takoulou Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 1 ώρα πριν, johnnyman είπε Μα εαν γινει υαπαναχωρηση λογο λαθους σε τοσο συντομο διαστημα δεν επιστρεφεται η παροχη στον προηγουμενο κατοχο/παροχο? Εγω τι φταιω δηλαδη? Τοσο ποια να λενε βλακειες? Δεν υπάρχει υπαναχώρηση... Θα ζητήσεις εσυ την αλλαγή ονόματος... Να έρθει η παροχή στο όνομα σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 1 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, takoulou είπε Δεν υπάρχει υπαναχώρηση... Θα ζητήσεις εσυ την αλλαγή ονόματος... Να έρθει η παροχή στο όνομα σου... Eισαι σιγουρος? Και στην δεη μου ειπαν οτι γινεται να παω κατευθείαν σε αυτους ενα ζητησει αυτος που εκανε το λαθος υπαναχωρηση και οχι διακοπη συμβολαιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 11 λεπτά πριν, johnnyman είπε Eισαι σιγουρος? Και στην δεη μου ειπαν οτι γινεται να παω κατευθείαν σε αυτους ενα ζητησει αυτος που εκανε το λαθος υπαναχωρηση και οχι διακοπη συμβολαιου. Είμαι σίγουρος.. Στο είπαν και άλλοι πιο πάνω.. Κάνεις όπως νομίζεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 1 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, takoulou είπε Είμαι σίγουρος.. Στο είπαν και άλλοι πιο πάνω.. Κάνεις όπως νομίζεις.. Θα παρω τηλ τον δεδδηε την δευτερα να δω τι θα μου πουν και αυτοι και αν τυχων τριτη θα παω σε καταστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, johnnyman είπε Θα παρω τηλ τον δεδδηε την δευτερα να δω τι θα μου πουν και αυτοι και αν τυχων τριτη θα παω σε καταστημα. Και αυριο ανοιχτο ειναι το τηλεφωνικο κεντρο... Δεν ειναι σιγουρο οτι θα ισχει αυτο που θα σου πουν... Δεν ειναι ατομα του Δεδδηε εκει.. Επεξ/σία 1 Μαρτίου από takoulou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piccolino Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου Γειά σας, παρακολουθώ χρόνια το insomnia αλλά έκανα εγγραφή λόγω αυτού του topic. Απ' όσα γνωρίζω από τις συναλλαγές με τη ΔΕΗ τόσα χρόνια, θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους που λένε να πας και να πάρεις την παροχή στο όνομα σου ξανά. Θα πας με το μισθωτήριο σου, που γράφει και τον αριθμό παροχής και τον τελικό λογαριασμό που σου έστειλαν. Εξήγησε τους πως από λάθος λογιστή πέρασε η παροχή σε άλλο όνομα, αν σε ρωτήσουν. Στον τελικό λογαριασμό θα σου έχει επιστραφεί η εγγύηση που είχες δώσει, σε παροχές ΚΟΤ είναι 20 εύρω, τόσα θα σου ζητήσουν και πάλι, οπότε δε χάνεις κάτι (αν θυμάμαι καλά τα πληρώνεις με τον πρώτο λογαριασμό, ούτε καν επιτόπου δηλαδή). Από τον ιδιοκτήτη θα ζητήσεις να κρατήσεις από το ενοίκιο το ποσό για τον πρώτο λογαριασμό που θα λάβεις, για το διάστημα που η παροχή ήταν στο άλλο όνομα και μέχρι να ολοκληρώσεις τη διαδικασία να ξαναμπείς στο ΚΟΤ. Και ας τα ζητήσει από το λογιστή που έκανε το λάθος ή τον άλλο ενοικιαστή. Δεν φταις σε κάτι να πληρώσεις εσύ τις βλακείες τους. Αν σου ζητηθεί πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου, επίσης το κόστος το αφαιρείς από το ενοίκιο. Είναι έξοδο που αφορά τον ιδιοκτήτη του ακινήτου. Για την περίπτωση της φίλης που η ευάλωτη κοινωνική ομάδα έχει εκμεταλλευτεί την παροχή της, δεν τους νοιάζει που θα μπει στο ΑΦΜ τους η κατανάλωση της, σιγά μην πληρώνουν έτσι κι αλλιώς. Προφανώς έχουν κομμένες παροχές εκεί που μένουν και θέλουν έναν αριθμό για τα επιδόματα. Θυμάμαι από παλιότερα θέματα σχετικά με το ΚΕΑ που πολλοί έλεγαν πως δεν είναι υποχρεωτικό να πας μισθωτήριο, φτάνει και λογαριασμός ΔΕΚΟ σαν απόδειξη κατοικίας (δεν ξέρω αν ισχύει). Οπότε ίσως σταμπάρουν σπίτια που είναι εύκολο να πάρουν/δουν κάποιο λογαριασμό, κάνουν αίτηση σε ιδιωτικό πάροχο που ίσως ο πωλητής εκεί να είναι και λίγο ελαστικός ως προς τα δικαιολογητικά προκειμένου να πάρει την πώληση/προμήθεια και έτσι έχουν την άνεση να αιτηθούν επιδόματα. Εκμεταλλεύονται την παροχή όσα περισσότερα άτομα μπορούν, μέχρι να τους πάρει είδηση ο πραγματικός κάτοχος της παροχής. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 1 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 33 λεπτά πριν, takoulou είπε Και αυριο ανοιχτο ειναι το τηλεφωνικο κεντρο... Δεν ειναι σιγουρο οτι θα ισχει αυτο που θα σου πουν... Δεν ειναι ατομα του Δεδδηε εκει.. Θα παρω αυριο τοτε!! Τι εννοεις δεν ειναι ατομα το δεδδηε?? 14 λεπτά πριν, piccolino είπε Γειά σας, παρακολουθώ χρόνια το insomnia αλλά έκανα εγγραφή λόγω αυτού του topic. Απ' όσα γνωρίζω από τις συναλλαγές με τη ΔΕΗ τόσα χρόνια, θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους που λένε να πας και να πάρεις την παροχή στο όνομα σου ξανά. Θα πας με το μισθωτήριο σου, που γράφει και τον αριθμό παροχής και τον τελικό λογαριασμό που σου έστειλαν. Εξήγησε τους πως από λάθος λογιστή πέρασε η παροχή σε άλλο όνομα, αν σε ρωτήσουν. Στον τελικό λογαριασμό θα σου έχει επιστραφεί η εγγύηση που είχες δώσει, σε παροχές ΚΟΤ είναι 20 εύρω, τόσα θα σου ζητήσουν και πάλι, οπότε δε χάνεις κάτι (αν θυμάμαι καλά τα πληρώνεις με τον πρώτο λογαριασμό, ούτε καν επιτόπου δηλαδή). Από τον ιδιοκτήτη θα ζητήσεις να κρατήσεις από το ενοίκιο το ποσό για τον πρώτο λογαριασμό που θα λάβεις, για το διάστημα που η παροχή ήταν στο άλλο όνομα και μέχρι να ολοκληρώσεις τη διαδικασία να ξαναμπείς στο ΚΟΤ. Και ας τα ζητήσει από το λογιστή που έκανε το λάθος ή τον άλλο ενοικιαστή. Δεν φταις σε κάτι να πληρώσεις εσύ τις βλακείες τους. Αν σου ζητηθεί πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου, επίσης το κόστος το αφαιρείς από το ενοίκιο. Είναι έξοδο που αφορά τον ιδιοκτήτη του ακινήτου. Καλησπερα φιλε μου και σε ευχαριστούμε πολυ για τον κοπο που μπηκες να γραψεις!! Το τελικο λογαριασμό θα πρεπει να τον εχω πληρωμενο? Στο τελικο η εγγυηση που επιστραφηκε ειναι 30 ευρω. Το ΚΟΤ ποσο καιρο κανει να ξαναμπει στην παροχη,γνωριζουμε? Οσον αφορα την ΥΔΕ το ειπα στον ιδιοκτητη και δεν εχει θεμα. Τωρα για τον πρωτο λογαριασμο τι εννοεις?Το διαστημα που ηταν στην αλλη εταιρια? Αυτο λογικα που μιλησα θα το πληρωσει ο διπλανος ενοικιαστης που εγινε η πατατα. Και τελευταιο αυτο το θεμα που ειπα για την υπαναχωρηση που εκανε ο διπλανος ενοικιαστης που μου πηρε την παροχη δεν υπαρχει περιπτωση να ισχυει και να μου δωσουν πισω την παροχη επειδη δεν φταιω σε κατι και εγινε απο λαθος? Ευχαριστω κ παλι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 8 λεπτά πριν, johnnyman είπε Θα παρω αυριο τοτε!! Τι εννοεις δεν ειναι ατομα το δεδδηε?? Εννοώ δουλεύουν για τον Δεδδηε.. Είναι μια εταιρείας που έχει αναλάβει το τηλεφωνικό κέντρο.. Εξωτερικοί συνεργάτες.. Όπως όλα τα τηλεφωνικά κέντρα.. (Δεη,ΕΟΠΥΥ κτλπ) ..Αλλά θα σου πει ο ένας και αλλά θα σου πει κάποιος άλλος.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piccolino Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 17 λεπτά πριν, johnnyman είπε Θα παρω αυριο τοτε!! Τι εννοεις δεν ειναι ατομα το δεδδηε?? Καλησπερα φιλε μου και σε ευχαριστούμε πολυ για τον κοπο που μπηκες να γραψεις!! Το τελικο λογαριασμό θα πρεπει να τον εχω πληρωμενο? Στο τελικο η εγγυηση που επιστραφηκε ειναι 30 ευρω. Το ΚΟΤ ποσο καιρο κανει να ξαναμπει στην παροχη,γνωριζουμε? Οσον αφορα την ΥΔΕ το ειπα στον ιδιοκτητη και δεν εχει θεμα. Τωρα για τον πρωτο λογαριασμο τι εννοεις?Το διαστημα που ηταν στην αλλη εταιρια? Αυτο λογικα που μιλησα θα το πληρωσει ο διπλανος ενοικιαστης που εγινε η πατατα. Και τελευταιο αυτο το θεμα που ειπα για την υπαναχωρηση που εκανε ο διπλανος ενοικιαστης που μου πηρε την παροχη δεν υπαρχει περιπτωση να ισχυει και να μου δωσουν πισω την παροχη επειδη δεν φταιω σε κατι και εγινε απο λαθος? Ευχαριστω κ παλι!!! Δε νομίζω να τους νοιάζει αν είναι πληρωμένος ή όχι, ειδικά αν δεν έχει λήξει. Τα στοιχεία να δουν οτι ήταν στο όνομα σου η παροχή και ταιριάζει με την παροχή στο μισθωτήριο σου θα χρειαστούν. Ίσως να άλλαξε από 20 ευρώ που ήταν για το ΚΟΤ σε 30, είναι κάποια χρόνια που είχα αλλάξει την παροχή μου και ήταν 20. Το πολύ πολύ να βγεις και 10 ευρώ κερδισμένος. Όταν θα πάρεις πάλι την παροχή στο όνομα σου, θα λάβεις κάποια στιγμή (λογικά σε ένα μήνα όπως το κάναν τώρα) τον πρώτο λογαριασμό. Η κατανάλωση που θα αφορά, θα είναι για το διάστημα που η παροχή ήταν στον διπλανό (αλλά η κατανάλωση δική σου προφανώς) και δε θα είναι ΚΟΤ. Οπότε η χρέωση χωρίς έκπτωση. Αυτό οφείλει να στο πληρώσει ο διπλανός/λογιστής/ιδιοκτήτης (ας τα βρουν μεταξύ τους, δε σε νοιάζει). Για να γυρίσει η παροχή στο όνομα σου, θέλει 3-4 εργάσιμες. Το ΚΟΤ ενεργοποιείται σε περίπου μια βδομάδα απ την αίτηση. Είσαι σίγουρος οτι η υπαναχώρηση που σου λέει, ακόμα και αν γίνεται, δε θα πάρει περισσότερο καιρό; Θα δεχτεί να σου καλύψει την χρέωση γι αυτό το διάστημα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 1 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, piccolino είπε Δε νομίζω να τους νοιάζει αν είναι πληρωμένος ή όχι, ειδικά αν δεν έχει λήξει. Τα στοιχεία να δουν οτι ήταν στο όνομα σου η παροχή και ταιριάζει με την παροχή στο μισθωτήριο σου θα χρειαστούν. Ίσως να άλλαξε από 20 ευρώ που ήταν για το ΚΟΤ σε 30, είναι κάποια χρόνια που είχα αλλάξει την παροχή μου και ήταν 20. Το πολύ πολύ να βγεις και 10 ευρώ κερδισμένος. Όταν θα πάρεις πάλι την παροχή στο όνομα σου, θα λάβεις κάποια στιγμή (λογικά σε ένα μήνα όπως το κάναν τώρα) τον πρώτο λογαριασμό. Η κατανάλωση που θα αφορά, θα είναι για το διάστημα που η παροχή ήταν στον διπλανό (αλλά η κατανάλωση δική σου προφανώς) και δε θα είναι ΚΟΤ. Οπότε η χρέωση χωρίς έκπτωση. Αυτό οφείλει να στο πληρώσει ο διπλανός/λογιστής/ιδιοκτήτης (ας τα βρουν μεταξύ τους, δε σε νοιάζει). Για να γυρίσει η παροχή στο όνομα σου, θέλει 3-4 εργάσιμες. Το ΚΟΤ ενεργοποιείται σε περίπου μια βδομάδα απ την αίτηση. Είσαι σίγουρος οτι η υπαναχώρηση που σου λέει, ακόμα και αν γίνεται, δε θα πάρει περισσότερο καιρό; Θα δεχτεί να σου καλύψει την χρέωση γι αυτό το διάστημα; Την χρεωση θα την καλυψει ειπε. Το θεμα ειναι εαν ισχυει η υπαναχωρηση και δεν χρειαστει να κανω κατι εγω. Γιατι τον ειπα τον διπλανο που την εκανε οτι βασιζομαι στα λεγομενα σου και σε πιστευω γι αυτα που μου λες και κανονισε να μην που κοπει το ρευμα. Ε εκει θα εχουμε κακα ξεμπερδεματα μετα. Ειναι που ειναι εκτεθιμενος με ολο αυτο που εγινε και δεν πιστευω να μου ειπε μπαρουφες. Δεν ξερω πραγματικα.. Επεξ/σία 1 Μαρτίου από johnnyman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piccolino Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, johnnyman είπε Την χρεωση θα την καλυψει ειπε. Το θεμα ειναι εαν ισχυει η υπαναχωρηση και δεν χρειαστει να κανω κατι εγω. Γιατι τον ειπα τον διπλανο που την εκανε οτι βασιζομαι στα λεγομενα σου και σε πιστευω γι αυτα που μου λες και κανονισε να μην που κοπει το ρευμα. Ε εκει θα εχουμε κακα ξεμπερδεματα μετα. Ειναι που ειναι εκτεθιμενος με ολο αυτο που εγινε και δεν πιστευω να μου ειπε μπαρουφες. Δεν ξερω πραγματικα.. Προσωπικά δε θα βασιζόμουν σε κάτι που μου είπε ένας άγνωστος. Να ήσασταν χρόνια γείτονες και να ήξερες οτι είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης, οκ. Τώρα που το σκέφτομαι, αν ζητήσεις εσύ την παροχή, θα βγει σε αυτόν τελικός λογαριασμός για την κατανάλωση αυτών των ημερών, αφού είναι στο δικό του ΑΦΜ. Οπότε και την κατανάλωση μέχρι να ενεργοποιηθεί το ΚΟΤ να μη σου καλύψει, θα ναι λίγα αυτά που θα χάσεις. Εσύ θα κρίνεις τι είναι καλύτερο να κάνεις, κάλεσε και αύριο που σου είπαν για περισσότερες πληροφορίες, κάνε ένα κόπο στείλτους κι ένα μέηλ, στο ΔΕΔΔΗΕ, να έχεις και γραπτώς όποια απάντηση σου δώσουν. Πριν 2-3 χρόνια κάτι είχα χρειαστεί, είχαν απαντήσει και γρήγορα και πιο σωστά από αυτά που μου έλεγαν στο τηλέφωνο, τελίκά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 1 