dinusb82 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 εχω αφανη διαρροη μαλλον σε σωληνα που ειναι στο εδαφος...το θεμα ειναι μπορω να παρω την κοινοχρηστη παροχη της πολυκατοικιας και να πληρωνω απο κει ...εχει λιγη καταναλωση καθαριοτητα πολυκατοικιας 2 φορες την εβδομαδα 2
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 2 ώρες πριν, dinusb82 είπε εχω αφανη διαρροη μαλλον σε σωληνα που ειναι στο εδαφος...το θεμα ειναι μπορω να παρω την κοινοχρηστη παροχη της πολυκατοικιας και να πληρωνω απο κει ...εχει λιγη καταναλωση καθαριοτητα πολυκατοικιας 2 φορες την εβδομαδα γράψε λίγο πιο κατανοητά τι θες να κάνεις. 1
haris_216 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Αν το "πιάνω" σωστά, λόγω της διαρροής σου θέλεις να κλείσεις το δικό σου το νερό από το ρολόι και να παίρνεις με κάποιο τρόπο από το κοινόχρηστο ("πατώντας" στο ότι έτσι κι αλλιώς το κοινόχρηστο έχει μικρή κατανάλωση και προφανώς το πάγιο που πληρώνετε είναι ήδη παραπάνω από το νερό που καταναλώνετε). Η άμεση απάντηση, αν θέλουμε να είμαστε τυπικά εντάξει, είναι ΟΧΙ. ΔΕΝ μπορείς να παίρνεις από το κοινόχρηστο νερό για προσωπική σου χρήση. Προφανώς εφόσον η κατανάλωση είναι μικρή ενδεχομένως όλοι να μπορείτε να κάνετε κάποια μικρή ιδιωτική χρήση (συμβαίνει το ίδιο στην πολυκατοικία μας όπου αφού υπάρχει αυτό το "περίσσευμα" άτυπα πλένουμε τα αυτοκίνητα χωρίς επιβάρυνση του λογαριασμού και άρα χωρίς γκρίνιες) αλλά ένας να βρεθεί που μπορεί να διαφωνεί, έστω από "παραξενιά", τα πράγματα μπλέκονται. Επίσης ακόμα και αν όπως λες θες να πληρώνεις την κοινόχρηστη παροχή (όλη ή μέρος της) πάλι δεν γίνεται νόμιμα (με χαρτιά) καθώς πρέπει να μπει στα κοινόχρηστα και να επιμερισθεί κανονικά στα διαμερίσματα. 2
dinusb82 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 το κοινοχρηστο εχει κοστος 30 ευρω το τριμηνο το οποιο θα πληρωσω εγω ..αλλιως μου ειπε ο υδραυλικος νεα παροχη και 4ψηφιο κοστος 1100
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 7 λεπτά πριν, dinusb82 είπε το κοινοχρηστο εχει κοστος 30 ευρω το τριμηνο το οποιο θα πληρωσω εγω ..αλλιως μου ειπε ο υδραυλικος νεα παροχη και 4ψηφιο κοστος 1100 Γιατί νέα παροχή και όχι φτιάξιμο της υπάρχουσας;Περάστε νέα σωλήνα στο κομμάτι που είναι θαμμένο.
dinusb82 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 ειναι μεσα στα θεμελια της πολυκατοικιας 50 κυβικα διαρροη σε ενα τριμηνο δεν υπαρχει πουθενα νερο ηρθαν με θερμικες καμερες με ακουστικα τιποτα ...κ προτεινα να παρω την κοινοχρηστη παροχη στο ονομα μου δεν ξερω αν ειναι αεφικτο
MikhailBakurin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Και πού είστε ακόμα, με τη γελοιότητα που θα βλέπουμε όσο η μπανανία αποσυντίθεται και κανένας δεν έχει δεκάρα τσακιστή να την επισκευάσει....
tilaverboy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Εάν σε πιάσουν ή αν σε καταγγείλει κάποιος γείτονας, τίποτα από τα δυο δεν είναι αδύνατο με το πρώτο σενάριο πιο πιθανό, γίνεται δικαστήριο και σας κάνουν μήνυση η ευαθ και μετά σας βγαίνει η λυπητερή. Μπορούν να σας ζητήσουν από 4000-24.000 ευρώ. Σημασία όμως έχει οτι εσείς θα έχετε γλυτώσει τα 1100 ευρώ. Δεν πειράζει αν θα πάτε δικαστήριο και σας επιβάλλουν πρόστιμο 10.000 ευρώ.
chaosmaster Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Στο άμεσο μέλλον θα πάνε κ αυτοί σε ψηφιακούς μετρητες. Δε θες να βρουν τη παράλληλη σύνδεση...
dinusb82 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 7 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Εάν σε πιάσουν ή αν σε καταγγείλει κάποιος γείτονας, τίποτα από τα δυο δεν είναι αδύνατο με το πρώτο σενάριο πιο πιθανό, γίνεται δικαστήριο και σας κάνουν μήνυση η ευαθ και μετά σας βγαίνει η λυπητερή. Μπορούν να σας ζητήσουν από 4000-24.000 ευρώ. Σημασία όμως έχει οτι εσείς θα έχετε γλυτώσει τα 1100 ευρώ. Δεν πειράζει αν θα πάτε δικαστήριο και σας επιβάλλουν πρόστιμο 10.000 ευρώ. αφου θα πληρωνω κανονικα εγω αντι για τους υπολοιπους αντι να δωσουν ολοι μαζι 30 ευρω θα δωσω εγω 30
tilaverboy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Μόλις τώρα, dinusb82 είπε αφου θα πληρωνω κανονικα εγω αντι για τους υπολοιπους αντι να δωσουν ολοι μαζι 30 ευρω θα δωσω εγω 30 Κάθε διαμέρισμα έχει δικιά του παροχή. Είναι παράνομο αυτό που αναφέρετε. Είτε δίνετε 30 εσείς είτε και 300 θεωρείται υδατοκλοπή αυτό που περιγράφεται και είναι ποινικό αδίκημα και διώκεται κανονικά. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 30 λεπτά πριν, dinusb82 είπε ειναι μεσα στα θεμελια της πολυκατοικιας 50 κυβικα διαρροη σε ενα τριμηνο δεν υπαρχει πουθενα νερο ηρθαν με θερμικες καμερες με ακουστικα τιποτα ...κ προτεινα να παρω την κοινοχρηστη παροχη στο ονομα μου δεν ξερω αν ειναι αεφικτο Παρακάμψτε τα θεμέλια,βγάλτε σωληνα μετά το ρολόι και συνδέστε το στο δίκτυο σου.
Joshua21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 1 hour ago, dinusb82 said: το κοινοχρηστο εχει κοστος 30 ευρω το τριμηνο το οποιο θα πληρωσω εγω ..αλλιως μου ειπε ο υδραυλικος νεα παροχη και 4ψηφιο κοστος 1100 40 minutes ago, dinusb82 said: ειναι μεσα στα θεμελια της πολυκατοικιας Ο νέος σωλήνας δεν είναι απαραίτητο να περάσει ξανά μέσα από τα θεμέλια, μια χαρά μπορεί να πάει και από αλλού.
andreaspA Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 23 ώρες πριν, dinusb82 είπε εχω αφανη διαρροη μαλλον σε σωληνα που ειναι στο εδαφος...το θεμα ειναι μπορω να παρω την κοινοχρηστη παροχη της πολυκατοικιας και να πληρωνω απο κει ...εχει λιγη καταναλωση καθαριοτητα πολυκατοικιας 2 φορες την εβδομαδα Και σωληνα καινουργια μπορεις να τραβηξεις εξωτερικη, χωρις να περναει απο εκει που την περασαν καποτε, αλλα και απο το κοινοχρηστο μπορεις να παρεις και να το πληρωνεις εσυ. Τωρα στο insomnia ειναι ολοι οι χρηστες νομιμοι στα παντα, τυπικοι, παναγιτσες κανονικες! οποτε μην περιμενεις απάντηση. Απλα το θεμα ειναι οτι το δικο σου ρολοι θα μεινει χωρις καταναλωση για παντα, και αυτο θα ειναι προβλημα. Το να βρεις κανεις οτι καπου εχει μπει ενα ταφ και παιρνεις απο το ρολοι του κοινοχρηστου, δεν προκειται να το βρει ποτέ κανεις που δεν το ξέρει.
dinusb82 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 27 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ο νέος σωλήνας δεν είναι απαραίτητο να περάσει ξανά μέσα από τα θεμέλια, μια χαρά μπορεί να πάει και από αλλού. δυστυχως το ρολοι ειναι μπροστα στην πολυκατοικια και πρεπει να περασει πεζοδρομια να ανεβει ταρατσα και να ερθει στο πισω μπαλκονι 50 μετρα σωληνα και πολυ μεγαλο κοστος
Προτεινόμενες αναρτήσεις