Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, filipprin είπε

κεραμικη μιλε.Στο 9 το ματι δεν σβηνει ποτε,8 και κατω λειτουργει ο θερμοστατης....

Έτσι θα έπρεπε να δουλεύουν όλες.

Ή έστω στο 9 να σβήνει μόνο όταν φτάσει ασυνήθιστα μεγάλη θερμοκρασία που θα δείχνει ότι το έχεις ξεχάσει αναμμένο χωρίς τίποτα πάνω για λόγους ασφαλείας

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο τεχνικος ηρθε . Δεν εντοπισε καποια βλαβη αλλα επενεβει στον θερμοστατη. Αλλαξε κατι στην συνδεσμολογια της εστιας. Δεν καταλαβα ακριβως τι εκανε αλλα το εκανε μπροστα μου.Οχι απο την παροχη ρευματος αλλα μεσα απο την εστια. 
Ειδα διαφορα στο χρονο εν τελη μετα την επεμβαση του.
Μειωθηκαν οι χρονοι οχι κατα παρα πολυ αλλα ναι ειναι πιο αποδεκτοι απο τους προηγουμενους!

Με διαβεβαιωσε πως ολες μα ολες οι κεραμικες δουλευουν με αυτον τον τροπο @filipprin . Πλεον κ οι εμαγιε "αργουν" οπως ειπε λογω χαμηλοτερης καταναλωσης κτλπ... Αλλα εαν το λες απο προσωπικη πειρα , παω πασο.

@cthulhucarbide το καταστημα μου προτεινε αν θελω να την αλλαξω αλλα οι χρονοι θα ειναι οι ιδιοι με πολυ μικρες αποκλισεις. Δεν θελω να μπω σε τετοιο κοπο εαν ειναι να μην δω αποτελεσμα σημαντικο ειδικα μετα απο 3 μηνες ανακαινισης κτλπ... οχι αλλη ταλαιπωρια :P 
Παντως εαν τυχει κ το κανω θα πηγαινα η σε Miele κεραμικη που ειπε κ ο φιλος παραπανω ή σε επαγωγικη μπορει κ blomberg παλι.
Καθως ο φουρνος κ το πληντυριο πιατων αξιζαν τα χρηματα τους!
Ειλικρινα ειναι πολυ καλα κ σε ποιοτητα υλικων κ εμφανιση κ χρονους.

Παρ'ολα αυτα φιλαρακια μου που εχουν πολυ φθηνοτερες απο την δικη μου , τυχαινει να ειναι κ πιο "γρηγορες" αλλα οκ αφου δν εχει θεμα τοτε θα συμβιβαστω.

Σας ευχαριστω ολους σας για το ενδιαφερον!

Επεξ/σία από θωμας21
  • Like 1
Δημοσ.

Αφού η κατάσταση βελτιώθηκε πάλι καλά αλλά θα έπρεπε να σου εξηγήσει τι περιθώρια υπάρχουν για να ανέβει κιάλλο σε δύναμη.

Γιατί τώρα μπορεί να είναι καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα χάλια, αλλά μπορεί μετά από δοκιμές να δεις ότι ακόμα δεν αρκεί και να θες να το ξαναπειράξεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Αφού η κατάσταση βελτιώθηκε πάλι καλά αλλά θα έπρεπε να σου εξηγήσει τι περιθώρια υπάρχουν για να ανέβει κιάλλο σε δύναμη.

Γιατί τώρα μπορεί να είναι καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα χάλια, αλλά μπορεί μετά από δοκιμές να δεις ότι ακόμα δεν αρκεί και να θες να το ξαναπειράξεις

περιθωρια βελτιωσης εχει αλλα οχι official... παμε σε πατεντες μετά που δν εγγυαται κανεις τα αποτελεσματα. πραγμα που το καθιστα κ επικινδυνο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...