Προς το περιεχόμενο

Αδιανοητο πρόβλημα σε παροχή ρεύματος...

johnnyman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Αν θα γίνει να πληρώνετε ο λογαριασμός μέσα από πάγια εντολή.. Δεν έχει κόστος η εγγύηση νομίζω.. Αλλά αν είσαι ΚΟΤ είναι μικρό το ποσό.. Πας σε ένα κατάστημα γρήγορα.. Και τα ρωτάς όλα αυτά.. 

Η ΥΔΕ ανάλογα με τα τετραγωνικά.. Και αν δεν θέλει τίποτα ο πίνακας.. 

Δεν με πειράζει η πάγια εντολή,είχα πάγια και στο ορθόδοξο my home on-line. 

Το σπίτι είναι 57 τετραγωνικά 30 ετών. 

Ο πίνακας δεν πιστεύω να χρειαστεί κάτι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, johnnyman είπε

Δεν με πειράζει η πάγια εντολή,είχα πάγια και στο ορθόδοξο my home on-line. 

Το σπίτι είναι 57 τετραγωνικά 30 ετών. 

Ο πίνακας δεν πιστεύω να χρειαστεί κάτι.

Θα το δει ο ηλεκτρολόγος αυτό.. 

Ίσως από 60- 100 Ευρώ η ΥΔΕ.. Ανάλογα.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, takoulou είπε

Θα το δει ο ηλεκτρολόγος αυτό.. 

Ίσως από 60- 100 Ευρώ η ΥΔΕ.. Ανάλογα.. 

Ευχαριστώ. 

Κάτι τελευταίο, αυτό που θα κάνω θεωρείται αρχική ηλεκτροδοτηση η όχι?

Επίσης τώρα υποτίθεται η παροχή ανήκει στον διπλανό. 

Δεν θα χρειαστώ κάτι από αυτόν? 

Επεξ/σία από johnnyman

10 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Ευχαριστώ. 

Αλλαγή ονόματος... Έτσι αναφέρεται.. 

Αρχική όταν έχει κοπεί η παροχή.. 

Δεν θέλεις  τίποτα εσύ.. Αυτός θα πρέπει να το κοιτάξει να πάρει την παροχή στο όνομα του.. 

• Like 1

1 hour ago, johnnyman said:

Έκανε λάθος ο λογιστής του και έβαλε τα στοιχεία του δικό μας σπιτιού και μετρητή στο σπίτι που ενοικιαστηκε με αποτέλεσμα το μισθωτήριο να έχει τον δικό μας αριθμό μετρητή το οποίο ο καινούριος ενοικιαστής το χρησιμοποιήσε σαν δικαιολογητικο για να πάει στην nrg.

Αν είχες γράψει από χτες ότι το διπλανό σπίτι που ανήκει στον ίδιο νοικιάστηκε πρόσφατα, θα σου είχα απαντήσει ότι το πιθανότερο είναι να έκανε τη μλκία ο ιδιοκτήτης.

1 hour ago, johnnyman said:

Ευχαριστώ. 

Όχι, δεν θεωρείται αρχική ηλεκτροδότηση, αρχική είναι όταν το σπίτι παίρνει ρεύμα για πρώτη φορά.

Αυτό που θα κάνεις λέγεται "υπογραφή νέας σύμβασης", έτσι ονομάζεται επίσημα, "αλλαγή ονόματος" λέγεται στην καθομιλουμένη.

Και όχι, δεν χρειάζεσαι τίποτα απολύτως από τον γείτονα.

Επίσης να απαιτήσεις από τον ιδιοκτήτη όχι μόνο να πληρώσει αυτός το κόστος της νέας ΥΔΕ εφόσον ζητηθεί, αλλά και την τυχόν ζημιά σου λόγω ΚΟΤ.

1 hour ago, takoulou said:

Αρχική όταν έχει κοπεί η παροχή.. 

Όταν έχει κοπεί λέγεται επανασύνδεση, και όχι αρχική.

6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Αν είχες γράψει από χτες ότι το διπλανό σπίτι που ανήκει στον ίδιο νοικιάστηκε πρόσφατα, θα σου είχα απαντήσει ότι το πιθανότερο είναι να έκανε τη μλκία ο ιδιοκτήτης.

Όχι, δεν θεωρείται αρχική ηλεκτροδότηση, αρχική είναι όταν το σπίτι παίρνει ρεύμα για πρώτη φορά.

Αυτό που θα κάνεις λέγεται "υπογραφή νέας σύμβασης", έτσι ονομάζεται επίσημα, "αλλαγή ονόματος" λέγεται στην καθομιλουμένη.

Και όχι, δεν χρειάζεσαι τίποτα απολύτως από τον γείτονα.

Επίσης να απαιτήσεις από τον ιδιοκτήτη όχι μόνο να πληρώσει αυτός το κόστος της νέας ΥΔΕ εφόσον ζητηθεί, αλλά και την τυχόν ζημιά σου λόγω ΚΟΤ.

Όταν έχει κοπεί λέγεται επανασύνδεση, και όχι αρχική.

καλησπερα φιλε μου!

Σκεφτομαι να το κανω απο econtract στην επιλογη αλλαγη παροχου,ετσι δεν γινεται?

Στα δικαιολογητικά  η δεη μου ζηταει τελευταιο λογαριασμο ρευματος.(απο το παροχο που πηγε ο διπλανος?)(nrg)

Τι θα δωσω εδω?

Μου ειπε να κανω αλλαγη παροχου απο την Nrg που πηγε ο διπλανος με το δικο μου μετρητη.

4 minutes ago, johnnyman said:

καλησπερα φιλε μου!

Σκεφτομαι να το κανω απο econtract στην επιλογη αλλαγη παροχου,ετσι δεν γινεται?

Στα δικαιολογητικά  η δεη μου ζηταει τελευταιο λογαριασμο ρευματος.(απο το παροχο που πηγε ο διπλανος?)(nrg)

Τι θα δωσω εδω?

Μου ειπε να κανω αλλαγη παροχου απο την Nrg που πηγε ο διπλανος με το δικο μου μετρητη.

Όχι, αυτό που θέλεις δεν λέγεται αλλαγή παρόχου, αλλαγή παρόχου θα λεγόταν αν η παροχή ήταν ήδη στο όνομα σου και ήθελες να πας πχ από NRG σε ΔΕΗ, αυτό που θέλεις λέγεται "νέα σύμβαση παροχής ρεύματος".

Επίσης αν θες τη γνώμη μου μην το κάνεις μέσω econtract γιατί η διαδικασία θα καθυστερήσει (έχουν αναφερθεί και περιπτώσεις που κόλλησε), ενώ αν πας αυτοπροσώπως σε κατάστημα θα γίνει άμεσα, και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέσα σε 2 εργάσιμες.

Ότι θες κάνε :)

• Like 1

7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Όχι, αυτό που θέλεις δεν λέγεται αλλαγή παρόχου, αλλαγή παρόχου θα λεγόταν αν η παροχή ήταν ήδη στο όνομα σου και ήθελες να πας πχ από NRG σε ΔΕΗ, αυτό που θέλεις λέγεται "νέα σύμβαση παροχής ρεύματος".

Επίσης αν θες τη γνώμη μου μην το κάνεις μέσω econtract γιατί η διαδικασία θα καθυστερήσει (έχουν αναφερθεί και περιπτώσεις που κόλλησε), ενώ αν πας αυτοπροσώπως σε κατάστημα θα γίνει άμεσα, και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέσα σε 2 εργάσιμες.

Ότι θες κάνε :)

Μιλησα με τον διπλανο που μου πηγε την παροχη στην nrg και ειπε οτι εκανε υποαναχωρηση και οτι θα παρω πισω την παροχη χωρις να κανω τπτ

Ετσι ειναι οντως?

Το ιδιο μου ειπε και η δεη που μιλησα στο τηλεφωνο πριν λιγο.

Μόλις τώρα, johnnyman είπε

Μιλησα με τον διπλανο που μου πηγε την παροχη στην nrg και ειπε οτι εκανε υποαναχωρηση και οτι θα παρω πισω την παροχη χωρις να κανω τπτ

Ετσι ειναι οντως?

Πως έκανε υπαναχώρηση; Δεν γίνεται.. Στον Δεδδηε σου είπαν ανήκει σε αυτόν η παροχή... Εσυ θα ζητήσεις αλλαγή του ονόματος.. 

1 minute ago, johnnyman said:

Ετσι ειναι οντως?

