ASFE Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Βγηκε σημερα...Πολλοι κραζουν το handling. Παλια day 1...Τωρα black friday και βλεπουμε 2 1
just getting started Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Είναι όντως μάπα. Και οι esports κράζουν και έχουν λόγο. Πέρα από κάτι exploits που κερδίζεις χρόνο αν στρίψεις το τιμόνι πέρα από το ιδανικό slip angle, το αμάξι κερδίζει και χάνει πρόσφυση πολλές φορές σε διάφορα σημεία μιας στροφής χωρίς απαραίτητα να βγάζει νόημα ή να νιώθει "φυσικό". Είναι τόσο απότομο στο αρχικό στρίψιμο που οι ίδιοι codemasters πρότειναν 500 (!!!) μοίρες στο τιμόνι αντί για τις default 360 που είχαν παλιά. Και μετά από αυτό βέβαια, το μονοθέσιο σε χτυπάει με αρκετή υποστροφή, και μετά ξανά υπερστροφή στην έξοδο, που όμως μπορείς να την χειριστείς ακόμα και αν είσαι σε αρκετές μοίρες γωνία λες και driftάρεις. Επίσης το suspension travel είναι περίεργο γιατί μπορείς να καβαλήσεις οποιοδήποτε curb και είναι σχεδόν αδύνατο να κάνεις bottom out και να χάσεις πρόσφυση, κάτι που δεν γινόταν στο προηγούμενο. Γενικά πολύ off και κάποια βήματα πίσω, αλλά λένε πολύ σύντομα θα έρθει update που θα λύνει τα προβλήματα καθώς συνεργάζονται με esports drivers και το feedback της closed beta.
kti23 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 2 λεπτά πριν, just getting started είπε Είναι όντως μάπα. Και οι esports κράζουν και έχουν λόγο. Πέρα από κάτι exploits που κερδίζεις χρόνο αν στρίψεις το τιμόνι πέρα από το ιδανικό slip angle, το αμάξι κερδίζει και χάνει πρόσφυση πολλές φορές σε διάφορα σημεία μιας στροφής χωρίς απαραίτητα να βγάζει νόημα ή να νιώθει "φυσικό". Είναι τόσο απότομο στο αρχικό στρίψιμο που οι ίδιοι codemasters πρότειναν 500 (!!!) μοίρες στο τιμόνι αντί για τις default 360 που είχαν παλιά. Και μετά από αυτό βέβαια, το μονοθέσιο σε χτυπάει με αρκετή υποστροφή, και μετά ξανά υπερστροφή στην έξοδο, που όμως μπορείς να την χειριστείς ακόμα και αν είσαι σε αρκετές μοίρες γωνία λες και driftάρεις. Επίσης το suspension travel είναι περίεργο γιατί μπορείς να καβαλήσεις οποιοδήποτε curb και είναι σχεδόν αδύνατο να κάνεις bottom out και να χάσεις πρόσφυση, κάτι που δεν γινόταν στο προηγούμενο. Γενικά πολύ off και κάποια βήματα πίσω, αλλά λένε πολύ σύντομα θα έρθει update που θα λύνει τα προβλήματα καθώς συνεργάζονται με esports drivers και το feedback της closed beta. Το ερωτημα ειναι πως καταφεραν να διαλυσουν μια ετοιμη συνταγη σε οτι αφορα το κομματι handling. Παντως απο εκει που ολα τα kerbs ηταν κυριολεκτικα sausage και απογειωνοσουν αλα Imola, τωρα ειναι ανυπαρκτα. Η προσθηκη της ΕΑ ηταν τελικα αναποφευκτο οτι θα φερει θεματα. Απο σεπτεμβρη θα εχει μιση τιμη. 2
nzeppos Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 500 μοίρες σε τιμόνι F1; Γελάει η υφήλιος. Μήπως να βάλουμε και τεμπέλη στο τέλος. 2 minutes ago, ASFE said: 😬 Θεέ μου. Καλά λέει ο άλλος στο Twitter: "Is this F1 Rally?" 1
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου (επεξεργασμένο) F1® 24 PATCH NOTES (V1.3) Αύριο (σήμερα) το πρώτο patch του παιχνιδιού, μια βδομάδα σχεδόν μετά την κυκλοφορία του. Για να δούμε πως θα πάει μέχρι τον Σεπτέμβριο. Επεξ/σία 7 Ιουνίου από xtrmsnpr
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου Πάλι σε -40% έκπτωση, αλλά πάλι η champions edition...γελάει ο κόσμος! 1
just getting started Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Ακριβώς! Δεν θέλουν να ρίξουν ίδιο ποσοστό στην απλή, για να μην φανεί τόσο έντονη πτώση λίγο μετά την κυκλοφορία. Δε πειράζει, θα μάθουν από τις χαμηλές πωλήσεις.
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου Ξανά σε προσφορά -40% στο base game αυτή τη φορά, λόγω ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα ξανά αυτό το ΣΚ μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα. Αλλά αυτή τη φορά τρέχει προσφορά και για το bundle https://store.steampowered.com/bundle/37533/F1_Racing_Bundle/ που περιλαμβάνει τα f1 23+f1 24+ f1 24 battlepass και για όποιον έχει την f1 23 βγαίνει πολύ πιο φτηνά με συνολική έκπτωση στα 60%. Το σκέφτομαι αν θα το πάρω τώρα ή στο τέλος του πρωταθλήματος όπως πέρσι.
just getting started Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου Ναι για όσους έχουν το 23 βγαίνει το καινούριο στα 30€. Αλλά και πάλι δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει με τα όποια θέματα έχει. Πρώτη φορά μπορεί να το κάνω skip, ή να περιμένω να φτάσει κάτω από 20€ ξέρω γω.
vassilis018 Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου 1 hour ago, xtrmsnpr said: Ξανά σε προσφορά -40% στο base game αυτή τη φορά, λόγω ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα ξανά αυτό το ΣΚ μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα. Αλλά αυτή τη φορά τρέχει προσφορά και για το bundle https://store.steampowered.com/bundle/37533/F1_Racing_Bundle/ που περιλαμβάνει τα f1 23+f1 24+ f1 24 battlepass και για όποιον έχει την f1 23 βγαίνει πολύ πιο φτηνά με συνολική έκπτωση στα 60%. Το σκέφτομαι αν θα το πάρω τώρα ή στο τέλος του πρωταθλήματος όπως πέρσι. αφού τα κάνανε μαντάρα με το παιχνίδι. Κάπου διάβασα ότι αλλάξανε τις μοίρες στο τιμόνι όταν στρίβεις. Καλά θα μου πεις όπου βάζει χέρι η ΕΑ άπατο πάει το παιχνίδι
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, just getting started είπε Ναι για όσους έχουν το 23 βγαίνει το καινούριο στα 30€. Αλλά και πάλι δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει με τα όποια θέματα έχει. Πρώτη φορά μπορεί να το κάνω skip, ή να περιμένω να φτάσει κάτω από 20€ ξέρω γω. Στα recent είναι mostly positive οπότε πιστεύω ότι το έφτιαξαν ότι είχε. 30€ δε δίνω, 18 που κοστίζει στην Ινδία ναι τα δίνω οκ. 22 λεπτά πριν, vassilis018 είπε αφού τα κάνανε μαντάρα με το παιχνίδι. Κάπου διάβασα ότι αλλάξανε τις μοίρες στο τιμόνι όταν στρίβεις. Καλά θα μου πεις όπου βάζει χέρι η ΕΑ άπατο πάει το παιχνίδι Κάτι είχαν κάνει με τις μοίρες ναι. Εντάξει τα προηγούμενα 3 μια χαρά ήταν με εκδότη την ΕΑ πάλι. Επεξ/σία 23 Αυγούστου από xtrmsnpr 1
vassilis018 Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου 2 minutes ago, xtrmsnpr said: Στα recent είναι mostly positive οπότε πιστεύω ότι το έφτιαξαν ότι είχε. 30€ δε δίνω, 18 που κοστίζει στην Ινδία ναι τα δίνω οκ. Κάτι είχαν κάνει με τις μοίρες ναι. Εντάξει τα προηγούμενα 3 μια χαρά ήταν με εκδότη την ΕΑ πάλι. να σου πω την αλήθεια δεν ασχολούμε με F1, φαντάσου ότι παίζω του 2021. Και αυτό για να περνάει η ώρα. Αν θέλω να ασχοληθώ με Sim Racing παίζω ACC, LMU 1
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2 ώρες πριν, vassilis018 είπε Αν θέλω να ασχοληθώ με Sim Racing παίζω ACC, LMU Εντάξει άλλη κατηγορία από τούτα τα f1 παιχνίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα