Προς το περιεχόμενο

Αδιανοητο πρόβλημα σε παροχή ρεύματος...

johnnyman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

31 minutes ago, Joshua21 said:

Μα γιατί να τον ρωτήσει κάποιος?

Πάρε ένα απλό παράδειγμα, μισθώνω ένα σπίτι με το ρεύμα στο όνομα μου, φεύγω, και μετά από μένα το μισθώνεις εσύ οπότε πας στη ΔΕΗ ας πούμε με τη δήλωση μίσθωσης παραμάσχαλα και ζητάς να πάρεις το ρεύμα στο όνομα σου, με ποια λογική η ΔΕΗ θα ρωτήσει εμένα αν το επιτρέπω? Μου πέφτει λόγος?

Έχει δίκιο όπως το θέτεις απλά έψαξα από περιέργεια τα δικαιολογητικά που είχα στείλει με email το 2020 που έγινε η αλλαγή και ζήτησαν αντίγραφο ταυτότητας, τελευταίο εκκαθαριστικό λογαριασμό ΔΕΗ, φωτογραφία του μετρητή και έναρξη επιτηδεύματος όπου φαίνεται ο ΚΑΔ. Ούτε μισθωτήριο, ούτε τίποτα. Και η παροχή πέρασε στο όνομα μου. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 minutes ago, kax54638 said:

Έχει δίκιο όπως το θέτεις απλά έψαξα από περιέργεια τα δικαιολογητικά που είχα στείλει με email το 2020 που έγινε η αλλαγή και ζήτησαν αντίγραφο ταυτότητας, τελευταίο εκκαθαριστικό λογαριασμό ΔΕΗ, φωτογραφία του μετρητή και έναρξη επιτηδεύματος όπου φαίνεται ο ΚΑΔ. Ούτε μισθωτήριο, ούτε τίποτα. Και η παροχή πέρασε στο όνομα μου. 

Στην περίπτωση σου η επίδειξη της έναρξης επιτηδεύματος στην συγκεκριμένη διεύθυνση ήταν ένας τρόπος ελέγχου για τον πάροχο, και αυτό επειδή η εφορία δεν θα σου επέτρεπε να κάνεις έναρξη αν δεν της κατέθετες στα δικαιολογητικά αποδεικτικό σχέσης με το ακίνητο. Καμία σχέση με το "no questions asked" που άφησες να εννοηθεί στο πρώτο post που έκανες εδώ.

• Like 1

22 λεπτά πριν, takoulou είπε

Θα μπορούσες να  του κάνεις καταγγελία..

Έκανα καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή και αίτημα στη ζενίθ. Ξεμπέρδεψα μετά από 6 μήνες. Διακοπή συμβολαίου με ρήτρα, την οποία τελικά την πήραν πίσω. Κανονικά έπρεπε να κινηθώ και νομικά αφού η υπογραφή της σύμβασης ήταν εμφανώς πλαστή αλλά δε συμφέρει οικονομικά.

• Like 1

1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Ούτως ή άλλως δεν γίνεται κάποιος σοβαρός έλεγχος από τους παρόχους όταν υπογράφεις νέα σύμβαση, το στάνταρ που ζητάνε είναι ένας παλιός λογαριασμός και ένα αποδεικτικό σχέσης με το ακίνητο (συνήθως Ε9 ή δήλωση μίσθωσης) το οποίο αναφέρει τον αριθμό παροχής. Έλα όμως που ο αριθμός παροχής που έχει δηλωθεί στο Ε9 μπορεί να είναι λάθος, ή ακόμα να έχει σκοπίμως παραποιηθεί στο pdf του Ε9 ή της δήλωσης μίσθωσης ή του παλιού λογαριασμού...

Επίσης υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το λάθος να το έκανε η nrg.

Παλιό λογαριασμό του προηγούμενου πελάτη? (Δηλαδή δικό μου στην προκειμένη περίπτωση)

Ο αριθμός παροχής στο ε9 το δικό μου είναι σωστός. 

Just now, johnnyman said:

Παλιό λογαριασμό του προηγούμενου πελάτη? (Δηλαδή δικό μου στην προκειμένη περίπτωση)

Ο αριθμός παροχής στο ε9 το δικό μου είναι σωστός. 

Παλιό λογαριασμό της συγκεκριμένης παροχής, όχι απαραίτητα του προηγούμενου πελάτη, απλά τον ζητάνε για να μειώσουν την πιθανότητα λάθους.

Στη δική σου περίπτωση πάντως δεν ξέρω τι πήγε στραβά, απλά ανέφερα μόνο κάποια από τα πιθανά ενδεχόμενα.

20 λεπτά πριν, Demetroula είπε

Φίλε μου είμαστε παρ-ομοιοπαθείς. 
Είσαι μήπως σε ΚΕΑ ή κοινωνικό τιμολόγιο;

Είμαι κοινωνικό τιμολόγιο φίλε μου.

Για πες μου την περίπτωση σου. 

Ευχαριστώ 

9 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Για πες μου την περίπτωση σου. 

Ευχαριστώ 

Αρα μαλλον θα εχεις φυγεις  και απο το κοινωνικο τιμολογιο...

6 λεπτά πριν, takoulou είπε

Αρα μαλλον θα εχεις φυγεις  και απο το κοινωνικο τιμολογιο...

Δεν ξέρω φίλε μου....

Απορώ πως έγινε διακοπή από δεη και αλλαγή ονόματος σε άγνωστο όνομα χωρίς να ξέρουμε τπτ.

Είναι αδιανόητο....

Απερίγραπτο. 

Το σπίτι το νοικιάζω από το 2009 και από τότε είμαι στην δεη χωρίς καμία αλλαγή παροχου...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, johnnyman είπε

[ Φίλη. ]

Γράφω λεπτομερώς το θέμα μου στο νήμα που σου έδειξαν τα παιδιά εδώ. Δεν μου έκοψαν το ρεύμα. Αν το είχαν κάνει, θα είχα μυριστεί την ''φτιάξη'' που έχουν στήσει από τότε.
Και σε μένα έστειλε ο ΗΡΩΝ πριν ενάμιση μήνα την παροχή μου για εκπροσώπηση εν πλήρη άγνοιά μου και μάλιστα όχι σε έναν αλλά σε δύο ονόματα.
Τρέχω τις τελευταίες μέρες, δικηγόρος, αστυνομία, τοπικό κατάστημα ΔΕΔΔΗΕ.
Με μεγάλη επιμονή ζήτησα από ΔΕΔΔΗΕ ιστορικό με όλα τα ονόματα που φαίνονται στην παροχή μου τους τελευταίους 5 μήνες. Πήγα εκεί και μου τα έδειξαν.
Τα περιμένω και σε έγγραφο, ώστε να προσχωρήσω κατά παρόχου ΗΡΩΝ και πιθανότατα κατά ΗΔΙΚΑ αλλά και κατά παντός υπευθύνου.
Ο αστυνομικός ασφάλειας την περιοχή μου, δεν δέχτηκε τα λεγόμενά μου γιατί λέει δεν μπορώ να αποδείξω ότι έχει γίνει απάτη εις βάρους μου.
Και ότι και που άνοιξα ξένη αλληλογραφία με όνομα άλλου, αλλά διέυθυνση δική μου είναι παράνομο. Του είπα ότι ήταν ανοιγμένα τα φάκελα, αλλά μάλλον νόμιζε ότι ψεύδομαι. Του ζήτησα να καταγραφεί ως περιστατικό και να μου δώσει ένα αντίγραφο, ώστε να είμαι κατοχυρωμένη αν προκύψουν θέματα στην συνέχεια εις βάρος της παροχής μου που προσβάλουν νόμιμα δικαιώματά μου: να χάσω το ΚΕΑ μιας και για 15 μέρες η παροχή μου φαίνονταν σε άλλο ΑΦΜ, να έχω να κάνω με μια ληξιπρόθεσμη οφειλή που αφορά την παροχή στον δήμο (δεν νομίζω ο ..Χρυσοβαλάντης να την πλήρωσε) ή οποία θα τοκίζεται και δεν θα γνωρίζω σε ποιό όνομα είναι κ.α. Αρνήθηκε. Μου είπε τα στοιχεία που έχεις δεν αποδεικνύουν τίποτα, θα μπορούσε να έχει γίνει λάθος στην διεύθυνση. Φέρε μου έγγραφο από ΔΕΔΔΗΕ  που να λέει ότι πήραν άλλα άτομα την παροχή σου και βλέπουμε. Μου είπε επίσης ότι δεν υπάρχει το ''κάνω καταγγελία'' αλλά μόνο ''μήνυση'' με παράβολο 100 ευρώ.
Για να είμαι κοινωνικό τιμολόγιο, προφανώς όχι μόνο δεν έχω χρήματα να πληρώσω δικηγόρο, αλλά ούτε και αυτά τα 100 ευρώ που θα μου ζητήσουν.
Θα προχωρήσω λοιπόν μόνο με myrae και Στκ.
Με πνίγει ο θυμός, που χωρίς να έχω κάνει κάτι λάθος και χωρίς να έχω ενοχλήσει κανέναν, να τρέχω για τα αυτονόητα και να μην μπορώ να βρω το δίκιο μου. Αν μου είχαν κόψει το ρεύμα, θα είχα φρικάρει.
Θεωρώ ότι δεν είναι τυχαίο που συμβαίνει αυτό το φαινόμενο σε όσους είναι στο ΚΕΑ πάντως. Για κάποιον λόγο καταχράζονται αυτές τις παροχές.

Επεξ/σία από Demetroula
  • Sad 2

11 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Δεν ξέρω φίλε μου....

Απορώ πως έγινε διακοπή από δεη και αλλαγή ονόματος σε άγνωστο όνομα χωρίς να ξέρουμε τπτ.

Είναι αδιανόητο....

Απερίγραπτο. 

Το σπίτι το νοικιάζω από το 2009 και από τότε είμαι στην δεη χωρίς καμία αλλαγή παροχου...

Τώρα σκέψου ότι ζητηθεί  και νέα ΥΔΕ... Μαζί με όλα τα αλλά που θα χάσεις.. 

Ζήτησε ονόματα, πότε έγινε σου είπαν στον Δεδδηε; κτλπ.. 

2 λεπτά πριν, takoulou είπε

Τώρα σκέψου ότι ζητηθεί  και νέα ΥΔΕ... Μαζί με όλα τα αλλά που θα χάσεις.. 

Ζήτησε ονόματα, πότε έγινε σου είπαν στον Δεδδηε; κτλπ.. 

Την περασμένη εβδομάδα έγινε η διακοπή από την ΔΕΗ και η αλλαγή ονόματος και παροχου.

Όνομα δεν μπορούν να με πουν απο Δεδδηε λόγω προσωπικών δεδομένων. 

Με έχουν αρρωστήσει σήμερα....

6 λεπτά πριν, Demetroula είπε

[ Φίλη. ]

Γράφω λεπτομερώς το θέμα μου στο νήμα που σου έδειξαν τα παιδιά εδώ. Δεν μου έκοψαν το ρεύμα. Αν το είχαν κάνει, θα είχα μυριστεί την ''φτιάξη'' που έχουν στήσει από τότε.
Και σε μένα έστειλε ο ΗΡΩΝ πριν ενάμιση μήνα την παροχή μου για εκπροσώπηση εν πλήρη άγνοιά μου και μάλιστα όχι σε έναν αλλά σε δύο ονόματα.
Με μεγάλη επιμονή ζήτησα από ΔΕΔΔΗΕ ιστορικό με όλα τα ονόματα που φαίνονται στην παροχή μου τους τελευταίους 5 μήνες. Πήγα εκεί και μου τα έδειξαν.
Τα περιμένω και σε έγγραφο, ώστε να προσχωρήσω κατά παρόχου ΗΡΩΝ και πιθανότατα κατά ΗΔΙΚΑ αλλά και κατά παντός υπευθύνου.
Ο αστυνομικός ασφάλειας την περιοχή μου, δεν δέχτηκε τα λεγόμενά μου γιατί λέει δεν μπορώ να αποδείξω ότι έχει γίνει απάτη εις βάρους μου.
Και ότι και που άνοιξα ξένη αλληλογραφία με όνομα άλλου, αλλά διέυθυνση δική μου είναι παράνομο. Του είπα ότι ήταν ανοιγμένα τα φάκελα, αλλά μάλλον νόμιζε ότι ψεύδομαι. Του ζήτησα να καταγραφεί ως περιστατικό και να μου δώσει ένα αντίγραφο, ώστε να είμαι κατοχυρωμένη αν προκύψουν θέματα στην συνέχεια εις βάρος της παροχής μου που προσβάλουν νόμιμα δικαιώματά μου: να χάσω το ΚΕΑ μιας και για 15 μέρες η παροχή μου φαίνονταν σε άλλο ΑΦΜ, να έχω να κάνω με μια ληξιπρόθεσμη οφειλή που αφορά την παροχή στον δήμο (δεν νομίζω ο ..Χρυσοβαλάντης να την πλήρωσε) ή οποία θα τοκίζεται και δεν θα γνωρίζω σε ποιό όνομα είναι κ.α. Αρνήθηκε. Μου είπε τα στοιχεία που έχεις δεν αποδεικνύουν τίποτα, θα μπορούσε να έχει γίνει λάθος στην διεύθυνση. Φέρε μου έγγραφο από ΔΕΔΔΗΕ  που να λέει ότι πήραν άλλα άτομα την παροχή σου και βλέπουμε. Μου είπε επίσης ότι δεν υπάρχει το ''κάνω καταγγελία'' αλλά μόνο ''μήνυση'' με παράβολο 100 ευρώ.
Για να είμαι κοινωνικό τιμολόγιο, προφανώς όχι μόνο δεν έχω χρήματα να πληρώσω δικηγόρο, αλλά ούτε και αυτά τα 100 ευρώ που θα μου ζητήσουν.
Με πνίγει ο θυμός, που χωρίς να έχω κάνει κάτι λάθος και χωρίς να έχω ενοχλήσει κανέναν, να τρέχω για τα αυτονόητα και να μην μπορώ να βρω το δίκιο μου. Αν μου είχαν κόψει το ρεύμα, θα είχα φρικάρει.
Θεωρώ ότι δεν είναι τυχαίο που συμβαίνει αυτό το φαινόμενο σε όσους είναι στο ΚΕΑ πάντως. Για κάποιον λόγο καταχράζονται αυτές τις παροχές.

Ωχ θεέ μου τι αλλο θα δούμε πλέον...

Αντε να βγει άκρη τώρα και σε μένα και σε σένα...

• Sad 1

4 λεπτά πριν, Demetroula είπε

[ Φίλη. ]

Αφού θα πάρεις τα στοιχεία από τον Δεδδηε θα κάνεις αγωγή στον πάροχο και στα άτομα που έχουν πάρει την παροχή στο όνομα τους.. Και θα ζητήσεις χρήματα π. Χ ( 10.000 Ευρώ θα σου πει ο δικηγόρος) για ψυχική οδυνη και  για τα αλλά που προέκυψαν .. 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, takoulou είπε

ήτησε ονόματα, πότε έγινε σου είπαν στον Δεδδηε; κτλπ.

@Johnnyman Αν δεν έχεις πάει αστυνομία ήδη,  πας οπωσδήποτε ΔΕΔΔΗΕ και ζητάς ιστορικό των ονομάτων εκπροσωπήσεων της παροχής σου με ονόματα και ημερομηνίες ώστε να προχωρήσεις σε αιτήματα κατά του παρόχου.
Πρέπει να δεις όχι μόνο ποιοί και πότε πήρανε την παροχή σου εν αγνοία σου, αλλά και για ποιόν λόγο προχώρησε ο πάροχός σου σε διακοπή.
Υποψιάζομαι ότι και στην δική σου  περίπτωση κανέναν Χρυσοβαλάντη ''τακτοποίησαν''.
Βλέπω ότι συμβαίνει και σε άλλους παρόχους. Οψόμεθα. 

Επεξ/σία από Demetroula
  • Like 1

3 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Την περασμένη εβδομάδα έγινε η διακοπή από την ΔΕΗ και η αλλαγή ονόματος και παροχου.

Όνομα δεν μπορούν να με πουν απο Δεδδηε λόγω προσωπικών δεδομένων. 

Με έχουν αρρωστήσει σήμερα....

Ωχ θεέ μου τι αλλο θα δούμε πλέον...

Αντε να βγει άκρη τώρα και σε μένα και σε σένα...

Έχεις μπλέξει λίγο.. Εύχομαι να ξεκαθαρίσει το συντομότερο.. Αλλά το φοβάμαι.. Δεν γίνονται έτσι γρήγορα οι αλλαγές.. Και θα πλήρωσης πάλι εγγυήσεις, νέα ΥΔΕ... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...