Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε σε όλους 

Θα ήθλεα όποιος μπορεί να μου γράψει μια άποψη τι είναι προτιμότερο να πάρω σε χειραποσκευη σε καμ΄πίνα aegean;  έχω βρει και σακ βουαγιαζ και βαλίτσες αλλά τείνω προς το σακ βουαγιαζ. Θα ήθλεα να μου πείτε ποια τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε επιλογής. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Έχε υπόψιν σου πως αν το εισιτήριο σου είναι με μια χειραποσκευη, πιθανότατα να χρεωθείς έξτρα αν έχεις και backpack και βαλίτσα/σάκο.

Βαλίτσα καμπίνας θα πρότεινα με την λογική ότι έχει ροδάκια και δεν βγάζεις τους ώμους σου.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Τροχηλατη βαλιτσα με 2 ροδες. Οι 4ροδες ειναι καλες, αλλα χανεις εκμετάλλευσιμο ογκο, αφου στις μεγιστες διαστάσεις προσμετραται και το υψος των περιστροφικων τροχων. Σε αυτές με 2 ροδες, οι τροχοι ειναι χωνευτοι, αρα περισσότερος χωρος για ρουχα. Λιγος? Λιγος, αλλα σίγουρα περισσότερος.

Τα σακ βουαγιαζ τσαλακωνουν τα ρούχα, σου πέφτει ο ώμος αν τα κρατας κρεμαστα και σίγουρα αν έχουν ροδάκια, αυτα χαλάνε για πλακα (μαζι με την βαση του σακου).

Γενικά τα σακ βουαγιαζ, κατα την γνωμη μου είναι μονο για ταξίδι με αυτοκίνητο. Το μονο θετικό που εχουν ειναι οτι διογκώνονται πιο εύκολα και επιδιορθώνονται αν χαλάσουν τα φερμουάρ τους λ.χ ενω στις βαλιτσες οχι.

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Άρα να κοιταάξω  προς βαλίτσα μικρή με δυο ρόδες κατα προτίμηση. Για 4 μέρες ταξίδι πρόκειται οπότε δεν με νοιάζει να πάρω πολλά ρούχα.

Υπάρχει κάποια ιδέα για βαλίτσα; Μπορώ να δώσω μέχρι 50-60 ευ΄ρω το πολύ για να μου μείνει κιόλας, μην διαλυθεί.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Taxiss21 είπε

BACKPACK σαν να λέμε μεγάλο να υποθέσω;

Στις διαστάσεις που σου επιτρέπει η αεροπορική.Αυτό ισχύει για ότι πάρεις.Κοίτα καλά τα εισιτήρια που έχεις τι λένε.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Στις διαστάσεις που σου επιτρέπει η αεροπορική.Αυτό ισχύει για ότι πάρεις.Κοίτα καλά τα εισιτήρια που έχεις τι λένε.

Ενα backpack 40Lt (ενδεικτικο παραδειγμα: osprey farpoint 40) εχει περιπου ιδιες διαστασεις με μια βαλιτσα καμπινας, αλλα χωραει λιγα περισσοτερα πραγματα και φυσικα οταν περπατας εχεις ελευθερα χερια, δεν κανει θορυβο οπως μια βαλιτσα οταν την σερνεις σε πεζοδρομια κλπ, ειναι πολυ πιο ευκολο οταν ανεβοκατεβαινεις σκαλια κλπ, εχεις πολυ πιο ευκολη προσβαση στα πραγματα σου λογω θηκων και πολλων φερμουαρ.

Ταυτοχρονα, με ενα μαζεμενο backpack 40lt τις περισσοτερες φορες δεν χρειαζεται καν να αγορασεις εισιτηριο με  βαλιτσα καμπινας(γιατι οι εταιριες δεν ελεγχουν συνηως αν σε δουν με μαζεμενο backpack), οποτε εξοικονομεις χρηματα.

Η βαλιτσα καμπινας ειναι κυριως για καποιον που εχει σκοπο απλα θα βγει απο το αεροπλανο, θα περπατησει στο αεροδρομιο και μετα θα μπει σε ταξι/αυτοκινητο και να παει κατευθειαν στον προορισμο του.
Αν εχει σκοπο να περπατησει, να εξερευνησει, να παρει ΜΜΜ, να αλλαξει ξενοδοχεια κλπ, ενα backpack ειναι πιο βολικο.

Κοινως, οι βαλιτσες καμπινας ειναι ιδανικες για business travellers κυριως.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...