Shyn Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 17 hours ago, MasterX said: Ηθελα και εγω να παρω VPN αυτες τις μερες .. Και ημουν μεταξυ του Nord και του CyberGhost που ειναι και πιο φθηνο κανα 20ευρο. εδω https://www.pcsteps.gr/109541-το-πιο-σταθερό-γρήγορο-vpn-στην-ελλάδα/ δειχνουν λιγο καλυτερο το Nord Τι λετε; Ποιο θεωρειτε καλυτερο;;; Επισης αυτες οι εταιρειες με το cashback τι κερδος εχουν και το κανουν; Εχει ρισκο να μη παρεις ουτε καν τη συνδρομη σου και να χασεις τα λεφτα σου; πως βρισκω την αντιστοιχη προσφορα; Είμαι χρήστης του NordVPN εδώ και πάνω από 2 χρόνια, αλλά τελευταία σκέφτομαι να στραφώ προς το PureVPN. Το Nord υπέστη παραβίαση δεδομένων πρόσφατα, χωρίς να ενημερώσει καθόλου τους πελάτες του. Επιπλέον, όσον αφορά τα θέματα ιδιωτικότητας, το PureVPN θεωρείται ένα από τα κορυφαία VPN στην αγορά 1
MasterX Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 5 hours ago, GREG10ARIS said: Αυτο τον καιρο δεν εχει κατι αντιστοιχο: https://www.topcashback.com/search/merchants/?s=Vpn Μπορεις να περιμενεις παντως, εγω απο το shoop δε θα επαιρνα μετα απο την ταλαιπωρια που εφαγαν οι forumιτες αλλα οκ ο καθενας ο,τι θελει. Πρεπει να παρω μεχρι Παρασκευη γιατι θελω κανω κατι αγορες και να δοκιμασω να φαινεται απο αλλες χωρες Εχει τουλαχιστον μια επιστροφη 40% και εκει 1 hour ago, Shyn said: Είμαι χρήστης του NordVPN εδώ και πάνω από 2 χρόνια, αλλά τελευταία σκέφτομαι να στραφώ προς το PureVPN. Το Nord υπέστη παραβίαση δεδομένων πρόσφατα, χωρίς να ενημερώσει καθόλου τους πελάτες του. Επιπλέον, όσον αφορά τα θέματα ιδιωτικότητας, το PureVPN θεωρείται ένα από τα κορυφαία VPN στην αγορά το θελω και για τoρεντ ποιο να ειναι καλυτερο γενικα; διαβαζω εδω https://www.security.org/vpn/purevpn-vs-nordvpn/ οτι το Pure εχει μεγαλυτερες ταχυτηττες σε windows και διπλασιες χωρες. το NordVPN υποστηριζει Proxy (το χρειαζομαι αραγε; ) στο Pure βλεπω ανεβασμενες τιμες εκτος και αν παρεις το Standard πακετο που δεν εχει ομως End-to-end File Encryption ?!? αυτο δεν ειναι απαραιτητο;
mariosdemigod Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 4 ώρες πριν, Shyn είπε Είμαι χρήστης του NordVPN εδώ και πάνω από 2 χρόνια, αλλά τελευταία σκέφτομαι να στραφώ προς το PureVPN. Το Nord υπέστη παραβίαση δεδομένων πρόσφατα, χωρίς να ενημερώσει καθόλου τους πελάτες του. Επιπλέον, όσον αφορά τα θέματα ιδιωτικότητας, το PureVPN θεωρείται ένα από τα κορυφαία VPN στην αγορά Δοκίμασα 2 διαφορετικές φορές το pure και ζήτησα τα λεφτά μου πίσω και τις δύο φορές. Διάλεγα συγκεκριμένες χώρες που ήθελα και ενώ έδειχνε ότι έκανε σύνδεση, στην πράξη με συνέδεε με μια άλλη τυχαία χώρα. Ασοβαροι. 1
Skywalker21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Μία χαρά είναι το nord. Το χρησιμοποιω δύο χρόνια και πάει τρένο και δεν μου έχει κάνει ούτε μία αποσύνδεση ούτε σε υπολογιστή ούτε σε tv box ούτε πουθενά. Και ταχύτητα από τα 92-93 χωρίς vpn πιάνει 85-86 με server ελλάδα μιλάμε. Και ακόμη και με μακρινούς server αγγίζει τα 80! Και τα torrents πάνε καρφί! Δεν χρειάζεσαι proxy, αν βάλεις την εφαρμογή στον υπολογιστή σου, και γενικός επειδή απλά το δοκίμασα από περιέργεια δεν πήγαινε τρένο με το proxy. Άμα το θες κυρίως για download και για streaming είναι κάτι παραπάνω από μία χαρά. Και επειδή είχα δοκιμάσει και τέσσερα πέντε άλλα πού ήταν σε προσφορά και σε καλή τιμή και ήτανε μεγάλο δράμα. Τώρα για απόλυτη ιδιωτικότητα και απόλυτη ασφάλεια πραγματικά μην το ψάχνεις δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει ποτέ με κανέναν πάροχο στον κόσμο! Όποιος έχει αντίθετη άποψη πραγματικά δεν θα ήθελα να τον χαρακτηρίσω. 1
elpenor Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, MasterX said: διαβαζω εδω https://www.security.org/vpn/purevpn-vs-nordvpn/ οτι το Pure εχει μεγαλυτερες ταχυτηττες σε windows και διπλασιες χωρες. Αυτό που διαβάζεις είναι ανακριβές σε πολλά σημεία. Χρησιμοποιώ συνέχεια το NordVPN με split tunneling και έχω διαπιστώσει πολλές φορές ότι σε γραμμές μέχρι 1gbit δεν χάνεις πάνω από 15%. Τώρα αν το έχεις αφήσει συνδεδεμένο βδομάδες να κάνει upload υπάρχουν προβλήματα, μπορεί να κοπεί και η σύνδεση, αλλά τίποτα που δεν λύνεται με ένα refresh στο app. Σχετικά με το διπλάσιες χώρες, όλοι οι μικροί έχουν δήθεν άπειρες χώρες με εικονικούς server ενώ οι πραγματικοί τους είναι σε 10 χώρες. Το NordVPN έχει πραγματικούς server τοποθετημένους σε πολλές χώρες και το purevpn ακολουθεί έχοντας και αυτό πολύ παραπάνω από ότι θα χρειαστεί κανείς. Πρέπει να βρεις πραγματικά συγκριτικά ή εντυπώσεις χρηστών από τα δύο VPN και να το σκεφτείς πολύ σοβαρά αν θα μπλέξεις με τα cashback. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2024 από elpenor 1
Chrisxxx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Ηρθε η αποδειξη τωρα περιμενω 3 μηνες και μετα κανω claim; Aν περασουν να τους πω τιποτα για τη Μερκελ; February 28, 2024, 12:14 p.m Hurray, your order has been recorded! The partner will now check your order. The review begins after the end of the return period and lasts approximately 3 months . Oσο για τα VPN που συζητάτε εχω δοκιμάσει το cyberghost και το NordVPN τα ηθελα παλια στη δουλεια για να ειμαι Ελλαδα και να φαινεται IP εξωτερικου κυριως αλλά και οταν ειμαι εξω αν ηθελα να μπω σε σελιδα που ετρωγε πορτα και ασφαλεια βεβαιως βεβαιως. Θα ελεγα ιδια και τα 2 με το nord να εχει μεγαλύτερο range σερβερ και ισως σε περισσοτερες χωρες αλλα και περισσότερες διαφορετικές IP. Κατα τα αλλα μια χαρα δουλεια εκαναν και τα 2 με καλες ταχυτητες. 1
galanta Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Οφείλω να πω ότι το πήρα με παρόμοια προσφορά τον Οκτώβριο και το μετάνιωσα οικτρά. Η διαδικασία τελικά ολοκληρώθηκε μεν και πήρα τα λεφτά αλλά δε το ξαναέκανα. Διαβάστε όπως λέει και ο @matrixxx και κρίνετε αναλόγως. Εννοείται ότι πρέπει να γνωρίζουμε ότι η διαδικασία επιστροφής εκκινείται μετά από 3 μήνες περίπου. Αλλά ξαναλέω, εγώ δε θα το ξαναέκανα με τίποτα!
Chrisxxx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Γιατι το μετανιωσες ομως; περα απο το τριμηνο αναμονης.
MasterX Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 2 hours ago, galanta said: Οφείλω να πω ότι το πήρα με παρόμοια προσφορά τον Οκτώβριο και το μετάνιωσα οικτρά. Η διαδικασία τελικά ολοκληρώθηκε μεν και πήρα τα λεφτά αλλά δε το ξαναέκανα. Διαβάστε όπως λέει και ο @matrixxx και κρίνετε αναλόγως. Εννοείται ότι πρέπει να γνωρίζουμε ότι η διαδικασία επιστροφής εκκινείται μετά από 3 μήνες περίπου. Αλλά ξαναλέω, εγώ δε θα το ξαναέκανα με τίποτα! Εφοσον πηρες τα χρημα εστω και με καθυστερηση και ειχες και κανονικα την υπηρεσια απο το VPN για ποιο λογο να το μετανιωσεις;;
Shyn Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 19 hours ago, mariosdemigod said: Δοκίμασα 2 διαφορετικές φορές το pure και ζήτησα τα λεφτά μου πίσω και τις δύο φορές. Διάλεγα συγκεκριμένες χώρες που ήθελα και ενώ έδειχνε ότι έκανε σύνδεση, στην πράξη με συνέδεε με μια άλλη τυχαία χώρα. Ασοβαροι. Δυστυχώς τα ίδια προβλήματα (αποσυνδέσεων) που αναφέρεις για Pure αντιμετωπίζω με το Nord, τον τελευταίο μήνα. Ελπιζω οτι θα τα διορθώσουν
mariosdemigod Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 16 λεπτά πριν, Shyn είπε Δυστυχώς τα ίδια προβλήματα (αποσυνδέσεων) που αναφέρεις για Pure αντιμετωπίζω με το Nord, τον τελευταίο μήνα. Ελπιζω οτι θα τα διορθώσουν Εγώ δεν είχα θέμα αποσύνδεσης με κανένα από τα 2. Απλώς το pure άλλη χώρα έλεγε ότι έκανε σύνδεση και στην πράξη με έβγαζε αλλού. 1
galanta Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Chrisxxx είπε Γιατι το μετανιωσες ομως; περα απο το τριμηνο αναμονης. Πρέπει να διαβάσεις το νήμα που αναφέρθηκε, έχω αναφέρει λεπτομέρειες. Εν ολίγοις με διάφορες δικαιολογίες (μπούρδες) το μαγαζί αυτό δεν ήθελε να δώσει τα λεφτά. Στην αρχή απενεργοποίησε το λογαριασμό μου (όχι μόνο το δικό μου) γιατί δήθεν υπήρχαν υποψίες απάτης. Μετά ενεργοποίησαν το λογαριασμό αλλά όχι την επιστροφή των χρημάτων που έπρεπε λέει να αποδείξω ότι ήταν έγκυρη. Ζητούσαν κάποια παραστατικά που όταν τα έστελνα έλεγαν άλλες μπαρούφες (έγραφε η απόδειξη 31/10 αλλά η παραγγελία έγινε 30/10, θαρρείς και εγώ κόβω τις αποδείξεις) και εν τέλει διάφορα τέτοια σκηνικά που εγώ πραγματικά πίστεψα ότι έχασα τα λεφτά μου. Επικοινωνία προβληματική, δύσκολα καταλαβαίνεις πώς να κάνεις και από ποιο σημείο της σελίδας (αναφέρομαι στο support που κατέστη απαραίτητο με όλα αυτά). Στο τέλος και αφού είχαν κρίνει ότι δε δικαιούμαι επιστροφή, τους είπα ότι θα τους κάνω αναφορά για scam και θα πάρω paypal refund (το οποίο ήταν ψαρωτικό καθώς δεν το δικαιούμαι τη στιγμή αυτή για τη συγκεκριμένη αγορά). Μετά από αυτό άλλαξαν στάση (δεν ξέρω τι ρόλο έπαιξε) και με ξεμπλόκαραν. Σημειωτέον ότι όλα αυτά με πολύ αργό ρυθμό γιατί όταν βρεις τον τρόπο να επικοινωνείς μαζί τους, που είναι δύσκολο, σου απαντάνε μετά από 4-5 ημέρες πάντα, οπότε σκεφτείτε, όταν προσπαθούσα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας και τους απαντούσα σε follow up π.χ 1-2 σειρές πάνω σε κάτι που έλεγαν, και πάλι μετά έπρεπε να περάσουν άλλες 4-5 μέρες κοκ. Ναι ήμουν οκ με το τρίμηνο, το ήξερα εξαρχής, όμως δεν ήμουν οκ με όλα αυτά συν το σκεπτικό ότι πραγματικά θεώρησα ότι τα έχασα τα λεφτά μου. Για αυτό δε θα το ξαναέκανα και δε θα το ξανακάνω ποτέ. 17 ώρες πριν, MasterX είπε Εφοσον πηρες τα χρημα εστω και με καθυστερηση και ειχες και κανονικα την υπηρεσια απο το VPN για ποιο λογο να το μετανιωσεις;; Σημασία έχει και η διαδικασία, δε θέλω να περνάω ιερά εξέταση για να λάβω μια προσφορά που φαίνεται απλή υπόθεση αρχικά Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου 2024 από galanta 1 2
MasterX Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Τι προτεινετε να προτιμησω; Nord η CyberGhost ? Πρεπει να κανω επιλογη αυτες τις μερες Το topcashback που προτεινε καποιος πιο πανω σαν αξιοπιστο, εχει 40% επιστροφη στο πρωτο και 50% στο δευτερο.. Ετσι κι αλλιως ηθελα να παρω οποτε και αυτη η εκπτωση καλη ειναι. Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου 2024 από MasterX
MasterX Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 On 29/02/2024 at 19:02, MasterX said: Τι προτεινετε να προτιμησω; Nord η CyberGhost ? Πρεπει να κανω επιλογη αυτες τις μερες Το topcashback που προτεινε καποιος πιο πανω σαν αξιοπιστο, εχει 40% επιστροφη στο πρωτο και 50% στο δευτερο.. Ετσι κι αλλιως ηθελα να παρω οποτε και αυτη η εκπτωση καλη ειναι. εχει καποιος συμβουλη πανω σε αυτο; Βλεπω και διαφορά στη τιμη.. NordVPN Standard €95.76 for the first 2 years VAT may apply CyberGhost 2 Years + 2 Months 56.94€ Αξιζει να δωσεις τα παραπανω για το Nord ? και δεν ξερω αν βαζει και εξτρα φορο
asteroulis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 On 26/02/2024 at 23:57, MasterX said: Επισης αυτες οι εταιρειες με το cashback τι κερδος εχουν και το κανουν; Όταν οι εταιριες σου δινουν μια υπηρεσία δωρεαν , το προϊον εισαι εσυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις