Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, ri3per είπε

There are currently no active promotions in your region.

Έχει τελειώσει το opt-in.

Έπρεπε να το κάνεις χθες για να σου δώσουν σήμερα τα koins έτσι ώστε να τα εξαργυρώσεις.

• Moderators
Δημοσ.

Πληρωσα 5 cents για 3 παιχνιδια, ενα xbox, δυο PC. Πολλα τα εξαντλημενα λογικα οσο περνα η ωρα θα μενουν λιγοτερα vfm, φτηνα. 4 στα 5 χοντρικα εχουν ηδη τελειωσει σε αυτη την γκαμα τιμων μεχρι τα 300coins.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Despotas είπε

Έπρεπε να το κάνεις χθες για να σου δώσουν σήμερα τα koins έτσι ώστε να τα εξαργυρώσεις.

κριμα, δεν το ειχα δει εχθες.

Δημοσ.

Εγω πηρα το asseto corsa . 2.89 εκανε και παρολο που ειχα αξια σε coins πανω απο αυτο με χρεωσε 4 λεπτα . Δε ξερω τι ειδους τακτικη ειναι αυτη ,ισως για να μαζευουν στοιχεια?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Marios60 είπε

Δε ξερω τι ειδους τακτικη ειναι αυτη ,ισως για να μαζευουν στοιχεια?

Αμα δεν χρέωναν τιποτα έστω και τυπικά στα κλειδιά κάτω των 3 ευρώ τότε θα έπαιζε exploit (μαζική δημιουργία λογαριασμών στις 28 του μηνός από ενα άτομο και σήμερα θα "αδειαζε" όλα τα φτηνά keys)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Chaos3X είπε

Που στα εμφάνισε φίλε μου;

1 ώρα πριν, vaggos88 είπε

Εκανες χθες βραδυ opt-in? Αν ναι θα ειναι στον λογαριασμο σου https://www.cdkeys.com/customer/rewards

2 ώρες πριν, Despotas είπε

2 ώρες πριν, ri3per είπε

There are currently no active promotions in your region.

Για όσους δεν κατάλαβαν:
εχθές που ανέβασε ο OP ότι έχει την προσφορά, έμπαινες στο cdkeys για να δηλώσεις συμμετοχή σε αυτήν.

Η δήλωση συμμετοχής ήταν "ανοιχτή" εχθές μόνο.
Σήμερα λαμβάνουν τα coins (cdkoins) όσοι δήλωσαν συμμετοχή και μπορούν να τα εξαργυρώσουν μέχρι τις 0:00 GMT
(αν δεν κάνω λάθος είναι 02:00 ώρα Ελλάδος - σόρρυ έχω μεγάλο πόνο από δόντι και δεν μπορώ να "λειτουργήσω" σωστά)

Χωρίς δήλωση συμμετοχής δεν παίρνει κανένας τίποτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...