Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια πέτρινη γούρνα σε ρόλο νεροχύτη σε εξωτερικό χώρο η οποία έχει πρασινάδες και μαυριλες σε σημεία. Υπάρχει κανένας τρόπος να επαναφέρω το φυσικό της χρώμα; Παίζει τρίψιμο με κάποιο εργαλείο ώστε να φύγουν κάποια χιλιοστά υλικού επιφανειακά και να φανεί το αρχικό χρώμα από κάτω;

Δημοσ.
1 minute ago, NikosKallithea said:

Οι γούρνες αυτες παιρνουν οτι θελεις, δεν εχουν αναγκη.

Χλωρίνες, γυαλόχαρτα μεχρι και τροχό μπορείς να χρησιμοποιήσεις κλπ κλπ

Η απάντηση που έψαχνα! Τροχό κι εγώ σκέφτηκα να βάλω να το φέρω στα ίσια του και μετά ίσως κάνα βερνίκι!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα συμφωνήσω με τον από πάνω. Πριν τις "δραστικές" λύσεις με τροχούς, κλπ (που δεν είναι κακή σκέψη αλλά οπωσδήποτε προκαλεί μία φθορά) το πιεστικό είναι φοβερή σκέψη.

Ακόμα και να μην έχει πιεστικό ο ts με δεδομένο ότι έχει αυτό το νεροχύτη σε εξωτερικό χώρο καταλαβαίνω ότι έχει "άπλα" εκεί που είναι (όχι διαμέρισμα) και σίγουρα το πιεστικό θα του φανεί χρήσιμο και σε άλλα πράγματα (εκτός βέβαια αν μπορεί να δανειστεί από φίλο/γνωστό/γείτονα)

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Πιεστικό φυσικά και υπάρχει και ήταν η πρώτη μου σκέψη αλλά η αλήθεια είναι ότι δε πιστευα ότι μπορεί να καταφέρει πολλά. 

Σε κάθε περίπτωση θα το δουλέψω έτσι αρχικά και μετά αν έχει μείνει τίποτα βλέπω πως θα πάω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...