Elias_1981 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Γειά χαρά! Παίζω ντραμς ένα χρόνο τώρα και έχω φάει πόρωση!!! Νομίζω οτι ήρθε ο καιρός να πάρω δικό μου σετάκι αλλά υπάρχει πάντα το πρόβλημα του χώρου, των μετακινήσεων και του θορύβου. Λέω να πάρω το TRAVELLER τη PEARL που είναι μικρό, μετατρέπεται σε practice με ειδικές μεμβράνες δίχτυα και απο ότι άκουσα όταν βάλεις τις κανονικές μεμβράνες που συνοδεύουν την αγορά, ο ήχος των τυμπάνων είναι πολύ ικανοποιητικός. Έχει κανείς εμπειρία απο τέτοιου είδους ντράμς. Έχει να μου προτείνει κάτι πιο φτηνό; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ Guys!!!
Haros Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Xethapses topic tou 2003 'h nomizw?! Kalytera anoixe xexwristo topic giati problepw kleidoma
Cristina Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Elias_1981, καλώς μας ήρθες! Έγινε split το post σου μιας και ήταν άσχετο με το topic που ξέθαψες. Έβαλα έναν τυπικό τίτλο. Αν θέλεις να τον αλλάξεις, κάνε κλικ σε αυτήν την εικόνα που βρίσκεται πάνω και δεξιά από το post σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.