takoulou Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 7 λεπτά πριν, johnnyman είπε Στον συνήγορο του καταναλωτή να παραθέσω στοιχεία? Πχ μισθωτήριο, παλιοί λογαριασμοί κτλ? Βάλε και τον δικηγόρο να μιλήσει μαζί τους.. Να τους φοβίσει λίγο.. Αλλιώς είναι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Τωρα στελνω αιτημα στον δεδδηε για αντιγραφο εκπροσωπησεων και οτι εχω μιλησει με το δικηγορο μου. Πιστευω να το στειλουν αμεσα. Επισύναψα το μισθωτηριο και ταυτοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetroula Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, johnnyman είπε Τωρα στελνω αιτημα στον δεδδηε για αντιγραφο εκπροσωπησεων και οτι εχω μιλησει με το δικηγορο μου. Πιστευω να το στειλουν αμεσα. Επισύναψα το μισθωτηριο και ταυτοτητα. Eμένα με κάλεσαν την επόμενη εργάσιμη να πάω από εκεί. (ενώ τηλεφωνικά οι τηλεφωνικοί συνεργάτες του ΔΕΔΔΗΕ μου έλεγαν ότι το κατάστημα δεν είναι ανοιχτό για το κοινό). Θα σου ζητήσουν να υποβάλλεις και εκεί μια αίτηση ότι ζητάς ιστορικό διαδοχών εκπροσωπήσεων της παροχής σου και θα σου δώσουν και αριθμό πρωτοκόλλου. Θα σου πουν να ξαναπάς να το παραλάβεις. Πες αν μπορούν να στο στείλουν σε mail να το έχεις και ηλεκτρονικά, γιατί θα το χρειαστείς σε κάθε οn line αίτημα που θα κάνεις μετά (myrae, ΣτΚ). Παίζει και να στο δώσουν αυθημερόν. Να είσαι επίμονος. Είσαι θύμα (όπως και εγώ) και θα δώσεις μάχη για το δίκιο σου. Μόλις μάθεις το όνομα, αν θέλεις ενημέρωσέ με στο ίνμποξ, χωρίς να μου πεις στοιχεία, απλά αν ανήκει σε γνωστή ευπαθή ομάδα (θα το καταλάβεις, έχουν χαρακτηριστικά ονόματα). Εύχομαι από την καρδιά μου (γιατί θυμώνω που αυτή την στιγμή ζεις χωρίς ρεύμα και χωρίς να φταις πουθενά) να έχει γίνει διαφορετικό λάθος από το δικό μου και να μπέρδεψε ο πάροχος το αίτημα διακοπής κάποιας άλλης αίτησης με την δική σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 1 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, Demetroula είπε Eμένα με κάλεσαν την επόμενη εργάσιμη να πάω από εκεί. (ενώ τηλεφωνικά οι τηλεφωνικοί συνεργάτες του ΔΕΔΔΗΕ μου έλεγαν ότι το κατάστημα δεν είναι ανοιχτό για το κοινό). Θα σου ζητήσουν να υποβάλλεις και εκεί μια αίτηση ότι ζητάς ιστορικό διαδοχών εκπροσωπήσεων της παροχής σου και θα σου δώσουν και αριθμό πρωτοκόλλου. Θα σου πουν να ξαναπάς να το παραλάβεις. Πες αν μπορούν να στο στείλουν σε mail να το έχεις και ηλεκτρονικά, γιατί θα το χρειαστείς σε κάθε οn line αίτημα που θα κάνεις μετά (myrae, ΣτΚ). Παίζει και να στο δώσουν αυθημερόν. Να είσαι επίμονος. Είσαι θύμα (όπως και εγώ) και θα δώσεις μάχη για το δίκιο σου. Μόλις μάθεις το όνομα, αν θέλεις ενημέρωσέ με στο ίνμποξ, χωρίς να μου πεις στοιχεία, απλά αν ανήκει σε γνωστή ευπαθή ομάδα (θα το καταλάβεις, έχουν χαρακτηριστικά ονόματα). Εύχομαι από την καρδιά μου (γιατί θυμώνω που αυτή την στιγμή ζεις χωρίς ρεύμα και χωρίς να φταις πουθενά) να έχει γίνει διαφορετικό λάθος από το δικό μου και να μπέρδεψε ο πάροχος το αίτημα διακοπής κάποιας άλλης αίτησης με την δική σου. Σε ευχαριστω παρα πολυ!! Θα ενημερωσω εννοειται! Το ρευμα δεν εχει κοπει καλη μου. Απλα ξοδευω στο ονομα που εκανε την αιτηση για αλλαγη παροχου.... Στελνω πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 44 minutes ago, kax54638 said: Έχεις δίκιο. Δεν το είχα σκεφτεί ότι στην έναρξη επιτηδεύματος φαίνεται η διεύθυνση του ακινήτου. Οπότε sorry για την παραπληροφόρηση. Μην ανησυχείς, δεν θα το έλεγα "παραπληροφόρηση". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosnik_ Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου Καλά.... Το τι κολοχανειο έχουμε γίνει δεν περιγράφεται. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 15 ώρες πριν, johnnyman είπε Τωρα στελνω αιτημα στον δεδδηε για αντιγραφο εκπροσωπησεων και οτι εχω μιλησει με το δικηγορο μου. Πιστευω να το στειλουν αμεσα. Επισύναψα το μισθωτηριο και ταυτοτητα. Ελα.. Καλησπέρα... Τι έγινε τελικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 1 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου Καλησπέρα παιδιά. Λοιπόν, το διπλανό το σπίτι που νοικιαστηκε την περασμένη εβδομάδα ανήκει στο ίδιο άτομο με το σπίτι που νοικιάζω εγώ. Τι έγινε? Έκανε λάθος ο λογιστής του και έβαλε τα στοιχεία του δικό μας σπιτιού και μετρητή στο σπίτι που ενοικιαστηκε με αποτέλεσμα το μισθωτήριο να έχει τον δικό μας αριθμό μετρητή το οποίο ο καινούριος ενοικιαστής το χρησιμοποιήσε σαν δικαιολογητικο για να πάει στην nrg. Έτσι μας πήρε το δικό μας μετρητή και όταν ήρθε ο ηλεκτρολόγος του για νέα υδε του έβαλε ασφάλεια στον κανονικό μετρητή του σπιτιού με αποτέλεσμα εγώ το ρεύμα που καίω τώρα να είναι στο όνομα του και το δικό του να μην φαίνεται πουθενά.... Πως γίνεται τώρα να αντιστραφεί όλη αυτή η κατάσταση? Πιστεύω να τα εξήγησα καλά.!. Ρίξτε λίγο τα φώτα σας Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, johnnyman είπε Καλησπέρα παιδιά. Λοιπόν, το διπλανό το σπίτι που νοικιαστηκε την περασμένη εβδομάδα ανήκει στο ίδιο άτομο με το σπίτι που νοικιάζω εγώ. Τι έγινε? Έκανε λάθος ο λογιστής του και έβαλε τα στοιχεία του δικό μας σπιτιού και μετρητή στο σπίτι που ενοικιαστηκε με αποτέλεσμα το μισθωτήριο να έχει τον δικό μας αριθμό μετρητή το οποίο ο καινούριος ενοικιαστής το χρησιμοποιήσε σαν δικαιολογητικο για να πάει στην nrg. Έτσι μας πήρε το δικό μας μετρητή και όταν ήρθε ο ηλεκτρολόγος του για νέα υδε του έβαλε ασφάλεια στον κανονικό μετρητή του σπιτιού με αποτέλεσμα εγώ το ρεύμα που καίω τώρα να είναι στο όνομα του και το δικό του να μην φαίνεται πουθενά.... Πως γίνεται τώρα να αντιστραφεί όλη αυτή η κατάσταση? Πιστεύω να τα εξήγησα καλά.!. Ρίξτε λίγο τα φώτα σας Ευχαριστώ πολύ Θα ζητήσεις εσύ την αλλαγή του ονόματος.. Να επανέλθει η παροχή σε εσένα.. (Φυσικά είναι σαν να κάνεις νέο συμβόλαιο).. Θα πρέπει να ενταχθεις μετά σε ΚΟΤ.. Θα ζητηθεί νέα ΥΔΕ αν έχει λήξει μέσα σε έξι μήνες.. Και θα ζητήσει την επανασύνδεση η την αλλαγή του ονόματος στο διπλανό σπίτι.. Στο όνομα που μπήκε στον χώρο.. Αλλά δεν γίνεται αυτόματα αυτά.. Θα πρέπει να πας σε ένα κατάστημα ΔΕΗ.. Με το ενοικιαστήριο.. Με τα έντυπα τα δικά σου.. Επεξ/σία 1 Μαρτίου από takoulou 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 1 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 3 λεπτά πριν, takoulou είπε Θα ζητήσεις εσύ την αλλαγή του ονόματος.. Να επανέλθει η παροχή σε εσένα.. Και θα ζητήσει την επανασύνδεση η την αλλαγή του ονόματος στο διπλανό σπίτι.. Στο όνομα που μπήκε στον χώρο.. Αλλά δεν γίνεται αυτόματα αυτά.. Θα πρέπει να πας σε ένα κατάστημα ΔΕΗ.. Με το ενοικιαστήριο.. Με τα έντυπα τα δικά σου.. Εννοείς Δηλαδή να κάνω νέα παροχή στην δεη και να πληρώσω πάλι εγγύηση, νέα υδε κτλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, johnnyman είπε Εννοείς Δηλαδή να κάνω νέα παροχή στην δεη και να πληρώσω πάλι εγγύηση, νέα υδε κτλ? Ε ναι... Αφού πηγε σε άλλο όνομα η παροχή.. Και σε διαφορετικό πάροχο.. Έχουν περάσει και μερικές μέρες.. Εκτός και αν στα πληρωσει ο ιδιοκτήτης για το λάθος που έκανε.. Επεξ/σία 1 Μαρτίου από takoulou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 1 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, takoulou είπε Ε ναι... Αφού πηγε σε άλλο όνομα η παροχή.. Και σε διαφορετικό πάροχο.. Εκτός και αν στα πληρωσει ο ιδιοκτήτης για το λάθος που έκανε.. Όλα αυτός πρέπει να τα πληρώσει εννοείται. Επίσης έπρεπε ο νέος ενοικιαστής δίπλα να κάνει ένα τσεκ ότι όλα είναι σωστά οπότε έχει και αυτός ευθύνη.... Εγώ τι φταίω? Αυτό πρέπει να το κάνω τώρα η πρέπει να βγει πρώτα νέο μισθωτήριο στον διπλανό? Επίσης βλέπω μπορεί να γίνει και online από econtract? Επεξ/σία 1 Μαρτίου από johnnyman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, johnnyman είπε Όλα αυτός πρέπει να τα πληρώσει εννοείται. Εγώ τι φταίω? Αυτό πρέπει να το κάνω τώρα η πρέπει να βγει πρώτα νέο μισθωτήριο στον διπλανό? Επίσης βλέπω μπορεί να γίνει και online από econtract? Δεν σε νοιάζει το δίπλα σπίτι.. Εσένα σε νοιάζει το δικό σου.. Θα πας σε ένα κατάστημα από κοντά.. Να γίνει άμεσα η δουλειά.. Υπάρχουν καταστήματα που λειτουργούν και απόγευμα.. Online καθυστερεί παραπάνω σε 4-5 μέρες.. Σκέψου ότι θα περάσει και ο Δεδδηε από εκεί.. Γι'αυτό σου είπα καλύτερα σε ένα κατάστημα.. (Συμβαίνει με τους ιδιοκτήτες να μπερδεύουν τους αριθμούς παροχής).. Επεξ/σία 1 Μαρτίου από takoulou 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 1 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 9 λεπτά πριν, takoulou είπε Δεν σε νοιάζει το δίπλα σπίτι.. Εσένα σε νοιάζει το δικό σου.. Θα πας σε ένα κατάστημα από κοντά.. Να γίνει άμεσα η δουλειά.. Υπάρχουν καταστήματα που λειτουργούν και απόγευμα.. Online καθυστερεί παραπάνω σε 4-5 μέρες.. Σκέψου ότι θα περάσει και ο Δεδδηε από εκεί.. Γι'αυτό σου είπα καλύτερα σε ένα κατάστημα.. (Συμβαίνει με τους ιδιοκτήτες να μπερδεύουν τους αριθμούς παροχής).. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Ξέρουμε τι εγγύηση θέλει η δεη και ποσο κοστίζει η νέα υδε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, johnnyman είπε Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Ξέρουμε τι εγγύηση θέλει η δεη και ποσο κοστίζει η νέα υδε? Αν θα γίνει να πληρώνετε ο λογαριασμός μέσα από πάγια εντολή.. Δεν έχει κόστος η εγγύηση νομίζω.. Αλλά αν είσαι ΚΟΤ είναι μικρό το ποσό.. Πας σε ένα κατάστημα γρήγορα.. Και τα ρωτάς όλα αυτά.. Η ΥΔΕ ανάλογα με τα τετραγωνικά.. Και αν δεν θέλει τίποτα ο πίνακας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα