vassilis018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2024 3 hours ago, xtrmsnpr said: Εντάξει άλλη κατηγορία από τούτα τα f1 παιχνίδια. ναι μωρέ δεν είναι τόσο arcade σαν τα F1 1
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) -50% έκτπωση ως τις 22/10 και στο βασικό παιχνίδι! Φύγαμε! Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2024 από xtrmsnpr 1
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 η έκπτωση που όλοι περιμέναμε -60% ως τις 5/12! Τώρα ναι, τώρα να το πάρουμε! 1
nzeppos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Στα κλειδάδικα νομίζω έχει εδώ και καιρό γύρω στα 20-25 ευρώ (άρα φθηνότερα και από την έκπτωση του Steam), αλλά μια μεγάλη διαφορά είναι πως το Steam έχει free weekend. Οπότε αν κάποιος θέλει να δοκιμάσει το παιχνίδι, τώρα είναι η ευκαιρία!
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, nzeppos είπε Στα κλειδάδικα νομίζω έχει εδώ και καιρό γύρω στα 20-25 ευρώ (άρα φθηνότερα και από την έκπτωση του Steam), αλλά μια μεγάλη διαφορά είναι πως το Steam έχει free weekend. Οπότε αν κάποιος θέλει να δοκιμάσει το παιχνίδι, τώρα είναι η ευκαιρία! Ως αγορά steam account ναι κει παίζει, αλλιώς είναι 30αρι στα κλειδάδικα. Κει γύρω το έχουν εκπτώσεις τώρα αυτό το διάστημα steam/epic/ea. Περιμένω αυτή εδώ την εποχή να πάει στην έκπτωση αυτή (γιατί Ινδία κοστίζει 15€ και παραπάνω δε δίνω όσο και να μου αρέσει)
nikosild Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Το ίδιο και Ουκρανία (15€) Μάλλον από τα λίγα παιχνίδια όπου το Ινδικό έχει εξίσου καλή τιμή με το Ουκρανικό. 1
Thomas46 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 καλησπερα. η nvidia δεν με βελτιστοποιει το παιχνιδι και εχω θεμα με τα γραφικα του παιχνιδιου. γνωριζει καποιος κατι επ'αυτου?
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 16 ώρες πριν, Thomas46 είπε καλησπερα. η nvidia δεν με βελτιστοποιει το παιχνιδι και εχω θεμα με τα γραφικα του παιχνιδιου. γνωριζει καποιος κατι επ'αυτου? Πείραξε τα μόνος σου μέσα από το παιχνίδι.
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Έτοιμα τα setups που βγάζω κάθε χρόνο: Θα βρείτε της f1 24 εδώ: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=3395040944 Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2024 από xtrmsnpr 3 2
aetos1988 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι στο time challenge στις προηγούμενες εκδόσεις πήγαινες σε όποια πίστα ήθελες τώρα στο 24 αλλάζει κάθε μέρα(;) χωρίς να έχεις την επιλογή να πας στην πίστα που θες εσύ.
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Btw -70% έκπτωση μέχρι σήμερα στις 20.00. Να θυμηθώ φέτος να μη το πάρω ούτε στις εκπτώσεις της μαύρης παρασκευής, και να περιμένω τις χειμερινές εκπτώσεις αν είναι! 1
ASFE Δημοσ. Τετάρτη στις 09:09 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:09 μμ Και γω βλακ friday το χτυπησα Ευχαριστουμε για τα set ups 1
mrvaggos Δημοσ. χθες στις 10:29 πμ Δημοσ. χθες στις 10:29 πμ Στις 29/12/2024 στις 3:08 ΜΜ, xtrmsnpr είπε Έτοιμα τα setups που βγάζω κάθε χρόνο: Θα βρείτε της f1 24 εδώ: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=3395040944 Καλημέρα φίλε. Ενω έχω κάνει subscribe, δεν μου εμφανίζει το setup ή να κάνω download κάπως. Σορρυ αλλα δεν σκαμπάζω και πολύ απο Steam Πώς μπορώ να το δώ; MrCHALK47 απο ΧΒΟΧ
xtrmsnpr Δημοσ. πριν από 22 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 22 ώρες 3 ώρες πριν, mrvaggos είπε Καλημέρα φίλε. Ενω έχω κάνει subscribe, δεν μου εμφανίζει το setup ή να κάνω download κάπως. Σορρυ αλλα δεν σκαμπάζω και πολύ απο Steam Πώς μπορώ να το δώ; MrCHALK47 απο ΧΒΟΧ Καλώς τον @mrvaggos ^^. Μόλις κάνεις subscribe σε ένα αντικείμενο που θέλεις για οποιοδήποτε παιχνίδι από το steam workshop, στο κατεβάζει κιόλας, δεν κάνεις κάτι άλλο εσύ. Μόνο φροντίζεις να μην έχεις κάποιο άλλο download σε παύση, πχ κατέβαζες το dayz και έχεις κάνει παύση για χψ λόγους, τότε δε θα κατεβάσει κάτι το steam, θα περιμένει μέχρι να πατήσεις να συνεχίσει. Σε ότι έχεις κάνει subscribe θα γράφει δεξιά του "subscribed" με ένα ✓. Τώρα, για να τα διαλέξεις στους αγώνες (σε οτιδήποτε mode και με οποιοδήποτε αμάξι θες), θα πας εκεί που διαλέγεις setups πριν την κούρσα, και επέλεξε το save/load car setup και μετά διάλεξε το load steam workshop car setup, θα τα δεις στην λίστα ότι setup έχεις κάνει subscribe για το f1 24. Μόλις το επιλέξεις, θα δεις ότι θα είναι επιλεγμένο μετά το custom setup. Οπότε είναι έτοιμο, δεν κάνεις κάτι άλλο, κάνεις exit και τρέχεις. Εκτός και αν θέλεις να πειράξεις το κατεβασμένο setup αν δε σου αρέσει, οπότε κάνεις select & customize και αλλάζεις ότι θες πάνω του. Μπορείς να το κάνεις και save, σε εσένα τοπικά αν θες μετά. με ότι όνομα θες ώστε να κρατήσεις ότι αλλαγές έκανες. Απλώς μετά να θυμάσαι, το πειραγμένο δικό σου θα πρέπει να κάνεις σκέτο load κάθε φορά, όχι από workshop, γιατί τότε θα φορτώσει το setup που κατέβασες από το steam. Την παρακάτω διαδικασία την κάνεις κάθε φόρα που τρέχεις μια οποιαδήποτε κούρσα, όσες φορές και αν την τρέξεις. Όπως θα διάλεγες δηλαδή ένα από τα υπάρχοντα setups ή πείραζες το μονοθέσιο. 1) 2) 1
mrvaggos Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε Καλώς τον @mrvaggos ^^. Μόλις κάνεις subscribe σε ένα αντικείμενο που θέλεις για οποιοδήποτε παιχνίδι από το steam workshop, στο κατεβάζει κιόλας, δεν κάνεις κάτι άλλο εσύ. Μόνο φροντίζεις να μην έχεις κάποιο άλλο download σε παύση, πχ κατέβαζες το dayz και έχεις κάνει παύση για χψ λόγους, τότε δε θα κατεβάσει κάτι το steam, θα περιμένει μέχρι να πατήσεις να συνεχίσει. Σε ότι έχεις κάνει subscribe θα γράφει δεξιά του "subscribed" με ένα ✓. Τώρα, για να τα διαλέξεις στους αγώνες (σε οτιδήποτε mode και με οποιοδήποτε αμάξι θες), θα πας εκεί που διαλέγεις setups πριν την κούρσα, και επέλεξε το save/load car setup και μετά διάλεξε το load steam workshop car setup, θα τα δεις στην λίστα ότι setup έχεις κάνει subscribe για το f1 24. Μόλις το επιλέξεις, θα δεις ότι θα είναι επιλεγμένο μετά το custom setup. Οπότε είναι έτοιμο, δεν κάνεις κάτι άλλο, κάνεις exit και τρέχεις. Εκτός και αν θέλεις να πειράξεις το κατεβασμένο setup αν δε σου αρέσει, οπότε κάνεις select & customize και αλλάζεις ότι θες πάνω του. Μπορείς να το κάνεις και save, σε εσένα τοπικά αν θες μετά. με ότι όνομα θες ώστε να κρατήσεις ότι αλλαγές έκανες. Απλώς μετά να θυμάσαι, το πειραγμένο δικό σου θα πρέπει να κάνεις σκέτο load κάθε φορά, όχι από workshop, γιατί τότε θα φορτώσει το setup που κατέβασες από το steam. Την παρακάτω διαδικασία την κάνεις κάθε φόρα που τρέχεις μια οποιαδήποτε κούρσα, όσες φορές και αν την τρέξεις. Όπως θα διάλεγες δηλαδή ένα από τα υπάρχοντα setups ή πείραζες το μονοθέσιο. 1) 2) Ωραία σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την εκτενή ανάλυση και επεξήγηση αλλα το παιχνίδι το έχω στο χβοχ οπότε η διαδικασία που γράφεις δεν γίνεται γιατι είναι μέσω steam. Αρα τα setup που έχεις είναι μονο για steam οπότε δεν μπορώ να τα δω στην κονσολα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα