C44 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Γεια σε όλους, θα ήθελα τη γνώμη σας από ειδικούς: Ως ιδιώτης ξέρετε αν θα μπορούσα να πάρω 2 δάνεια (είτε από την ίδια τράπεζα είτε από διαφορετικές τράπεζες), για να αγοράσω 2 διαφορετικά ακίνητα; ευχαριστώ !
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Γιατί να μην μπορείς;Αν πληροίς τις απαιτήσεις τους.
C44 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση @Ukforthemoment ! Ξέρετε τι συμβαίνει στην απίθανη περίπτωση που δεν είμαι σε θέση να αποπληρώσω το δάνειο για 1 από τα 2 ακίνητα; H τράπεζα αναλαμβάνει την κυριότητα του 1 μόνο ή έχει το δικαίωμα να δεσμεύσει όλα τα ακίνητά μου;
GREGORYMO Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 52 λεπτά πριν, C44 είπε Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση @Ukforthemoment ! Ξέρετε τι συμβαίνει στην απίθανη περίπτωση που δεν είμαι σε θέση να αποπληρώσω το δάνειο για 1 από τα 2 ακίνητα; H τράπεζα αναλαμβάνει την κυριότητα του 1 μόνο ή έχει το δικαίωμα να δεσμεύσει όλα τα ακίνητά μου; Ότι υπογράψεις στην σύμβαση!!
Joshua21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 On 26/02/2024 at 14:54, C44 said: Γεια σε όλους, θα ήθελα τη γνώμη σας από ειδικούς: Ως ιδιώτης ξέρετε αν θα μπορούσα να πάρω 2 δάνεια (είτε από την ίδια τράπεζα είτε από διαφορετικές τράπεζες), για να αγοράσω 2 διαφορετικά ακίνητα; ευχαριστώ ! Αν πληρείς τις προϋποθέσεις για να πάρεις τα δάνεια τότε μπορείς, υπόψιν όμως ότι σε καμία περίπτωση δεν χρηματοδοτούν το σύνολο της αξίας του κάθε ακινήτου, εντελώς χονδρικά θα πρέπει να έχεις στην τσέπη τουλάχιστον το 20-25%. Συν τα όποια έξοδα φυσικά. 1 hour ago, C44 said: Ξέρετε τι συμβαίνει στην απίθανη περίπτωση που δεν είμαι σε θέση να αποπληρώσω το δάνειο για 1 από τα 2 ακίνητα; H τράπεζα αναλαμβάνει την κυριότητα του 1 μόνο ή έχει το δικαίωμα να δεσμεύσει όλα τα ακίνητά μου; Βασικά "δεσμευμένα" θα είναι ούτως ή άλλως και τα δύο, η κυριότητα κατά κάποιο τρόπο έχει παρακρατηθεί (προσημείωση). Επίσης η τράπεζα θα σου κατασχέσει ότι έχεις και δεν έχεις μέχρι να εξοφληθεί το χρέος σου σε αυτή, οι απαιτήσεις της δεν θα περιοριστούν στο συγκεκριμένο ακίνητο για το οποίο σου έδωσε δάνειο, έτσι "λειτουργούν" τα δάνεια στην Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα