Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας

Έλαβε κάνεις επίδομα θέρμανσης με ρεύμα; Γιατί έχω κάνει την αίτηση από τα τέλη Δεκεμβρίου και στον λογαριασμό δεν έχω δει καμία έκπτωση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Καλημέρα σας

Έλαβε κάνεις επίδομα θέρμανσης με ρεύμα; Γιατί έχω κάνει την αίτηση από τα τέλη Δεκεμβρίου και στον λογαριασμό δεν έχω δει καμία έκπτωση 

Καλημέρα.. Αυτό θα το διαπιστώσεις στον εκκαθαριστικό λογαριασμό όταν εκδοθεί... Νομίζω ότι το επίδομα θέρμανσης άνοιξε πιο μετά.. 

Υπάρχει και άλλο θέμα μέσα εδώ.. Κοίταξε το... Για το επίδομα.. 

Επεξ/σία από takoulou
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επανέρχομαι στο θέμα έχοντας εκδοθεί ο εκκαθαριστικος 

Μίλησα με Protergia και μου λένε ότι ΚΑΠΟΙΑ στιγμή μέσα στο έτος θα πιστώθει και ότι αρμόδια υπηρεσία είναι η δεδδηε 

Μίλησα με Δεδδηε και μαντέψτε! Υπεύθυνοι για την τιμολόγηση είναι η Protergia 

Μόνο στην Ελλάδα αυτά!

Το χει πάρει κανένας? Αν ναι θα ήθελα να μάθω πότε σας το εγκρίνανε και τι παροχο εχετε

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, xameleon7 είπε

Μίλησα με Protergia και μου λένε ότι ΚΑΠΟΙΑ στιγμή μέσα στο έτος θα πιστώθει και ότι αρμόδια υπηρεσία είναι η δεδδηε 

Μόνο στην Ελλάδα αυτά!

Το χει πάρει κανένας? Αν ναι θα ήθελα να μάθω πότε σας το εγκρίνανε και τι παροχο εχετε

Σου είπε βλακείες ο πάροχος... Δεν γίνεται αυτό!!! Νομίζω ότι έχουν δοθεί χρήματα τέλος Απριλίου.. Έτσι διάβασα.. 

Δημοσ.

Εγώ πήρα τα πρώτα χρήματα για λογαριασμό 15 ημερών  απο 28/3 μέχρι 12/4   7,5 ευρώ.Ειμαι ΕΛΠΕ . Αίτηση είχα κάνει από τον Δεκέμβριο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xameleon7 είπε

Μόνο στην Ελλάδα αυτά!

myrae και υπάρχει ήδη νήμα, συνέχεια εκεί

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, xameleon7 είπε

Μόνο στην Ελλάδα αυτά!

Για δες...

https://www.newsit.gr/oikonomia/xristika/sdoukou-yp-energeias-ksekinise-i-katavoli-tou-epidomatos-ilektrikou-reymatos-se-400-000-noikokyria/4069914/

https://www.sofokleousin.gr/sdoukou-ksekinise-i-katavoli-tou-epidomatos-ilektrikou-reymatos-s

Επεξ/σία από takoulou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...