MasterX Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 23 minutes ago, asteroulis said: Όταν οι εταιριες σου δινουν μια υπηρεσία δωρεαν , το προϊον εισαι εσυ. σωστα.. αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση πως μας εκμεταλευονται;
asteroulis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Οταν χρησιμοποιεις vpn ολη η κινηση σου περναει μεσα απο αυτούς. Οπότε το προφίλ σου χτίζεται και πωλούνται αυτα τα data στις διαφημιστικές, κτλ κτλ .
Skywalker21 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Λυπάμαι που θα σας το χαλάσω, αλλά στο 99.99% των περιπτώσεων είτε πληρώσεις είτε όχι ακόμα και από τους θεωρητικά πιο έμπιστους και φερέγγυους, τα δεδομένα σου θα πουληθούν έτσι κι αλλιώς. Από τη στιγμή που έχεις αποφασίσει να έχεις κινητό πρόσβαση στο internet και να ζεις σε μία δυτική κοινωνία ΔΕΝ μπορείς να το αποφύγεις αυτό ότι και να κάνεις. Ακόμη και η εναλλακτική να πας στον αμαζόνιο και να ζήσεις μόνος σου στη ζούγκλα δεν σου προσφέρει πια ούτε αυτή την απόλυτη ιδιωτικότητα πια! Το αποδέχεσαι και προχωράς διότι δεν έχει νόημα το παλέψεις την στιγμή που δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση να το αποφυγεις. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2024 από Skywalker21
Mando Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Σημερα εγινε και η καταθεση των χρηματων 86,76 euro απο το shoop , η ολη διαδικασια εγινε χωρις κανενα προβλημα .
Skywalker21 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Εννοείς πώς μπήκανε στον λογαριασμό σου τον τραπεζικό ή όπου τα έβαλες και τέλος? Η οτι μπήκανε στο shoop.de account και έκανες αίτημα ανάληψης? Γιατί στην προηγούμενη περίπτωση αν έχω καταλάβει καλά, κάποιοι είχανε θέματα από την στιγμή που πάταγαν ανάληψη στο shoop.de και δεν τους φτάνανε ποτέ τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό και τους μπλόκαραν και τα account. Αλλά και πάλι νομίζω στο τέλος προφανώς με ταλαιπωρία και κυνήγι δεν υπήρχε άνθρωπος που δεν τα πήρε. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2024 από Skywalker21
ep1 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 22 λεπτά πριν, Mando είπε Σημερα εγινε και η καταθεση των χρηματων 86,76 euro απο το shoop , η ολη διαδικασια εγινε χωρις κανενα προβλημα . Ήρθε και σε εμένα η επιστροφή αλλά δεν μπορώ να βρω την επιλογή για ανάληψη. Μπορείς να με βοηθήσεις; Σε ευχαριστώ.
Mando Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 2 λεπτά πριν, Skywalker21 είπε Εννοείς πώς μπήκανε στον λογαριασμό σου τον τραπεζικό ή όπου τα έβαλες και τέλος? Η οτι μπήκανε στο shoop.de account και έκανες αίτημα ανάληψης? Γιατί στην προηγούμενη περίπτωση κάποιοι είχανε θέματα από την στιγμή που πάταγαν ανάληψη στο shop.de και δεν ξέρω το στάνανε τα χρήματα ποτέ στον τραπεζικό λογαριασμό. Ευχαριστώ. πριν 5 ήμερες φάνηκαν στο shoop, εκανα ανάληψη και σήμερα μπήκαν . Στον λογαριασμό στο shoop είχα συμπληρώσει κανονικά τα στοιχεία μου (πρέπει να ταιριάζουν με τον λογαριασμό της τράπεζας ) και είχα βάλει και το 2 factor authenticator. Εάν συμπληρώσεις σήμερα τα στοιχεία θέλει 2-3 μερες για να σε αφήσει να κανείς ανάληψη. Η τράπεζα πρέπει να είναι ευρωπαϊκή. Για να βάλεις ως επιλογή paypal η κατι άλλο πρέπει να είχε προηγηθεί ανάληψη τουλάχιστον 1 ευρώ μέσω τραπέζης. Η επιλογή για ανάληψη είναι στο kontostand(εκεί που λεει το ποσό ) πατας πάνω στο ποσό , είναι το πρώτο που λέει SEPA 2
Skywalker21 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 @ep1 χρησιμοποίησε το όπερα για κινητό. Και έχει κάπου επιλογή για μετάφραση μιλάμε κάνει τέλεια μετάφραση δεν καταλαβαίνεις καν ότι το αρχικό site είναι στα γερμανικά. Θα βρεις τις επιλογές με ελάχιστο ψάξιμο. Και δυστυχώς δεν μπορώ να στο δείξω τώρα βήμα βημα γιατί το έχω ήδη κάνει. Και η διαδικασία είναι όπως περιέγραψε ο φίλος πιο πάνω. Συμπληρώνεις τα στοιχεία σου όπως ακριβώς τα έχεις και στην τράπεζα που θα κάνεις ανάληψη. Ενεργοποίηση 2 factor authentication, σου έρχεται και e-mail για να κάνεις επιβεβαίωση τις αλλαγές πατώντας στο λινκ. Περιμένεις δύο εργάσιμες να ανοίξει η επιλογή για ανάληψη sepa (σε ευρωπαϊκής ένωσης τραπεζικό λογαριασμού υποχρεωτικά η πρώτη ανάληψη) Τα κάνεις ανάληψη στον τραπεζικό σου λογαριασμό (η revolut έχει κανονικά τραπεζικό λογαριασμό και iban. Εγώ εκεί τα έκανα) Και περιμένεις άλλες δύο τρεις εργάσιμες να φανούν στο λογαριασμό σου.
Skywalker21 Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Όλα καλά τα χρήματα φάνηκαν στην revolut χωρίς κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις