nikos121 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Καλησπερα στην παρεα. Λοιπον εχω το εξης προβλημα. Προσπαθω να στειλω λεφτα μεσω iris (πειραιως) με αριθμο τηλεφωνου σε μια φιλη μου και μου βγαζει το μηνυμα ο δικαιούχος δεν βρέθηκε στην υπηρεσία iris πληρωμή με αριθμό κινητού ή αφμ. Η κοπελα εχει κανονικα iris, το χρησιμοποιει και μαλιστα της εβαλα λεφτα απο λογαριασμο eurobank αλλου παιδιου και τα πηρε κανονικα. Ενας ααααλλος φιλος μου τωρα απο eurobank δεν του εμφανιζει ουτε αυτουνου οτι η κοπελα εχει iris. Δηλαδη ενα μπαχαλο. Και με την πειραιως δεν βγαζω ακρη περιμενω μιση ωρα στο τηλεφωνο Καμια ιδεα;
ekrepali Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δε θα βγάλεις άκρη. Εγώ που έχω IRIS σε επαγγελματικό λογαριασμό της Εθνικής... από Εθνική με βρίσκουν κανονικά με αναζήτηση ΑΦΜ, ενώ από άλλες τράπεζες αν πατήσουν το ΑΦΜ μου δε με βρίσκουν. Με καταχώρηση κινητού με βρίσκουν κανονικά. Δε ξέρεις κανείς γιατί τρώει σκάλωμα το ΑΦΜ, έφαγα και το χρόνο μου μια μέρα στο τοπικό κατάστημα. Οπότε σταμάτησα να ασχολούμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις