Προς το περιεχόμενο

Έρχεται Giga Voucher και πίεση στους παρόχους - Τι δήλωσε ο Παπαστεργίου από MWC 2024

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, Thresh είπε

Συνήθως δίνουν το Fritzbox, αρκετά σπάνιο το ξεχωριστό ONT + Speedport.

Λες να του δώσαν το "καινούργιο" της T-mobile με 2,5G ethernet. Ελπίζω να απαντήσει γιατί θα έχει ενδιαφέρον αν ξεκίνησαν να δίνουν τέτοια ONTs σε 1000αρες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
3 minutes ago, Jts said:

Λες να του δώσαν το "καινούργιο" της T-mobile με 2,5G ethernet. Ελπίζω να απαντήσει γιατί θα έχει ενδιαφέρον αν ξεκίνησαν να δίνουν τέτοια ONTs σε 1000αρες.

Το Speedport Plus 2 νομιζω ότι ανέφερε.

• Super Moderators
Just now, Jts said:

Ναι αλλά θα πρέπει να έχει και ONT. Εκτός αν βγάλανε και speedport με ενσωματωμένο ONT.

Υποθέτω ότι θα έχει το Nokia. Δεν ελπίζω σύντομα για 2.5GbE port ONT, κακά τα ψέματα είναι πολυτέλεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, Thresh είπε

Υποθέτω ότι θα έχει το Nokia. Δεν ελπίζω σύντομα για 2.5GbE port ONT, κακά τα ψέματα είναι πολυτέλεια.

45ευρώ έχει στο amazon δεν είναι τρομερό θέμα κόστους πάντως. Κρίμα να χάνεις έστω και αυτά τα 80mbps.

Αφού και το Fritz που δίνουν σχετικά ακριβό είναι.

Αλλά λογικά έχεις δίκιο γιατί και το Speedport δεν έχει 2,5G ethernet.

Επεξ/σία από Jts
  • Like 1

4 ώρες πριν, 6xXx6 είπε

Καλά που υπάρχει το starlink  εκτός Αττικής  το  Internet  στην Ελλάδα  είναι Αισχρό

Νομιζεις οτι στο κεντρο τηα Αθηνας ειναι καλυτερο ?

Βαλε σε ελεγχο διαθεσημοτητας σε οποιο παροχο θες μια διευθυνση στο Κουκακι,την Πλακα ή το Συνταγμα και δες τα χαλια μας.

4 hours ago, WaxOnWaxOff said:

Καλο το fiber  , αλλα δεν θελω να ερθει το καθε τυχαρπαστο εργολαβικο βυσμα του ΟΤΕ να μου καταστρεψει το σπιτι 

Ο μονος λογος που παραμενω με χαλκο 

μαλλον δεν εχεις ιδεα πως δουλευουν τωρα στη Γ' φαση της οπτικης

2 hours ago, Thresh said:

Και σε μένα πέρσι έκαναν αρκετά καλή δουλειά, με κανάλια όμως, αλλά είχα εύκολο σπίτι (μονοκατοικία) και διαδρομή προς το rack μου στο υπόγειο. Αν ήταν να πάει στο δωμάτιο που βρίσκεται το PC, θα ήταν ζόρι, γι' αυτό όμως είχα προετοιμαστεί πριν 7 χρόνια με δομημένη καλωδίωση.

Spoiler

Α ρε έτσι είναι οι λεφτάδες 🤣😂🤣

3 ώρες πριν, Jts είπε

Γιατί άπαξ και γίνει το έργο και μπουν οι γραμμές θα είσαι καλυμμένος για πολλές δεκαετίες. Ακόμα και την οπτική να θες να αλλάξεις δεν χρειάζεται άλλα σκαψίματα στον δρόμο γιατί τις φυσάνε μέσα απ'τους σωλήνες που έχουν περάσει. Απλά προφανώς αυτά τα έργα έχουν πολύ μεγάλο κόστος.

για την nova εννοεί ότι δεν δίνει.

Και ΟΝΤ έχεις το nokia; Εγώ σε 1000αρα ξέρω δίνουν fritz με gpon sfp.

Ναι το Νοκια. Δεν ήξερα για το Fritz. Αλλά κ αυτό που έδωσαν είναι αρκετά καλό. Λες να ζητήσω Fritz?

6 ώρες πριν, WaxOnWaxOff είπε

Καλο το fiber  , αλλα δεν θελω να ερθει το καθε τυχαρπαστο εργολαβικο βυσμα του ΟΤΕ να μου καταστρεψει το σπιτι 

Ο μονος λογος που παραμενω με χαλκο 

Στο δικό μου σπίτι δεν κατέστρεψαν τίποτα, ήταν πολύ προσεκτικοί και καθαροί. Και στην οικοδομή έκαναν πολύ καλή δουλειά.

7 hours ago, Thresh said:

Μπορείς αν θες να πληρώσεις δικό σου πχ ηλεκτρολόγο για να κάνει τα τρυπήματα και να βάλει τα κανάλια, ώστε όταν έρθουν οι εργολάβοι του παρόχου απλά να περάσουν την ίνα και να κάνουν τις 

Απο προσωπική εμπειρία , σε μένα ήρθαν 2 καταπληκτικοί άνθρωποι - τεχνίτες που αφού πρότεινα το πως το φαντάζομαι εγώ , κάνανε την αντιπρόταση τους , τα βρήκαμε κάπου στην μέση και ολα γίναν τέλεια, αν μου επιτρέπει ο φίλος παραπάνω  , λίγο αδόκιμος ο όρος τυχάρπαστος για ανθρώπους της βιοπάλης.

6 hours ago, grayden said:

(Μεταξύ αστείου και σοβαρού,) βάλε μια τέντα από πάνω και στήσε και έναν ανεμιστήρα υδρονέφωσης.

Θα το έκανα αν με άφηναν χωρίς πλάκα, την βλέπω εκεί να ψήνεται και να μην έχω internet εκεί που κλείδωνα 200 πλέον ούτε καν λαμπάκι προσπαθεί να αναβοσβήσει και αναγκάζομαι ζεστούς μήνες να παίρνω 4g router και να πληρώνω χρυσό αυτά τα 2τβ μήνα πο λ6 χρειάζομαι

1 ώρα πριν, colossusr είπε

Ναι το Νοκια. Δεν ήξερα για το Fritz. Αλλά κ αυτό που έδωσαν είναι αρκετά καλό. Λες να ζητήσω Fritz?

Εξαρτάται κάποιοι προτιμούν το Nokia γιατί μπορείς να βάλεις εύκολα δικό σου router, το Fritz έχει μόνο PPPoe passthrough που δεν είναι το καλύτερο.

Αλλά έχει 2,5G Ethernet ώστε να πιάνεις ακριβώς 1Gbps αν έχεις PC με 2,5G

51 minutes ago, Panagiotiskirk said:

Απο προσωπική εμπειρία , σε μένα ήρθαν 2 καταπληκτικοί άνθρωποι - τεχνίτες που αφού πρότεινα το πως το φαντάζομαι εγώ , κάνανε την αντιπρόταση τους , τα βρήκαμε κάπου στην μέση και ολα γίναν τέλεια, αν μου επιτρέπει ο φίλος παραπάνω  , λίγο αδόκιμος ο όρος τυχάρπαστος για ανθρώπους της βιοπάλης.

Επειδή έχω την ατυχία μέσω τις εταιρίας που δουλεύω , να συνεργαζόμαστε με εργολάβο ο οποίος έχει αναλάβει και οπτικές ..... 

Αν κρίνω με τα εγκλήματα που κάνει σε εμάς , ούτε λάμπα δεν θα τους επέτρεπα να μου αλλάξουν στο δικό μου σπίτι . 

Παρόλαυτα , υπάρχουν και οι καλοί , είναι όμως τι θα σου κάτσει και πόσο θα ασχοληθείς να τους βάλεις χερι

2024.

Οι ραγιάδες, έχοντας τις χαμηλότερες στατιστικά ταχύτητες ίντερνετ στην ευρώπη, ελπίζουν στα voucher.

Καλοφάγωτα στους ημετέρους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...