tasanton Δημοσ. 12 Απριλίου 2024 Δημοσ. 12 Απριλίου 2024 Μπα, γούστα είναι αυτά. Γενικώς νομίζω ότι και τα 3 spin-off ήταν κατώτερα των προσδοκιών (το 1ο θα το έλεγες και αρπαχτή). Αν, και για να είμαι δίκαιος, ίσως έχει περάσει πια η "μπογιά" του TWD, ολοκληρώθηκε η αρχική ιστορία όμορφα και τέλος. Τι θέλουν τώρα να μας τα ξαναθυμίζουν;
Pitzimpitzidis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Στις 11/4/2024 στις 6:17 ΜΜ, paiktaras69 είπε Εχω δει και το 4ο επεισόδιο.....είμαι εντελώς γκάου που το spin-off με τον Ντάρυλ μου αρεσε πιο πολύ ? και σε μενα το ιδιο ισχυει εν τελει απο τα 3 spinoff αυτο με Νταρυλ μου αρεσε περισσοτερο χωρις να ειναι και εκεινο κατι το φοβερο Νιγκαν και Μαγκι δεν ειχα και μεγαλες απαιτησεις αλλα αυτο με Ρικ η μεγαλυτερη απογοητευση ειχαν τοσα χρονια να ετοιμασουν κατι καλο και αυτο σκεφτηκαν 😐 το ολο λαβ στορυ με Μισον δεν ημουν και ιδιαιτερα φαν ουτε παλια πολυ κριντζ γενικα και κλασικη σεναριακη χαζομαρα και ευκολια TWD Spoiler απο τον τροπο που συνανταει τον Ρικ , την πτωση απο το ελικοπτερο, πως τους βρισκει η Τζαντις μεχρι το απιστευτο φιναλε με 2 ατομα κανουν τετοιο πανηγυρι σε υποτιθεται σκληρη στρατιωτικη βαση 2
Arkin Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου The Walking Dead: The Ones Who Live https://www.imdb.com/title/tt9859436 Ειχα να δω Walking Dead απο την 7η σεζον καπου στη μεση την ειχα αφησει και μολις ειδα σειρα μονο με Andrew Lincoln και Danai Gurira ειπα εδω ειμαστε. Και δεν απογοητευτηκα. Αν και ειχα αρκετων χρονων κενα στην ιστορια στο πως εφτασαν οι χαρακτηρες εδω μπηκα αμεσως στην ιστορια και την απολαυσα οσο λιγες. Πολυ δυνατες σκηνες οι 2 πρωταγωνιστες απλα εχουν μπει στο ρολο τους απο οταν ξεκινησαν στη βασικη σειρα και τωρα απλα τους απογειωσαν. True love που ακομα και σε ενα τοσο κατεστραμμενο κοσμο ποτε δεν πεθαινει. Τα λιγα επεισοδια βοηθησαν πολυ μιας και το καθενα προχωραει την ιστορια και το καθενα ειναι σαν μια μικρη ταινια το production value ειναι τρομερο εφε εικονα δυναμικοι χαρακτηρες δεν βρηκα τιποτα αρνητικο. Και οταν νοιαζεσαι για τους 2 χαρακτηρες με οτι περνανε ειδικα στα πρωτα επεισοδια τοτε οι στιγμες που τους βλεπουμε καπως ησυχους γεματο ερωτα αποκτουν αλλη αιγλη και υποσταση. Ωραιος και ο Terry O'Quinn αγαπημενος χαρακτηρας απο Lost σε ρολο στρατηγου. Ισως πιασω και τη σειρα με Daryl Dixon μιας και λιγα επεισοδια και αυτα και αυτος απο τους αγαπημενους χαρακτηρες της βασικης σειρας. Δεν ξερω ποσοι παρατησατε το Walking Dead μιας και ειχε χασει το δρομο του μετα της 7η σεζον αλλα το The Ones Who Live ειναι η σειρα που πρεπει ο καθενας να δει και δειχνει για πιο λογο αγαπηθηκε το Walking Dead. 9/10 4
benign Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) On 05/01/2025 at 04:23, Arkin said: The Walking Dead: The Ones Who Live https://www.imdb.com/title/tt9859436 Ειχα να δω Walking Dead απο την 7η σεζον καπου στη μεση την ειχα αφησει και μολις ειδα σειρα μονο με Andrew Lincoln και Danai Gurira ειπα εδω ειμαστε. Και δεν απογοητευτηκα. Αν και ειχα αρκετων χρονων κενα στην ιστορια στο πως εφτασαν οι χαρακτηρες εδω μπηκα αμεσως στην ιστορια και την απολαυσα οσο λιγες. Πολυ δυνατες σκηνες οι 2 πρωταγωνιστες απλα εχουν μπει στο ρολο τους απο οταν ξεκινησαν στη βασικη σειρα και τωρα απλα τους απογειωσαν. True love που ακομα και σε ενα τοσο κατεστραμμενο κοσμο ποτε δεν πεθαινει. Τα λιγα επεισοδια βοηθησαν πολυ μιας και το καθενα προχωραει την ιστορια και το καθενα ειναι σαν μια μικρη ταινια το production value ειναι τρομερο εφε εικονα δυναμικοι χαρακτηρες δεν βρηκα τιποτα αρνητικο. Και οταν νοιαζεσαι για τους 2 χαρακτηρες με οτι περνανε ειδικα στα πρωτα επεισοδια τοτε οι στιγμες που τους βλεπουμε καπως ησυχους γεματο ερωτα αποκτουν αλλη αιγλη και υποσταση. Ωραιος και ο Terry O'Quinn αγαπημενος χαρακτηρας απο Lost σε ρολο στρατηγου. Ισως πιασω και τη σειρα με Daryl Dixon μιας και λιγα επεισοδια και αυτα και αυτος απο τους αγαπημενους χαρακτηρες της βασικης σειρας. Δεν ξερω ποσοι παρατησατε το Walking Dead μιας και ειχε χασει το δρομο του μετα της 7η σεζον αλλα το The Ones Who Live ειναι η σειρα που πρεπει ο καθενας να δει και δειχνει για πιο λογο αγαπηθηκε το Walking Dead. 9/10 Το ανακαλυψα πριν λιγα χρονια.Εχω δει οτι εχει βγει σχετικα και ολα τα spinoffs.Μεγαλη σειρα και εξαιρετικοι ηθοποιοι.Μου αρεσει εννοειται και ο χαρακτηρας του Νιγκαν και παρακολουθω και την ξεχωριστη σειρα με αυτον και την Μαγκυ. Ελπιζω καποια στιγμη να τους ξαναενωσουν ολους για νεες περιπετειες με ολους τους ηρωες ακομη και εξερευνωντας σε αλλες χωρες τι εχει γινει.Ευρωπη,Ασια,κ.τ.λ. Spoiler Επεξ/σία πριν από 53 λεπτά από benign 1
Arkin Δημοσ. πριν από 21 λεπτά Δημοσ. πριν από 21 λεπτά 38 λεπτά πριν, benign είπε Το ανακαλυψα πριν λιγα χρονια.Εχω δει οτι εχει βγει σχετικα και ολα τα spinoffs.Μεγαλη σειρα και εξαιρετικοι ηθοποιοι.Μου αρεσει εννοειται και ο χαρακτηρας του Νιγκαν και παρακολουθω και την ξεχωριστη σειρα με αυτον και την Μαγκυ. Ελπιζω καποια στιγμη να τους ξαναενωσουν ολους για νεες περιπετειες με ολους τους ηρωες ακομη και εξερευνωντας σε αλλες χωρες τι εχει γινει.Ευρωπη,Ασια,κ.τ.λ. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Το μόνο spin off που άφησα βλέπω κακές κριτικές και το φοβάμαι λιγάκι. Να της δώσω μια ευκαιρία λέτε? Τη βασική σειρά την άφησα 7η σεζόν δεν έχω το κουράγιο να την συνεχίσω και το Fear the walking dead την άφησα 3η σεζόν θυμάμαι. Πλατιασαν αρκετα οι βασικές σειρές και τα spin off με τα 6 επεισόδια βγάζουν μια φρεσκάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα