user2163 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) NordVPN | Cashback, Gutscheine und Rabatt | Shoop Ουσιαστικά μας πληρώνει για να το πάρουμε! Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2024 από user2163 3 1
panosdOUG Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Γιατί βλέπω 67% μπορείς να δώσεις μια βοήθεια για το πως παίρνω την επιλογή με 110%? Ευχαριστώ
carolosjk Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 12 minutes ago, panosdOUG said: Γιατί βλέπω 67% μπορείς να δώσεις μια βοήθεια για το πως παίρνω την επιλογή με 110%? Ευχαριστώ Είναι μόνο για νέους πελάτες. Άρα θέλει νέο λογαριασμό στο shoop και στο NordVPN (τουλαχιστόν αν θυμάμαι σωστά) 2
Sebu Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Μαλλον δεν το ειδα καπου γραμμενο στο σαιτ τους ή δεν το προσεξα. Λεει διαρκεια συνδρομης? Λχ ειναι για 1 χρονο? Για 3? Επισης ποιο ειναι το κοστος/τιμη για αυτη τη συνδρομη, επι της οποιας μετα θα παρουμε πισω το 110% (υποθετω excluding taxes/vat)? Ευχαριστω
Ntinaras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 40 λεπτά πριν, user2163 είπε NordVPN | Cashback, Gutscheine und Rabatt | Shoop Ουσιαστικά μας πληρώνει για να το πάρουμε! Πως γινεται η αγορα? Γερμανικα δε ξερω, και μαλλον καπου χανομαι στη μεταφραση του google.
Mando Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Οκ αγορασα μια και ηθελα vpn ετσι και αλλιως , ποση ωρα κανει να καταγραφει ;
user2163 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, Ntinaras said: Πως γινεται η αγορα? Γερμανικα δε ξερω, και μαλλον καπου χανομαι στη μεταφραση του google. καθαρίζεις cookies, κάνεις λογαριασμό στο shoop, πατάς το λινκ που έχει, σε πάει στο site του nordvpn, κάνεις αποδοχή cookies, κάνεις την πληρωμή και μετά από λίγα λεπτά έως κάποιες ώρες φαίνεται στο λογαριασμό σου στο shoop, μετά θέλει κάποιους μήνες να γίνει εκκαθάριση και παίρνεις το cashback σε λογαριασμό ή paypal. Οι φόροι δεν περιλαμβάνονται στο cashback αλλά μπορεί να βάλετε άλλη χώρα για να μην πληρώσετε φόρο πχ Βόρεια Μακεδονία έβαλα εγώ! Τη διαδικασία τη λέει στο site Και αυτά που λέω για τα cookies. ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ SITE από μόνο του Επίσης υπήρχε και άλλη προσφορά λίγο καιρό πριν με λίγο μικρότερο cashback Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2024 από user2163 1
Ntinaras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, user2163 είπε καθαρίζεις cookies, κάνεις λογαριασμό στο shoop, πατάς το λινκ που έχει, σε πάει στο site του nordvpn, κάνεις αποδοχή cookies, κάνεις την πληρωμή και μετά από λίγα λεπτά έως κάποιες ώρες φαίνεται στο λογαριασμό σου στο shoop, μετά θέλει κάποιους μήνες να γίνει εκκαθάριση και παίρνεις το cashback σε λογαριασμό ή paypal. Οι φόροι δεν περιλαμβάνονται στο cashback αλλά μπορεί να βάλετε άλλη χώρα για να μην πληρώσετε φόρο πχ Βόρεια Μακεδονία έβαλα εγώ! Τη διαδικασία τη λέει στο site Και αυτά που λέω για τα cookies. ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ SITE από μόνο του Επίσης υπήρχε και άλλη προσφορά λίγο καιρό πριν με λίγο μικρότερο cashback https://www.insomnia.gr/forums/topic/818774-nordvpn-με-100-cashback-ως-νέος-πελάτης-πακέτο-2-ετών-topcashbackde-εληξε/ Πληρωνω και μετα μου επιστρεφει τα λεφτα στη καρτα? Η μου τα δινει σε κουπονια?
user2163 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Just now, Ntinaras said: Πληρωνω και μετα μου επιστρεφει τα λεφτα στη καρτα? Η μου τα δινει σε κουπονια? Σου τα επιστρέφει σε λογαριασμό που θα του δώσεις ή paypal 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Διαβαστε για τις οχι λιγες περιπτωσεις που δεν ειχαν καλη εξελιξη πριν το τολμησετε. Δεν συνεβη σε ολους, αλλα οπως λεει και ενας σε εκεινο το τοπικ που οπως λεει εχει μεγαλη εμπειρια απο αγορες cashback, αγοραστε το μονο αν θα το πληρωνατε και στην κανονικη τιμη του χωρις επιστροφη. https://www.insomnia.gr/forums/topic/819161-nordvpn-με-100-cashback-ως-νέος-πελάτης-πακέτο-2-ετών-shoopde-μεχρι-2910-τελοσ/page/9/ Διαβαστε τουλαχιστον τις τελευταιες σελιδες. 6
Mando Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 καταγραφη στα 86,76 , αγορα στα 81,36 . Μια χαρα , τωρα αναμενουμε για πληρωμη . 2
GREG10ARIS Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Τσεκαρετε και topcashback παντως που δεν ειχαμε απροοπτα, απο shoop οπως ειπε ο matrix καποιοι λιγοι φαγανε ταλαιπωρια. Απο topcashback εμενα μου μπηκαν τα λεφτα σε 3 μηνες περιπου, 120% ειχαμε παρει τοτε.
MasterX Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Ηθελα και εγω να παρω VPN αυτες τις μερες .. Και ημουν μεταξυ του Nord και του CyberGhost που ειναι και πιο φθηνο κανα 20ευρο. εδω https://www.pcsteps.gr/109541-το-πιο-σταθερό-γρήγορο-vpn-στην-ελλάδα/ δειχνουν λιγο καλυτερο το Nord Τι λετε; Ποιο θεωρειτε καλυτερο;;; Επισης αυτες οι εταιρειες με το cashback τι κερδος εχουν και το κανουν; Εχει ρισκο να μη παρεις ουτε καν τη συνδρομη σου και να χασεις τα λεφτα σου; 1 hour ago, GREG10ARIS said: Τσεκαρετε και topcashback παντως που δεν ειχαμε απροοπτα, απο shoop οπως ειπε ο matrix καποιοι λιγοι φαγανε ταλαιπωρια. Απο topcashback εμενα μου μπηκαν τα λεφτα σε 3 μηνες περιπου, 120% ειχαμε παρει τοτε. πως βρισκω την αντιστοιχη προσφορα;
GREG10ARIS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 13 ώρες πριν, MasterX είπε πως βρισκω την αντιστοιχη προσφορα; Αυτο τον καιρο δεν εχει κατι αντιστοιχο: https://www.topcashback.com/search/merchants/?s=Vpn Μπορεις να περιμενεις παντως, εγω απο το shoop δε θα επαιρνα μετα απο την ταλαιπωρια που εφαγαν οι forumιτες αλλα οκ ο καθενας ο,τι θελει.
runner69 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Για πόσα χρόνια είναι και ποιο είναι το ποσό που θα πληρώσεις αρχικά; Φαντάζομαι είναι για 2 έτη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις