Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 hours ago, spid_x said:

Καλημέρα.

Έχω την εξής απορία.

Σε iphone 15 pro max έχει πλέον καλώδιο USB-C. Είναι καλύτερα να αγοραστεί φορτιστής apple USB-C σε USB-C ή να χρησιμοποιηθεί παλιός φορτιστής apple(12W) με νέο καλώδιο USB-A σε USB-C το οποίο ωστόσο δε βλέπω να βγάζει αυθεντικό η apple.

δεν υπαρχει σωστο ή λαθος.το βασικο ειναι τι υποστηριζει το καλωδιο και τι υποστηριζει ο φορτιστης. πχ για το samsung που εχω αν του βαλω fast charge φορτιστη μπορω να διαλεξω είτε κανονική φόρτιση ειτε fast charge. αν ομως βαλω super fast φόρτιση και αντιστοιχα super fast φορτιστη που τυγχαινει να ειναι Usb type c σε Usb type c τοτε μπορω να διαλεξω αναμεσα σε απλη φορτιση και super fast φόρτιση.

τωρα αν η apple τρωει σκαλωμα με non apple φορτιστες δεν ξερω. για να παιξει fast charge and super fast charge στο samsung τουλαχιστον πρεπει και ο φορτιστης να υποστηριζει τα συγκεκριμενα πρωτοκολλα.

Δημοσ.

Επειδή σε προϊόντα apple κυκλοφορεί πολύ απομίμηση δυστυχώς τοσο σε καλώδια όσο και σε φορτιστές.

Πιστεύετε ότι αγορά φορτιστή από μία από τις 2-3 μεγάλες αλυσίδες καστημάτων θα ήταν πιο safe όσον αφορά στο γνήσιο;

Δημοσ.
44 minutes ago, spid_x said:

Πιστεύετε ότι αγορά φορτιστή από μία από τις 2-3 μεγάλες αλυσίδες καστημάτων θα ήταν πιο safe όσον αφορά στο γνήσιο;

100%

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, spid_x said:

Επειδή σε προϊόντα apple κυκλοφορεί πολύ απομίμηση δυστυχώς τοσο σε καλώδια όσο και σε φορτιστές.

ναι ειναι πολυ πιο δυσκολο να γινει βλακεια σε μεγαλη αλυσιδα.δεν θα επαιρναν το ρισκο και συνηθως θα παρουν απο επίσημη αντιπροσωπεια κτλ.για αυτο και πιο ακριβη τιμη

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως USB-C κυκλοφορεί ένας μόνο της apple. Στα 20W. 

Τόσο καιρό κάνω τη δουλειά με με έναν USB-A 12W γιατί θυμάμαι ότι από 18W και πάνω υπήρχαν σχόλια για υπερθέρμανση κλπ.

Βέβαια για να βγάζει η εταιρία μόνο αυτόν, μάλλον θα τον εμπιστευτούμε...

Δημοσ.
10 hours ago, spid_x said:

Τόσο καιρό κάνω τη δουλειά με με έναν USB-A 12W γιατί θυμάμαι ότι από 18W και πάνω υπήρχαν σχόλια για υπερθέρμανση κλπ.

αμα ειναι apple δεν βρισκω λογο να μην τον εμπιστευτεις εφοσον λες ειναι και ο μοναδικος.εγω πχ στο samsung εχω εναν super fast charger που ειναι samsung usb type c σε usb type c και ολα μια χαρα. μέχρι 25 watt γραφει οτι ειναι. και εχω και το πιο παλιο μοντελο που ειναι απλα fast charger

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/5/2024 στις 11:46 ΠΜ, spid_x είπε

Εννοειται ειναι κατι που θα χρησιμοποιειες καθημερινα οποτε καλυτερα απο επισημα αφου η διαφορα ειναι μικρη κ δεν αξιζει το οποιο ρισκο αναφορικά με τη φορτιση συσκευων με 3rd party/OEM προιοντα.

Επεξ/σία από aces
  • Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, aces said:

Εννοειται ειναι κατι που θα χρησιμοποιειες καθημερινα οποτε καλυτερα απο επισημα αφου η διαφορα ειναι μικρη κ δεν αξιζει το οποιο ρισκο αναφορικά με τη φορτιση συσκευων με 3rd party/OEM προιοντα.

ειδικα οταν οι third party ειναι απο μαρκες που δεν τις ξερει κανενας.αλλο να εχεις πχ φορτιστη samsung και να τον βαλεις σε apple και αναποδα και αλλο να εχεις παρει φορτιστη απο το temu με ενα ευρω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...