Gulik Δημοσ. 4 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 15 λεπτά πριν, metal2 είπε Τελικά είμαι εντάξει; Μήπως να κάνω κάτι παραπάνω; Μέσα είσαι, γι'αυτό πάτησα και "καρδούλα" στο post σου χθες βράδυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου https://www.youtube.com/watch?v=wiZB_F6UaTg 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metal2 Δημοσ. 8 Μαρτίου Share Δημοσ. 8 Μαρτίου Ανάθεμα αν έχω καταλάβει πως παίζεται το παιχνίδι,που να πάρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gulik Δημοσ. 8 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, metal2 είπε Ανάθεμα αν έχω καταλάβει πως παίζεται το παιχνίδι,που να πάρει Τί ακριβώς; Πιστεύω ότι τα εξηγούν εδώ συνοπτικά, αν δεν γνωρίζεις αγγλικά, μπορείς να τα μεταφράσεις αυτόματα στα ελληνικά: https://fantasy.formula1.com/en/how-to-play https://fantasy.formula1.com/en/game-rules Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metal2 Δημοσ. 8 Μαρτίου Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 7 λεπτά πριν, Gulik είπε Τί ακριβώς; Πιστεύω ότι τα εξηγούν εδώ συνοπτικά, αν δεν γνωρίζεις αγγλικά, μπορείς να τα μεταφράσεις αυτόματα στα ελληνικά: https://fantasy.formula1.com/en/how-to-play https://fantasy.formula1.com/en/game-rules Καλέ αυτά τα έχω διαβάσει.στην πράξη τι γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gulik Δημοσ. 8 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου Μόλις τώρα, metal2 είπε Καλέ αυτά τα έχω διαβάσει.στην πράξη τι γινεται Αγώνα με τον αγώνα, θα καταλαβαίνεις πώς περίπου πάει. Ακόμα και μετά τα Quali θα βλέπεις πού πας καλά και πού όχι (αργούν λιγάκι να μοιραστούν οι βαθμοί οπότε μην μπαίνεις αμέσως να τους δεις). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xacto Δημοσ. 11 Μαρτίου Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 222 πόντοι είναι αξιοπρεπείς; Υπόψιν ότι σε Km/h ήταν η τελική της Lamborghini Countach στα '70. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metal2 Δημοσ. 13 Μαρτίου Share Δημοσ. 13 Μαρτίου Στις 11/3/2024 στις 12:11 ΠΜ, xacto είπε 222 πόντοι είναι αξιοπρεπείς; Υπόψιν ότι σε Km/h ήταν η τελική της Lamborghini Countach στα '70. Εγώ που έχω 121 τι να πω,; Μια χαρά για αρχή. Δε με φτάνουν τα λεφτά για να πάρω τους καλύτερους χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xacto Δημοσ. 8 Απριλίου Share Δημοσ. 8 Απριλίου Η αξία του team που επέλεξα, είναι $7,1Μ μεγαλύτερη σήμερα. Σκέφτομαι να την πουλήσω, να πάρω την διαφορά και να πάω Μαλδίβες για το υπόλοιπο του επίγειου χρόνου μου. Η ερώτηση είναι μήπως να προτιμήσω Νότια Γαλλία. Ποια χώρα έχει μικρότερη φορολογία κερδών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xacto Δημοσ. 22 Απριλίου Share Δημοσ. 22 Απριλίου Μισό να πάρω λίγο τις αράχνες… Να ρίξω κι ένα σκουπισματάκι… Ωραία! Με κάποιο τρόπο που δεν θυμάμαι, είδα τις βαθμολογίες μας. Περήφανος για τη δικιά μου δεν είμαι. Είμαι όμως περήφανος που είδα τι επιλογές έχουν κάνει αυτοί που είναι περήφανοι. Όχι συγκεκριμένα γιατί χάνεται το νόημα του παιχνιδιού, αλλά ως τρόπος σκέψης. Όχι τιποτάλλο αλλά με 133 πόντους ανά GP, θα με περάσει και η Mercedes... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gulik Δημοσ. 22 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 56 λεπτά πριν, xacto είπε ...με 133 πόντους ανά GP, θα με περάσει και η Mercedes... Το παιχνίδι εξαρτάται κι από την τύχη, όπως κι όλα τα αντίστοιχα fantasy games, πέρα από τις "σωστές προβλέψεις" κάθε φορά. Είναι μια καλή στιγμή να επισυνάψουμε και την συνολική κατάταξη της λίγκας, μετά το πέρασμα των πρώτων 6 αγώνων της χρονιάς, για τις 27 ομάδες που συμμετέχουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xacto Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου Με το πακέτο αναβαθμίσεων που φόρεσα πριν το μαγευτικό Μαϊάμι, η ομάδα σπέρνει! Από 22ος μετά την εξωτική Κίνα, έχω ανέβει στην 20 θέση! Ιστορικές στιγμές … α και στα διάλα συγκινήθηκα… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gulik Δημοσ. 11 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου Μετά το πέρασμα των 9 πρώτων αγώνων στο φετινό καλεντάρι, ας ποστάρουμε εκ νέου την κατάταξη στο δικό μας Fantasy League, όπου πλέον συμμετέχουν 28 ομάδες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xacto Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου Όταν αποφάσισα να επενδύσω στη Ferrari, αυτή αποφάσισε να γυρίσει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, γνωστές ως Binotto setup. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xacto Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Ρε συ Max, έχω επενδύσει εκατομμύρια στον Lando! Επεξ/σία 2 Ιουλίου από xacto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα