xaliki Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Καλησπέρα, μένω σε πολυκατοικία με κεντρική θέρμανση. οι σωληνώσεις εδώ και λίγες μέρες κάνουν έναν πολύ δυνατό θόρυβο, συνεχόμενα τικ τικ (κάνανε και πιο πριν αλλά τώρα έχει αυξηθεί η ένταση σε βαθμό που κοντεύω να τρελαθώ, ανάβει τρεις φορές τη μερα). Το είπα στον διαχειριστή έφερε κάποιον και απλά είπε να κάνουμε εξαέρωση (έχω γίνει εξπερ με τόσες εξαερώσεις που έχω κάνει). Έφερα κι εγώ έναν άνθρωπο είπε ότι ο κυκλοφόρητης δεν έχει θέμα και έμεινε εκεί. Επίσης έκλεισα όλα τα σώματα του σπιτιού για να δω αν φταίει το διαμέρισμα μου (κατηγορήθηκα και για αυτό πλαγίως) και ο ήχος συνεχίζει. Είναι σε τρεις σωλήνες το σοβαρό θέμα και πλέον αρχίζει και έρχεται και σε άλλους σωλήνες. Τι μπορώ να κάνω; Ο διαχειριστής δεν κάνει κάποια κίνηση και εγώ δεν ξέρω που να απευθυνθώ. Σας παρακαλώ βοήθεια.
kostasbm Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 ο κυκλοφορητης θυμάμαι παλιά ήταν αίτιος για θορύβους σε σωληνώσεις....ήταν ρυθμισμένος σε λάθος ταχύτητα.... νομίζω έχει 3 επίπεδα ρύθμισης...για κοίταξε το 1
xaliki Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Ήρθε ο άνθρωπος που φώναξα και το κατέβασε στο πιο χαμηλό. Ήταν στο πιο υψηλό.
hp8 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 27 λεπτά πριν, xaliki είπε κεντρική θέρμανση. οι σωληνώσεις εδώ και λίγες μέρες κάνουν έναν πολύ δυνατό θόρυβο, συνεχόμενα τικ τικ μην ανοίγεται την θέρμανση 28 λεπτά πριν, xaliki είπε κοντεύω να τρελαθώ υπερβολές 30 λεπτά πριν, xaliki είπε Τι μπορώ να κάνω Μάλλον κλασικό παλιό σύστημα Τσεκάρεις σε τι θερμοκρασία ξεκινά ο κυκλοφορητής Ρύθμιση όχι πάνω από τους 40 °C Τσεκάρεις μανομετρικο 3-4 όροφοι οχι πάνω από 2 στον αυτόματο πλήρωσης Μέτρηση πίεσης δοχείου διαστολής χωρίς νερό Τσέκαρε μήπως από χαλασμένο εξαεριστικο παίρνει αέρα Και την ταχύτητα του κυκλοφορητή Αν είναι ινβερτερ έχει κάποιες ρυθμίσεις 3
xaliki Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, μακάρι να πιάσει. Όντως κοντεύω να τρελαθώ σκέψου να σου χτυπάνε το κουδούνι 6:30 το πρωί συνεχόμενα, το μεσημέρι στη 13:00 και το απόγευμα στις 18:30 (χωρίς σταματημό για 40λεπτα). Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2024 από xaliki
meletis_m Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Προφανώς στο σύστημα δε έχει γίνει ποτέ ουσιαστικός έλεγχος συντήρηση. Ότι γράφτηκε για αρχή να δείτε δοχείο διαστολής εάν είναι οκ , αυτόματο πλήρωσης εάν λειτουργεί σωστά , και τα εξαεριστικά στο υψηλότερο σημέιο της εγκατάστασης εάν λειτουργούν όπως πρέπει . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα