zio10 Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Απο ετε σε αλλη τράπεζα με το ιδιο κινητό δεν μπορεις να στείλεις, εγω εχω κάνει τα πάντα δεν γίνεται. Έχοντας ενεργοποιημένο το iris στην εθνική ξεκινά να κανείς μεταφορά με iris. Βάλε ποσό, κινητό και πριν κάνεις αποστολή ενεργοποίησε το iris στην τράπεζα που θέλεις να λάβεις τα χρήματα. Πάτα αποστολή και θα πάνε κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petreus Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου Βημα - βημα Πες πως εχεις Εθνικη και Πειραιως. Εχεις εγκαταστησει και τα αντιστοιχα app στο κινητου σου, αλλα ακομα δεν εχεις ενεργοποιησει σε κανενα το Iris. Ενεργοποιεις το Iris στο app της Εθνικης. Τωρα μπορεις στην Εθνικη να λαβεις και να στειλεις χρηματα σε τριτους που εχουν και αυτοι ενεργοποιησει το Iris σε ποιαδηποτε τραπεζα. Δεν μπορεις να κανεις μεταφορα μεταξυ των δικων σου λογαριασμων (Εθνικης και Πειραιως). Ενεργοποιεις το Iris στο app της Πειραιως. Πλεον οταν καποιος σου στελνει χρηματα, τοτε αυτα θα ερχονται σε αυτον τον λογαριασμο. Εσυ μπορεις να στειλεις σε τριτους και απο Εθνικη και απο Πειραιως, αφου ειναι ενεργοποιημενο το Iris και στις δυο. Επισης μπορεις να στειλεις στον εαυτο σου απο Εθνικη σε Πειραιως, αλλα οχι αντιστροφα. Αυτο γιατι το τελευταιο Iris το ενεργοποιησες στην Πειραιως. Σε αυτη τη φαση, για να μεταφερεις απο Εθνικη σε Πειραιως πρεπει να απενεργοποιησεις το Iris σε Εθνικη και να το ξαναενεργοποιησεις, ωστε το Iris της Εθνικης να ειναι το τελευταιο που ενεργοποιησες. Τωρα βεβαια δεν μπορεις να μεταφερεις απο Εθνικη σε Πειραως. Πες τωρα πως ανοιγεις λογαρισμο Eurobank. Εγκαθιστας το app στο κινητο και ενεργοποιεις το Iris. Τωρα οταν καποιος σου στελνει χρηματα θε ερχονται σε αυτο. Εσυ θα μπορεις να στειλεις σε τριτους μεσω Iris και απο τις τρεις τραπεζες. Μεταξυ των δικων σου λογαριασμων θα μπορεις να μεταφερεις μονο απο Εθνικη και Πειραιως προς Eurobank (την τελευταια που ενεργοποιησες). Γενικα αν θελεις να αλαξεις την τραπεζα που δεχεσαι τις μεταφορες μεσω Iris, θα πρεπει να πας στο αντιστοιχο app, να απενεργοποιησεις το Iris και να το ενεργοποιησεις ξανα, ωστε να ειναι το τελευταιο που ενεργοποιηθηκε. Αυτη ειναι η εμπειρια μου δεν γνωριζω αν υπαχει πιο ευκολος τροπος. 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου Share Δημοσ. 2 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Τι ειναι το iris ρε παιδια? Εγω οταν θελω να μεταφερω λεφτα σε λογ/σμους μου απο μια τραπεζα σε αλλη, το κανω μεσω ebanking και πληρωνω το κοστος εμβασματος Στις 27/2/2024 στις 9:21 ΜΜ, NikosKallithea είπε Αρα εισαι εκτος θεματος "Υπάρχει τρόπος να μεταφέρεις λεφτά χωρίς διατραπεζικό κόστος όταν εσύ είσαι ο κάτοχος σε δύο λογαριασμούς διαφορετικών ιδρυμάτων;" στους κοινους λογ/σμους οι συνδικαιουχοι ειναι εξισου κατοχοι του λογ/μου Επεξ/σία 2 Μαρτίου από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 2 Μαρτίου Share Δημοσ. 2 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 5 hours ago, NikosKallithea said: Λοιπον η ετε σου λεει, για να στειλεις γράψου στο ιρις Γράφεσαι, βαζεις το αριθμό του κινητου σου και στο επομενο βήμα σου λεει αυτο Που κάνω λάθος για να καταλαβω Θα κάνεις πρώτα εγγραφή μέσω της εθνικής, μετά θα πας στην άλλη τράπεζα και θα κάνεις και εκεί εγγράφη Δεν θα στείλεις από εθνική σε εθνική Επεξ/σία 2 Μαρτίου από sdikr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somt Δημοσ. 2 Μαρτίου Share Δημοσ. 2 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Καλά γιατί δεν πάτε να πάρετε μια δεύτερη sim με 5 ευρώ να τελειώνετε; Εγώ έχω τον ένα αριθμό στη μια τράπεζα, τον άλλο στην άλλη και κάνω αποστολές μεταξύ τους όποτε θέλω Επεξ/σία 2 Μαρτίου από somt 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 2 Μαρτίου Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 28 minutes ago, somt said: Καλά γιατί δεν πάτε να πάρετε μια δεύτερη sim με 5 ευρώ να τελειώνετε; Εγώ έχω τον ένα αριθμό στη μια τράπεζα, τον άλλο στην άλλη και κάνω αποστολές μεταξύ τους όποτε θέλω Γιατί δεν χρειάζεται, ακόμα το iris κλειδώνει και με το ΑΦΜ σε συνδυασμό με το κινητό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 2 Μαρτίου Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2 ώρες πριν, sdikr είπε Θα κάνεις πρώτα εγγραφή μέσω της εθνικής, μετά θα πας στην άλλη τράπεζα και θα κάνεις και εκεί εγγράφη Επιτέλους δούλεψε η μ@ με τον τρόπο που λες ΕΤΕ πρωτα μετά ενεργοποίηση στην Πειραιώς Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Nightfall Δημοσ. 2 Μαρτίου Share Δημοσ. 2 Μαρτίου Δουλεύει μόνο σε εφαρμογή mobile banking ; Μέσα από web banking δεν μπορείς να στείλεις ; Ψάχνω και δεν βλέπω επιλογή για iris payment στο web banking της Εθνικής. Θέλω να στείλω από Εθνική σε Πειραιώς με web banking (στο web banking της Πειραιώς έχω ενεργοποιήσει το iris). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 2/3/2024 στις 10:44 ΠΜ, Dark_Nightfall είπε Δουλεύει μόνο σε εφαρμογή mobile banking ; Μέσα από web banking δεν μπορείς να στείλεις ; Ψάχνω και δεν βλέπω επιλογή για iris payment στο web banking της Εθνικής. Θέλω να στείλω από Εθνική σε Πειραιώς με web banking (στο web banking της Πειραιώς έχω ενεργοποιήσει το iris). Ναι μόνο από κινητό δουλεύει τουλάχιστον χωρίς προμήθεια και για ποσό ως 500€/ημέρα. Από web banking αυτό που λένε "IRIS" το λένε αλλιώς "άμεσο έμβασμα", έχει πολύ μεγαλύτερο ημερήσιο όριο (νομίζω 12500€) αλλά έχει προμήθεια. Το πρόβλημα που εντόπισα πρόσφατα είναι άλλο με τους απατεώνες της "Πειραιώς", χρεώνουν ήδη προμήθεια για εισερχόμενα IRIS που γίνονται με χρήση ΑΦΜ (επαγγελματική)! Για 1€ μεταφορά (δοκιμαστικά ζήτησα να μου κάνουν) χρέωσε 0,05€ προμήθεια εισερχόμενου! Το είπαν και το έκαναν τελικά, οι "φήμες" αποδείχτηκαν αληθινές και ο "αρμόδιος υπουργός" συνεχίζει το δούλεμα! Επεξ/σία 6 Μαρτίου από theopan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου Ρε παιδια μια βοήθεια Έχω iris στην εθνική και θέλω να μεταφέρω λεφτά από eurobank σε εθνική. Οπότε έκανα iris και στην eurobank ΑΛΛΑ παω να κάνω τη μεταφορά και βγάζει σφάλμα. Διάβασα πάνω ότι έχει σημασία ποιο IRIS ενεργοποιησες πρώτο. Οπότε για να κάνω το παραπάνω που θέλω, ποια είναι τα βήματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 7 minutes ago, margaritagr said: Ρε παιδια μια βοήθεια Έχω iris στην εθνική και θέλω να μεταφέρω λεφτά από eurobank σε εθνική. Οπότε έκανα iris και στην eurobank ΑΛΛΑ παω να κάνω τη μεταφορά και βγάζει σφάλμα. Διάβασα πάνω ότι έχει σημασία ποιο IRIS ενεργοποιησες πρώτο. Οπότε για να κάνω το παραπάνω που θέλω, ποια είναι τα βήματα? Αν δήλωσες το ίδιο κινητό στη Eurobank, τότε καταργείται το IRIS της Εθνικής. Ο μόνος τρόπος είναι με διαφορετικά κινητά τηλέφωνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sherlock_7 Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 20 λεπτά πριν, margaritagr είπε Ρε παιδια μια βοήθεια Έχω iris στην εθνική και θέλω να μεταφέρω λεφτά από eurobank σε εθνική. Οπότε έκανα iris και στην eurobank ΑΛΛΑ παω να κάνω τη μεταφορά και βγάζει σφάλμα. Διάβασα πάνω ότι έχει σημασία ποιο IRIS ενεργοποιησες πρώτο. Οπότε για να κάνω το παραπάνω που θέλω, ποια είναι τα βήματα? Το έκανα πρόσφατα από Eurobank σε Εθνική. Ενεργοποιείς πρώτα σε Eurobank. Μετά ενεργοποιεις Εθνική. Πας στη Eurobank και στέλνεις χωρίς πρόβλημα στην Εθνική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 5 minutes ago, Sherlock_7 said: Το έκανα πρόσφατα από Eurobank σε Εθνική. Ενεργοποιείς πρώτα σε Eurobank. Μετά ενεργοποιεις Εθνική. Πας στη Eurobank και στέλνεις χωρίς πρόβλημα στην Εθνική. Ενδιαφέρον... όταν βγεις απ'την εφαρμογή, παραμένει ενεργό στη Eurobank; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Θα το ενεργοποιήσεις πάλι στην Εθνική. Η διαδικασία είναι η εξής. Το ενεργοποιείς σε όλες τις τράπεζες με βασική προϋπόθεση στην τράπεζα που θες να λαμβάνεις τα χρήματα να γίνει τελευταία η ενεργοποίηση. Αφού ενεργοποίησες τελευταία τη Eurobank τότε τα χρήματα θα πηγαίνουν εκεί. Θα το ενεργοποιήσεις πάλι στην Εθνική για να είναι σε αυτή η τελευταία ενεργοποίηση. 49 λεπτά πριν, margaritagr είπε Ρε παιδια μια βοήθεια Έχω iris στην εθνική και θέλω να μεταφέρω λεφτά από eurobank σε εθνική. Οπότε έκανα iris και στην eurobank ΑΛΛΑ παω να κάνω τη μεταφορά και βγάζει σφάλμα. Διάβασα πάνω ότι έχει σημασία ποιο IRIS ενεργοποιησες πρώτο. Οπότε για να κάνω το παραπάνω που θέλω, ποια είναι τα βήματα? Επεξ/σία 28 Ιουνίου από gokuthelegend 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2 hours ago, ekrepali said: Αν δήλωσες το ίδιο κινητό στη Eurobank, τότε καταργείται το IRIS της Εθνικής. Ο μόνος τρόπος είναι με διαφορετικά κινητά τηλέφωνα. Δεν ισχύει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα