Theodoros_93 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Καλησπέρα,ενδιαφέρομαι για την δημιουργία επαγγελματικής ιστοσελίδας.Εχετε να μου προτείνετε κάποια συγκεκριμένη αξιόλογη εταιρία που έχετε συνεργαστεί και μείνατε ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα ?
konet Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Για ποιον εμπορικό τομέα ενδιαφέρεσαι; Ποιο θα είναι το αντικείμενο της ιστοσελίδας; Επαγγελματική ιστοσελίδα μπορεί να γίνει για κάθε αντικείμενο δραστηριοτήτων οπότε αν γνωρίζουμε πιο συγκεκριμένα, θα μπορέσουμε να δώσουμε μια πιο στοχευμένη πρόταση.
Theodoros_93 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2024 Συγκεκριμένα για τουριστικό γραφείο,με αντικείμενο τις μεταφορές των πελατών και διάφορα tours στο νησί της Κρήτης.
WebDevGr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Αν είσαι Ηράκλειο Κρήτης ίσως μπορώ να σε βοηθήσω. Στείλε αν θέλεις pm με περισσότερες πληροφορίες
kitharaki Δημοσ. 22 Απριλίου 2024 Δημοσ. 22 Απριλίου 2024 Αν βρίσκεσαι Θεσσαλονίκη θα χαρώ κι εγώ να βοηθήσω
NickolasL Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) On 27/02/2024 at 20:56, Theodoros_93 said: Καλησπέρα,ενδιαφέρομαι για την δημιουργία επαγγελματικής ιστοσελίδας.Εχετε να μου προτείνετε κάποια συγκεκριμένη αξιόλογη εταιρία που έχετε συνεργαστεί και μείνατε ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα ? Έχω δημιουργήσει Social Media, Forum, Σελίδες WordPress, AI εφαρμογές και γνωρίζω σχετικά με Servers, Security ( CPanel συγκεκριμένα ) και μπορώ να σε βοηθήσω αν ψάχνεις ακόμα φίλε μου! ( Υπάρχει demo για όποιον ενδιαφέρεται )! Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2024 από NickolasL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα