NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2024 2 ώρες πριν, 1comment είπε Παρατήρησα ότι οι μεταφορές iris μετρούν στον κωδικό αφορολόγητου. Ίσως επειδή τα μετέφερα σε επαγγελματικούς μου λογ/σμους. Πρόσεχε γιατι αυτα τα λεφτα μπορεί να περαστούν στον τζίρο της επιχείρησης και να πρέπει να καταβάλεις και φπα. Ρώτα τον λογιστή σου
1comment Δημοσ. 5 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2024 2 ώρες πριν, gokuthelegend είπε μήπως υπάρξει κάποιο πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση; πως θα δικαιολογήσεις τα χρήματα αν δεν πούλησες κάτι; Δεν τίθεται τέτοιο θέμα εφόσον είναι μεταφορά μεταξύ λογ/σμων μου. Σε περίπτωση ελέγχου, απλά θα δείξω ότι και οι δυο λογ/σμοι μου ανήκουν. Οπότε δεν έχει να κάνει με πώληση προϊόντος. 27 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Πρόσεχε γιατι αυτα τα λεφτα μπορεί να περαστούν στον τζίρο της επιχείρησης και να πρέπει να καταβάλεις και φπα. Ρώτα τον λογιστή σου Σιγά μη ρωτήσω το λογιστή για μια μεταφορά σε λογ/σμο δικό μου. Θα γελάει ο άνθρωπος...
panos- Δημοσ. 5 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2024 5 ώρες πριν, 1comment είπε Δεν τίθεται τέτοιο θέμα εφόσον είναι μεταφορά μεταξύ λογ/σμων μου. Σε περίπτωση ελέγχου, απλά θα δείξω ότι και οι δυο λογ/σμοι μου ανήκουν. Οπότε δεν έχει να κάνει με πώληση προϊόντος. Και στο αφορολόγητο όπως το μετράει η εφορία πιθανότατα δε θα μετράει.
vagelisda Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Καλησπέρα, Από σήμερα για κάποιο λόγο δε μπορώ να μεταφέρω από alpha σε Πειραιώς, ενώ το έχω κάνει άλλες φορές. Στην Πειραιώς που θέλω να λαμβάνει λεφτά, απενεργοποίησα το iris και το ενεργοποίησα ξανά μήπως είχε αλλάξει κάτι και πάλι δεν αφήνει η alpha να στείλω. Έχω την εντύπωση ότι κάτι άλλαξε δυστυχώς. Έχει βρει κάποιος άλλο τρόπο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα