Despotas Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 21 λεπτά πριν, ri3per είπε There are currently no active promotions in your region. Έχει τελειώσει το opt-in. Έπρεπε να το κάνεις χθες για να σου δώσουν σήμερα τα koins έτσι ώστε να τα εξαργυρώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Moderators Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Πληρωσα 5 cents για 3 παιχνιδια, ενα xbox, δυο PC. Πολλα τα εξαντλημενα λογικα οσο περνα η ωρα θα μενουν λιγοτερα vfm, φτηνα. 4 στα 5 χοντρικα εχουν ηδη τελειωσει σε αυτη την γκαμα τιμων μεχρι τα 300coins. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos3X Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Εμένα δεν μου εμφανίζει, στον λογαριασμό μου, τα CDKoins. Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου από Chaos3X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoullessRider Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 20 ώρες πριν, SoullessRider είπε ψηνόμουν για αυτό https://www.cdkeys.com/horizon-zero-dawn-complete-edition-pc-steam μια χαρά θα κάτσει !! μόλις το χτύπησα στσ €5.99 !! thanks OP !! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Εγω μολις τσιμπισα little nightmares II στα €3.88 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos3X Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, SoullessRider είπε μόλις το χτύπησα στσ €5.99 !! thanks OP !! Που στα εμφάνισε φίλε μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, Chaos3X είπε Εμένα δεν μου εμφανίζει κάτι στον λογαριασμό μου. Εκανες χθες βραδυ opt-in? Αν ναι θα ειναι στον λογαριασμο σου https://www.cdkeys.com/customer/rewards 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos3X Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, vaggos88 είπε Εκανες χθες βραδυ opt-in? Αν ναι θα ειναι στον λογαριασμο σου https://www.cdkeys.com/customer/rewards Όχι, μόλις τώρα το δοκίμασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ri3per Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Despotas είπε Έχει τελειώσει το opt-in. Έπρεπε να το κάνεις χθες για να σου δώσουν σήμερα τα koins έτσι ώστε να τα εξαργυρώσεις. κριμα, δεν το ειχα δει εχθες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Μια χαρα ειχα και 84 coins για να δουμε τι θα τσιμπησουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisfm94 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου https://www.cdkeys.com/indie/lake-pc-steam Εγω πηρα αυτο. Το ειχα καιρο wishlist, και τωρα βγηκε 0,34. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marios60 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Εγω πηρα το asseto corsa . 2.89 εκανε και παρολο που ειχα αξια σε coins πανω απο αυτο με χρεωσε 4 λεπτα . Δε ξερω τι ειδους τακτικη ειναι αυτη ,ισως για να μαζευουν στοιχεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 6 λεπτά πριν, Marios60 είπε Δε ξερω τι ειδους τακτικη ειναι αυτη ,ισως για να μαζευουν στοιχεια? Αμα δεν χρέωναν τιποτα έστω και τυπικά στα κλειδιά κάτω των 3 ευρώ τότε θα έπαιζε exploit (μαζική δημιουργία λογαριασμών στις 28 του μηνός από ενα άτομο και σήμερα θα "αδειαζε" όλα τα φτηνά keys) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReaperX Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Καλά έκατσε,το ζαχάρωνα καιρό.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoullessRider Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Chaos3X είπε Που στα εμφάνισε φίλε μου; 1 ώρα πριν, vaggos88 είπε Εκανες χθες βραδυ opt-in? Αν ναι θα ειναι στον λογαριασμο σου https://www.cdkeys.com/customer/rewards 2 ώρες πριν, Despotas είπε Έχει τελειώσει το opt-in. Έπρεπε να το κάνεις χθες για να σου δώσουν σήμερα τα koins έτσι ώστε να τα εξαργυρώσεις. 2 ώρες πριν, ri3per είπε There are currently no active promotions in your region. Για όσους δεν κατάλαβαν: εχθές που ανέβασε ο OP ότι έχει την προσφορά, έμπαινες στο cdkeys για να δηλώσεις συμμετοχή σε αυτήν. Η δήλωση συμμετοχής ήταν "ανοιχτή" εχθές μόνο. Σήμερα λαμβάνουν τα coins (cdkoins) όσοι δήλωσαν συμμετοχή και μπορούν να τα εξαργυρώσουν μέχρι τις 0:00 GMT (αν δεν κάνω λάθος είναι 02:00 ώρα Ελλάδος - σόρρυ έχω μεγάλο πόνο από δόντι και δεν μπορώ να "λειτουργήσω" σωστά) Χωρίς δήλωση συμμετοχής δεν παίρνει κανένας τίποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα