The_Judas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Εχω δύο κάμερες ezvic που συνδέονται με wifi. Η μια είναι κοντά στο ρουτερ και η άλλη στο κέντρο του σπιτιού σε σημείο με καλό σήμα. Για κάποιο λόγο η πιο απομακρυσμένη κάμερα έχει αποσυνδέσεις. Εβαλα πάνω της μια smart πρίζα για να την επανεκινώ όταν κολλάει. Στο 90% περιπτώσεων έτσι ξεκολάει. Στο 10% κολλάει και χρειάζεται πρόσβαση στο σπίτι για να την φτιάξω. Το περίεργο είναι ότι δεν δουλεύει η επανεκκίνηση της. Δεν κάνει reset παρόλο που πατάω το κουμπί... Αναγκάζομαι να κάνω τράμπα τις κάμερες και τότε ξεκολάει. Δηλαδή βάζω τη μια στη θέση της άλλης. Εβαλα και wifi repeater αλλά το πρόβλημα παραμένει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Εχω δοκιμάσει το wifi repeater σε διάφορα σημεία χωρίς να κάνει καμία διαφορά. Τώρα έβαλα την κάμερα μόνη της στην πρίζα, χωρίς την προέκταση usb. Για 1 μέρα φαίνεται να δουλεύει χωρίς κολλήματα αλλά θα φανεί στην πορεία. Η άλλη κάμερα όμως είναι και αυτή με 5μ usb προέκταση και δουλεύει μια χαρά. Θέλω όμως να βγάλω εκτός το ενδεχόμενο προβλήματος της προέκτασης γιατί έχω δοκιμάσει τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, The_Judas είπε Η άλλη κάμερα όμως είναι και αυτή με 5μ usb προέκταση και δουλεύει μια χαρά. Θέλω όμως να βγάλω εκτός το ενδεχόμενο προβλήματος της προέκτασης γιατί έχω δοκιμάσει τα πάντα. 5 μέτρα usb προέκταση, συν πόσο μακρύ είναι το καλώδιο της κάμερας, μιλάμε για μεγάλη απόσταση και το usb σήμα έχει θέματα μετά τα 6-7 μέτρα. Κανονικά χρειάζεται καλώδιο με ενεργή ενίσχυση σήματος σαν αυτό: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου οκ...εγω νομιζα οτι μεχρι τα 5μ προεκταση ειναι αποδεκτο..τωρα εχω 5+1 μαζι με το καλωδιο. η μια καμερα βεβαια δουλευει καλα με 5μ. αλλα ποτε δεν ξερεις. Για την προβληματικη καμερα βρηκα πριζα απευθειας χωρις προεκταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα