therock Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Γιατι καμια φορα αργουν πολυ καποιες πληρωμες να εκκαθαριστουν απο την τραπεζα, και συγκεκριμενα με αγορες/πληρωμες μεσω καρτων? Συγκεκριμενα χρησιμοποιω το συστημα payzy που φορτωνω μεσα υπολοιπο και πληρωνω. Μια πρωτη φορα περσι ξυπναω μια μερα και βλπεω μεσα αρντηικο υπολοιπο -700 ευρω, τα παιξα λεω τι εγινε απο που και ως που εστελνα αιτηματα υποστηριξης δεν απανταγανε κτλ, και τελικα επειτα λοιπον απο καποιο καιρο ισοσταθμιστηκε το υπολοιπο και αυτο που ειχε συμβει ειναι οτι ειχε αγοραστει κατι απο Πρακτικερ γυρω στα 700 ευρω και δεν ειχε εκκαθαριστει η πληρωμη και για καποιο λογο μου το εμφανισε σαν αρνητικο υπολοιπο ενω το ειχα πληρωση. Οκ προφανως πρεπει ο πωλητης να εξακριβωσει και να κανει claim το ποσο και μαλλον ξεχαστηκαν και εγινε αυτο το κουλο.. (δε ξερω εγω βεβαια τι φταιω που ενω το ειχα πληρωσεις μου το δεσμευσαν σαν αρνητικο στο ασχετο μεχρι να εκκαθαριστει). Τεσπα Δευτερο σκηνικο τωρα, αγοραζω ενα φανελακι απο σκρουτζ, μου ρχεται το δοκιμαζω δε μου κανει το γυρναω πισω και ζηταω επιστροφη. Εχω παρει πολλες φορες επιστροφη απο σκρουτζ, και ετσι και τωρα μου την εγκριναν αμεσα και με ενημρωσαν οτι το υπολοιπο εχει πιστωθει. Περναει μια βδομαδα δε βλεπω καμια επιστροφη στο υπολοιπο μου. Παιρνω σκρουτζ μου λενε εμεις τα βαλαμε καμμια φορα κανεις και 10 εργασιμες να φανουν, μιλα με τη τραπεζα σου. Ξανα κανω ticket στο Payzy στελνω το email λεω που ειναι τα χρηματα μου, καμια απαντηση. Με τα πολλα μου μπηκαν μετα απο αρκετο καιρο, και απαντηθηκε το ticket οτι το θεμα επιλυθηκε. Ποσο καιρο? Η επιστροφη απο σκρουτζ εγινε 12 φλεβαρη, και τα χρηματα μπηκαν πισω χθες 27 φλεβαρη. Δηλαδη ημαρτον τι εγινε και 15 μερες δεν γυρναγαν πισω τα χρηματα στο λογαριασμο ενω το σκρουτζ τα ειχε στειλει, και ενω εχω ενημερωσει την τραπεζα (payzy) οτι παιδια τι γινεται γιατι δε μου βαζετε τα χρηματα Πρωτη περιπτωση οκ μαλλον ο εμπορος δεν εκανε claim, τωρα με αυτο το εγινε? Δηλαδη μπορει εγω να περιμενω επιστροφη απο καποιο σοβαρο ποσο και το Payzy να μη τα βαζει η γενικα η συνναλαγη επιστροφης να μην καθαριζει Σορρυ σας ζαλισα, αλλα σκαλωσα γιατι τωρα ειμαι διστακτικος στο να κανω αγορες με επιστροφη χρηματων (σε προιον τυπου ρουχισμου ας πουμε που παιζει κατι να μη σου κανει) αν παιζει να μου δεσμευονται ετσι χρηματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα