eidikos33 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Καλημέρα σας Έλαβε κάνεις επίδομα θέρμανσης με ρεύμα; Γιατί έχω κάνει την αίτηση από τα τέλη Δεκεμβρίου και στον λογαριασμό δεν έχω δει καμία έκπτωση
takoulou Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Καλημέρα σας Έλαβε κάνεις επίδομα θέρμανσης με ρεύμα; Γιατί έχω κάνει την αίτηση από τα τέλη Δεκεμβρίου και στον λογαριασμό δεν έχω δει καμία έκπτωση Καλημέρα.. Αυτό θα το διαπιστώσεις στον εκκαθαριστικό λογαριασμό όταν εκδοθεί... Νομίζω ότι το επίδομα θέρμανσης άνοιξε πιο μετά.. Υπάρχει και άλλο θέμα μέσα εδώ.. Κοίταξε το... Για το επίδομα.. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2024 από takoulou
xameleon7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Επανέρχομαι στο θέμα έχοντας εκδοθεί ο εκκαθαριστικος Μίλησα με Protergia και μου λένε ότι ΚΑΠΟΙΑ στιγμή μέσα στο έτος θα πιστώθει και ότι αρμόδια υπηρεσία είναι η δεδδηε Μίλησα με Δεδδηε και μαντέψτε! Υπεύθυνοι για την τιμολόγηση είναι η Protergia Μόνο στην Ελλάδα αυτά! Το χει πάρει κανένας? Αν ναι θα ήθελα να μάθω πότε σας το εγκρίνανε και τι παροχο εχετε
takoulou Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 58 λεπτά πριν, xameleon7 είπε Επανέρχομαι στο θέμα έχοντας εκδοθεί ο εκκαθαριστικος Μίλησα με Protergia και μου λένε ότι ΚΑΠΟΙΑ στιγμή μέσα στο έτος θα πιστώθει και ότι αρμόδια υπηρεσία είναι η δεδδηε Μίλησα με Δεδδηε και μαντέψτε! Υπεύθυνοι για την τιμολόγηση είναι η Protergia Μόνο στην Ελλάδα αυτά! Το χει πάρει κανένας? Αν ναι θα ήθελα να μάθω πότε σας το εγκρίνανε και τι παροχο εχετε Σου είπε βλακείες ο πάροχος... Δεν γίνεται αυτό!!! Νομίζω ότι έχουν δοθεί χρήματα τέλος Απριλίου.. Έτσι διάβασα..
giorgosvet Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Εγώ πήρα τα πρώτα χρήματα για λογαριασμό 15 ημερών απο 28/3 μέχρι 12/4 7,5 ευρώ.Ειμαι ΕΛΠΕ . Αίτηση είχα κάνει από τον Δεκέμβριο.
korakios Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, xameleon7 είπε Επανέρχομαι στο θέμα έχοντας εκδοθεί ο εκκαθαριστικος Μίλησα με Protergia και μου λένε ότι ΚΑΠΟΙΑ στιγμή μέσα στο έτος θα πιστώθει και ότι αρμόδια υπηρεσία είναι η δεδδηε Μίλησα με Δεδδηε και μαντέψτε! Υπεύθυνοι για την τιμολόγηση είναι η Protergia Μόνο στην Ελλάδα αυτά! Το χει πάρει κανένας? Αν ναι θα ήθελα να μάθω πότε σας το εγκρίνανε και τι παροχο εχετε myrae και υπάρχει ήδη νήμα, συνέχεια εκεί
takoulou Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, xameleon7 είπε Επανέρχομαι στο θέμα έχοντας εκδοθεί ο εκκαθαριστικος Μίλησα με Protergia και μου λένε ότι ΚΑΠΟΙΑ στιγμή μέσα στο έτος θα πιστώθει και ότι αρμόδια υπηρεσία είναι η δεδδηε Μίλησα με Δεδδηε και μαντέψτε! Υπεύθυνοι για την τιμολόγηση είναι η Protergia Μόνο στην Ελλάδα αυτά! Το χει πάρει κανένας? Αν ναι θα ήθελα να μάθω πότε σας το εγκρίνανε και τι παροχο εχετε Για δες... https://www.newsit.gr/oikonomia/xristika/sdoukou-yp-energeias-ksekinise-i-katavoli-tou-epidomatos-ilektrikou-reymatos-se-400-000-noikokyria/4069914/ https://www.sofokleousin.gr/sdoukou-ksekinise-i-katavoli-tou-epidomatos-ilektrikou-reymatos-s Επεξ/σία 10 Μαΐου 2024 από takoulou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα