Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Από χθες αντιμετωπίζω πρόβλημα με το yahoo mail. Κράσαρε η εφαρμογή στο κινητό (samsung) και την απεγκατέστησα. Μετά την εκ νέου εγκατάσταση βάζω email και password και στην συνέχεια μου λέει για την επιπλέον ταυτοποίηση θα έρθει push notification στο κινητό. Δεν έρχεται όμως κάποια ειδοποίηση, με αποτέλεσμα να έχω αποκλειστεί από τα mail μου. Στην προσπάθειά μου να κάνω είσοδο από laptop ζητάει και πάλι push notification στο κινητό!!!

Έχω απελπιστεί. Παρακαλώ για βοήθεια!

Δημοσ.

Μήπως εχεις αλλάξει αριθμό κινητού;

Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε

Μήπως εχεις αλλάξει αριθμό κινητού;

Σορρυ λάθος αφου δεν εχεις εγκατεστημένη την εφαρμογή πως θα έρθει ειδοποίηση.

Δεν σου δίνει κάποιον αλλο τρόπο;

Μολις το τσεκαρα

Του λες δεν εχω την συσκευή και σου λεει να σου στείλω στα εμαιλς που έχεις δηλώσει.

Δημοσ.

Δεν άλλαξα ούτε κινητό, ούτε αριθμό τηλεφώνου. Εγκαθιστώ την εφαρμογή, ενεργοποιώ τις ειδοποιήσεις για το yahoo mail αλλά δεν λαμβάνω καμία απολύτως ειδοποίηση. Δεν μπορώ επίσης να επικοινωνήσω με κάποιο live chat με την yahoo. Πραγματικά απίστευτο αυτό που συμβαίνει. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, klslg04 είπε

Δεν άλλαξα ούτε κινητό, ούτε αριθμό τηλεφώνου. Εγκαθιστώ την εφαρμογή, ενεργοποιώ τις ειδοποιήσεις για το yahoo mail αλλά δεν λαμβάνω καμία απολύτως ειδοποίηση. Δεν μπορώ επίσης να επικοινωνήσω με κάποιο live chat με την yahoo. Πραγματικά απίστευτο αυτό που συμβαίνει. 

Αν δεν κάνεις login ειδοποιήσεις δεν έρχονται.

Μαιλ δεν έχεις βάλει;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα.ένα τα εμαίλ που διατηρώ είναι στην yahoo.Δεν μπορω να κανω εισοδο με τιποτα ομως,μου βγαινει μυνημα που λέει ,Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι είστε πράγματι ο κάτοχος αυτού του λογαριασμού. Επιλέξτε μια από τις παρακάτω μεθόδους για να επαληθεύσετε ότι αυτός είναι ο λογαριασμός σας.οταν παταω το password δηλαδη.Μου λεει αποστολη κωδικου σε ενα αλλο εμαιλ της yahoo θα μου στειλουν ,που ειχα,που δυστηχως το εχω διαγραψει.το λαθος μου ειναι που δεν ειχα βαλει νουμερο τηλεφωνου  οταν εκανα την εγγραφη.με παραπεμπτει να καλεσω αυτο το νουμερο με χρεωση βεβαια.00-800-6633-2222 για βοηθεια.εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο; κατι για yahoo id.πανω απο ενα χρονο εχω που δεν μπορω να κανω εισοδο.εχετε καποπια ιδεα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...