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 3 λεπτά πριν, piccolino είπε Προσωπικά δε θα βασιζόμουν σε κάτι που μου είπε ένας άγνωστος. Να ήσασταν χρόνια γείτονες και να ήξερες οτι είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης, οκ. Τώρα που το σκέφτομαι, αν ζητήσεις εσύ την παροχή, θα βγει σε αυτόν τελικός λογαριασμός για την κατανάλωση αυτών των ημερών, αφού είναι στο δικό του ΑΦΜ. Οπότε και την κατανάλωση μέχρι να ενεργοποιηθεί το ΚΟΤ να μη σου καλύψει, θα ναι λίγα αυτά που θα χάσεις. Εσύ θα κρίνεις τι είναι καλύτερο να κάνεις, κάλεσε και αύριο που σου είπαν για περισσότερες πληροφορίες, κάνε ένα κόπο στείλτους κι ένα μέηλ, στο ΔΕΔΔΗΕ, να έχεις και γραπτώς όποια απάντηση σου δώσουν. Πριν 2-3 χρόνια κάτι είχα χρειαστεί, είχαν απαντήσει και γρήγορα και πιο σωστά από αυτά που μου έλεγαν στο τηλέφωνο, τελίκά. Μα ζήτησε ήδη υπαναχωρηση οπότε αυτομάτως φεύγει η παροχή από αυτόν δεν χρειάζεται να την ζητήσω την παροχή. Το θέμα είναι με την υπαναχωρηση εαν γυρίσει σε μένα πάλι η παροχή όπως μου είπε και του είπαν. Έχω πολύ μεγάλη περιέργεια πραγματικά. Στέλνω τώρα mail στον δεδδηε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piccolino Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, johnnyman είπε Το θέμα είναι με την υπαναχωρηση εαν γυρίσει σε μένα πάλι η παροχή όπως μου είπε και του είπαν. Και αν και σε πόσες μέρες. Αυτό ρώτα να έχεις γραπτώς μια απάντηση. Το λογαριασμό και να μη δεχτεί να τον καλύψει τελικά, εγώ θα τα κράταγα απ το νοίκι κι ας τα βρει ο ιδιοκτήτης με τον άλλο ενοικιαστή μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 2 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 7 λεπτά πριν, piccolino είπε Και αν και σε πόσες μέρες. Αυτό ρώτα να έχεις γραπτώς μια απάντηση. Το λογαριασμό και να μη δεχτεί να τον καλύψει τελικά, εγώ θα τα κράταγα απ το νοίκι κι ας τα βρει ο ιδιοκτήτης με τον άλλο ενοικιαστή μετά. Υποθετω μεσα στην εβδομαδα που μας ερχεται,δεν το γνωριζω αυτο. Τον διπλανο να ρωτησω εννοεις να μου το δωσει γραπτος? Μολις εστειλα και το mail στο δεδδηε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piccolino Δημοσ. 2 Μαρτίου Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 3 λεπτά πριν, johnnyman είπε Υποθετω μεσα στην εβδομαδα που μας ερχεται,δεν το γνωριζω αυτο. Τον διπλανο να ρωτησω εννοεις να μου το δωσει γραπτος? Μολις εστειλα και το mail στο δεδδηε. Στο ΔΕΔΔΗΕ εννοούσα αλλά αν μπορεί κι ο διπλανός να ζητήσει απ τον πάροχο να του στείλουν γραπτώς πώς και σε πόσο χρόνο θα ολοκληρωθεί η διαδικασία, καλό θα ήταν. Και γι αυτόν θα είναι αποδεικτικό οτι ασχολήθηκε (ας τους πει πως τον πιέζεις εσύ να το έχεις και καλά επειδή δεν τον πιστεύεις) και σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά θα φανεί χρήσιμο και για τους δυο. Μακάρι βέβαια να ξεμπερδέψετε γρήγορα και εύκολα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα