτιάξω μια υπεύθυνη δήλωση όπου να αναφέρω ότι δεν θα χρειαστεί οικοδομική άδεια για το στήσιμο της επιχείρησης. Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει κάτι αντίστοιχο για να με καθοδηγήσει στο τι πρέπει να γράψω στο κείμενο;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από izigreek
Δημοσ.
3 hours ago, izigreek said:

Καλησπέρα,

Στα δικαιολογητικά του ΕΣΠΑ για ΜΜΕ αναφέρει ότι πρέπει να φτιάξω μια υπεύθυνη δήλωση όπου να αναφέρω ότι δεν θα χρειαστεί οικοδομική άδεια για το στήσιμο της επιχείρησης. Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει κάτι αντίστοιχο για να με καθοδηγήσει στο τι πρέπει να γράψω στο κείμενο;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Τρέχεις ΕΣΠΑ χωρίς σύμβουλο;

σκληρος…

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε

σκληρος…

το έχουν κάνει κι άλλοι και έψαχναν μετά για την υλοποίηση και προφανώς δεν έβρισκαν και κάνουν ακόμα απεντάξεις από προγράμματα του 2018 που δε κατάφεραν να υλοποιήσουν κάποιοι που το θεώρησαν «απλό…κ σιγά μη πληρώσουν!»

Δημοσ.
Στις 29/2/2024 στις 10:13 ΜΜ, JakeKaufman είπε

σκληρος…

Καλημέρα. Έχω σύμβουλο που το τρέχουμε μαζί απλά δεν ήξερε τι πρέπει να γράψω. Μου είπε να απευθυνθώ σε μηχανικό για να μου πει τι να γράψω στην υπεύθυνη δήλωση αλλά λόγω του ότι έχω κάποιες καθυστερήσεις με το μισθωτήριο, τρεξίματα με τις τράπεζες και την πρωινή δουλειά μου δεν προλαβαίνω να μιλήσω και με μηχανικό. Έτσι απευθύνθηκα στην κοινότητα μήπως και βρω μια γρήγορη λύση.

• Confused 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, izigreek είπε

Έχω σύμβουλο που το τρέχουμε μαζί απλά δεν ήξερε τι πρέπει να γράψω. 

Αλλαξε σύμβουλο όσο είναι νωρίς! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απ οσο ξερω, το εσπα σου δινει ετοιμες ολες τις ΥΔ που πρεπει να υπογραψεις στα παραρτηματα. Αν ειναι κατι διαφορετικο που δεν υπαρχει ετοιμο, να σου πει ο συμβουλος ακριβως τι να γραψεις. Τοσα λεφτα θα παρει, ας κανει τη δουλεια του.

Για πες ομως την περιπτωση σου. Τι επιχειρηση ειναι και δεν χρειαζεται οικοδομικη αδεια;

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
Δημοσ.
Στις 5/3/2024 στις 1:16 ΜΜ, SagoniasSlutRos είπε

Για πες ομως την περιπτωση σου. Τι επιχειρηση ειναι και δεν χρειαζεται οικοδομικη αδεια;

Η επιχείρηση θα στεγάζεται σε νεόδμητο κτίριο οπότε δεν θα χρειαστεί να κάνω κάτι πέραν της εσωτερικής διαρρύθμισης του χ'ωρου (γυψοσανίδες και τα σχετικά). Ίσως χρειαστώ άδεια μικρής κλίμακας αλλά, από ότι μου είπε ο σύμβουλος, μπορώ να τη βγάλω και στην πορεία διότι δεν είναι προαπαιτούμενο για την ένταξη στο πρόγραμμα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και το εκτιμώ ιδιαίτερα. Παρόλα αυτά, όμως, και δεδομένου ότι δεν έχω πολύ χρόνο μπροστά μου για αλλαγή συμβούλου, υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει αντίστοιχη υπεύθυνη δήλωση για να με βοηθήσει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...