Αν έκανε υπαναχώρηση τότε αυτό σημαίνει πως πλέον δεν θα έχει σύμβαση με την nrg, όχι ότι θα πάρεις πίσω την παροχή... μην δίνεις καθόλου βάση στο τι λένε στην εξ. πελατών της ΔΕΗ, κοίτα μη μείνεις χωρίς ρεύμα...

Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα άμεσα στη ΔΕΗ για να υπογράψω νέα σύμβαση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, takoulou είπε

Πως έκανε υπαναχώρηση; Δεν γίνεται.. Στον Δεδδηε σου είπαν ανήκει σε αυτόν η παροχή... Εσυ θα ζητήσεις αλλαγή του ονόματος.. 

Εκανε υπαναχωρηση λογο λαθους και τον ειπαν θα επιστραφει στον προηγούμενο ιδιοκτητη.

Θα δωσει εντολη η nrg στον δεδδηε να παει την παροχη στον προηγουμενο ιδιοκτητη.

20 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Αν έκανε υπαναχώρηση τότε αυτό σημαίνει πως πλέον δεν θα έχει σύμβαση με την nrg, όχι ότι θα πάρεις πίσω την παροχή... μην δίνεις καθόλου βάση στο τι λένε στην εξ. πελατών της ΔΕΗ, κοίτα μη μείνεις χωρίς ρεύμα...

Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα άμεσα στη ΔΕΗ για να υπογράψω νέα σύμβαση.

Χωρις ρευμα θα εμενα τον ειπαν εαν εκανε διακοπη συμβολαιου απο την nrg.

Ετσι μου ειπε και η δεη.

Για να δουμε τι θα βγει απο ολο αυτο.

Επεξ/σία από johnnyman

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Εκανε υπαναχωρηση λογο λαθους και τον ειπαν θα επιστραφει στον προηγούμενο ιδιοκτητη.

Θα δωσει εντολη η nrg στον δεδδηε να παει την παροχη στον προηγουμενο ιδιοκτητη.

Χωρις ρευμα θα εμενα τον ειπαν εαν εκανε διακοπη συμβολαιου απο την nrg.

Ετσι μου ειπε και η δεη.

Για να δουμε τι θα βγει απο ολο αυτο.

Θα πρέπει να το ζητήσει και ο πάροχος... Δεν είναι και εύκολο αυτό που σου είπαν.. Δεν ξέρω αν το δεχτεί ο Δεδδηε..Γιατί έχει εξελιχθεί  αυτή η αλλαγή... Σε ονόματα.. 

Πόσο καιρό έχει γίνει αυτή η αλλαγή;

Επεξ/σία από takoulou

1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Θα πρέπει να το ζητήσει και ο πάροχος... Δεν είναι και εύκολο αυτό που σου είπαν.. Δεν ξέρω αν το δεχτεί ο Δεδδηε..Γιατί έχει εξελιχθεί  αυτή η αλλαγή... Σε ονόματα.. 

Πόσο καιρό έχει γίνει αυτή η αλλαγή;

Εχει μια εβδομάδα περίπου που εγινε η αλλαγη.

Δεν πιστευω να λενε αρλούμπες,τι να πω..

46 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Ετσι ειναι οντως?

Αν έκανε υπαναχώρηση και δεν υπάρχει προηγούμενος πάροχος μπορεί και να σου κάνουν διακοπή 

Πήγαινε σε κατάστημα , πάντως χλωμό να πάρεις αποζημίωση από το λογιστή του άλλου , τζάμπα ταλαιπωρία 

Αφου την πάρεις στο όνομά σου τσέκαρε αν συνδέεται με ΚΟΤ 

6 λεπτά πριν, korakios είπε

Αν έκανε υπαναχώρηση και δεν υπάρχει προηγούμενος πάροχος μπορεί και να σου κάνουν διακοπή 

Πήγαινε σε κατάστημα , πάντως χλωμό να πάρεις αποζημίωση από το λογιστή του άλλου , τζάμπα ταλαιπωρία 

Αφου την πάρεις στο όνομά σου τσέκαρε αν συνδέεται με ΚΟΤ 

Μα εαν γινει υαπαναχωρηση λογο λαθους σε τοσο συντομο διαστημα δεν επιστρεφεται η παροχη στον προηγουμενο κατοχο/παροχο?

Εγω τι φταιω δηλαδη?

Τοσο ποια να λενε βλακειες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...