Προς το περιεχόμενο

ADATA EXTERNAL SSD 2TB 139.90 (+ 0.50 χαρατσι)

kinitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παραγγελίες δικές μου πριν 2 εβδομάδες κάνανε μια εβδομάδα να έρθουν παρόλο που τα ποϊόντα ήταν διαθέσιμα. 

Σε ερώτηση στο κατάστημα μαζί με άλλον πελάτη που και αυτός διαμαρτήρηθηκε μου είπαν οτι είχαν θέμα και μεγάλες καθυστερήσεις αλλά αρχίζει και διορθώνεται. Και πραγματικά παρήγγειλα προηγούμενη εβδομάδα Δευτέρα και Τρίτη ήταν στο κατάστημα. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα ακύρωσα παραγγελεία 160 ευρώ, με ups και κάτι άλλα χαζά, επειδή πέραν του ότι δεν είχα καμία ενημέρωση κάποιες μέρες μετά, στο τηλέφωνο ήταν αγενείς και χωρίς διάθεση εύρεσης λύσης.

Για μένα το eshop πνέει τα λοίσθια. Δεν ξέρω πόσο καιρό έχει ακόμα....

παιδια προσπαθω να βρω λογο υπαρξης ενος τετοιου εξωτερικου δισκου-αντε απο μηχανικους εχω αρκετους-αυτος τι θα καταφερει ;

25 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

παιδια προσπαθω να βρω λογο υπαρξης ενος τετοιου εξωτερικου δισκου-αντε απο μηχανικους εχω αρκετους-αυτος τι θα καταφερει ;

Ευκολία μεταφοράς χωρίς άγχος να χτυπηθεί και να βγάλει βλάβη, μικρό μέγεθος που χωράει παντού, μεγαλύτερη ασφάλεια και διάρκεια ζωής από τα usb sticks με παρόμοια χρηστικότητα

• Like 3
  • Thanks 1

25 minutes ago, Boubis1411 said:

1)Γρήγορες μεταφορές μεγάλων αρχείων(με ενδιαφέρει και εμένα μια τέτοια λύση, το πρόβλημα είναι πως προφανώς εκεί που θα ξεφορτωσείς τα αρχεία πρέπει να υπάρχει nvme γιατί σε μηχανικό δεν έχει νόημα).

2)Μόνιμα κουμπωμενο σε laptop/pc που δεν υπάρχει άλλη επιλογή για επιπλεον προσθήκη γρήγορου αποθηκευτικού χώρου(βλέπε apple)

3)Εάν δουλεύεις μεγάλα αρχεία σε 2 διαφορετικούς υπολογιστές που δεν βρίσκοντε στον ίδιο χώρο(π.χ δουλεύεις στο γραφείο και παίρνεις την δουλειά να συνεχίσεις στο σπίτι)

4)Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αρκετές βιντεοκαμερες για αποθήκευση των αρχείων απευθείας σε αυτούς και εκεί το μέγεθος κ η ταχύτητα παίζουν ρόλο 

• Like 3
  • Thanks 1

6 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Ευκολία μεταφοράς χωρίς άγχος να χτυπηθεί και να βγάλει βλάβη, μικρό μέγεθος που χωράει παντού, μεγαλύτερη ασφάλεια και διάρκεια ζωής από τα usb sticks με παρόμοια χρηστικότητα

Δεν ξέρω μου φαίνονται πολλά τα λεφτά... Για το ps 5 πήρα οκ αλλά για εξωτερικό δεν πιστεύω να αξίζει σε αυτά τα λεφτά. Φυσικά είναι θέμα ανάγκης και μόνο. 

12 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Δεν ξέρω μου φαίνονται πολλά τα λεφτά... Για το ps 5 πήρα οκ αλλά για εξωτερικό δεν πιστεύω να αξίζει σε αυτά τα λεφτά. Φυσικά είναι θέμα ανάγκης και μόνο. 

Εγώ έδωσα παραπάνω από τα μισά για έναν external Sandisk 1tb και με έχει βολέψει αφάνταστα στην δουλειά μου.

Πήρα σχετικά πρόσφατα και δύο 512GB απλούς Intenso για την οικογένεια και αυτοί βόλεψαν μια χαρά.

Τα 2TB είναι για όσους τα χρειάζονται.

• Thanks 1

αν οντως η αλυσιδα εχει τα παντα ( ssd η ακομα καλυτερα nvme και usb 3 και πανω ) και ειδικα αν μεταφερεις μεγαλα αρχεια απλα χαιρεσαι να δινεις κατι παραπανω .

μετεφερα 600γιγα τις προαλες σε χρονο dt 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

13 hours ago, plextis said:

Παραγγελίες δικές μου πριν 2 εβδομάδες κάνανε μια εβδομάδα να έρθουν παρόλο που τα ποϊόντα ήταν διαθέσιμα. 

Σε ερώτηση στο κατάστημα μαζί με άλλον πελάτη που και αυτός διαμαρτήρηθηκε μου είπαν οτι είχαν θέμα και μεγάλες καθυστερήσεις αλλά αρχίζει και διορθώνεται. Και πραγματικά παρήγγειλα προηγούμενη εβδομάδα Δευτέρα και Τρίτη ήταν στο κατάστημα. 

11 hours ago, Tzimmys said:

Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα ακύρωσα παραγγελεία 160 ευρώ, με ups και κάτι άλλα χαζά, επειδή πέραν του ότι δεν είχα καμία ενημέρωση κάποιες μέρες μετά, στο τηλέφωνο ήταν αγενείς και χωρίς διάθεση εύρεσης λύσης.

Για μένα το eshop πνέει τα λοίσθια. Δεν ξέρω πόσο καιρό έχει ακόμα....

Με αφορμή τα  θέματα με το eshop ,η δική μου εμπειρία ήταν επίσης άστατη σε άμεσα διαθέσιμα προιόντα ,είχα μια καθυστέρηση 3  βδομάδες  .

Αν έμπαινες στην σελίδα του προιόντος αμέσως μετά την παραγγελία , το προιόν έλεγε μη διαθέσιμο ή με παραγγελία 4-7 μέρες μόνιμα .

Οπότε αν δεν ήταν λάθος του συστήματος ,μάλλον είχαν ένα μόνο διαθέσιμο ή θα το έκαναν παραγγελία ,αλλα όμως δεν γίνεται να τυχαίνει και σε πολλά προιόντα το ίδιο ,ούτε μιλάμε για κάτι ακριβό ή μη εμπορεύσιμο να πει κανείς δεν μπορούσαν να έχουν στοκ ...πχ  κάρτα μνήμης

Η δικαιολογία για την καθυστέρηση στην παράδοση , ήταν θέμα φόρτου αποθήκης , το προωθούσε μεν το τμήμα πωλήσεων ,αλλα κόλλαγε στο τμήμα  για την παράδοση , ακόμα και στα εύκολα ,σε κατάστημα point της εταιρίας .

Στην ουρά με άλλους πελάτες  ,περιμένοντας στο point για παραλαβές ,είναι ίσως η καλύτερη αξιολόγιση  τι πιθανόν έχει γίνει αφού περίμενε κόσμος. Αναφέρθηκε σε συζητήσεις , έλλειψη προσωπικού ,δεν βρίσκουν πολλά προιόντα στους προμηθευτές τους , έχουν θέματα τιμών τις αλλάζουν συνέχεια οι προμηθευτές τους, και θέματα εγγυήσεων .Ειδικά στο τελευταίο αρκετή γρίνια , επιστροφές ,και σε μερικά προιόντα  λιγότερη εγγύηση . Για το 0,50 χαράτσι σε παραγελία πολλά προιόντα μαζί ή κάτι ακριβό  ,δεν έδινε κανείς σημασία στην αναμονή παραλαβής .Απλά  κτυπά άσχημα ο διαχωρισμός όπως το έκαναν.

Αν δεν έγινε κάτι τυχαία αυτη την περίοδο , ,πέρα από την δική μου περίπτωση που δεν βιαζόμουν εξάλλου ,από ότι κατάλαβα οι περισσότεροι που περίμεναν ηταν με γκρίνια σε ότι είχαν προγραμματίσει με τις αγορές τους, άλλος έρχοταν και από μακριά για παραλαβή  κλπ

Οσο αφορα το θέμα μας ,δεν ξέρω αν έχει τύχει μόνο σε μένα ,ότι Αdata δίσκο έχω πάρει από διάφορα καταστήματα ,έχει σύντομα θέματα απόδοσης ,υγείας ,άσχετα της εγγύησης . Το πιο πιθανό o SSD του θέματος για λόγους κόστους να  μη μπορείς να τον άνοιξεις εύκολα και να τον αλλάξεις ..

Γενικά η φίρμα Αdata  δείχνει έχει χαλάσει  στα προιόντα της εδώ και 1-2 έτη ,και άλλα προιόντα της φαίνεται έχουν συχνά θέματα .

Επεξ/σία από Fotia
  • Like 1

Spoiler

Αναμονή στις παραλαβες ,αναμονή στα καταστήματα,δεν βαζουν κριτικές που δεν τους αρέσουν,τιμές ελάχιστα εως καθόλου ανταγωνιστικές πλέον,με ένα χαράτσι στα 0,5 που σε καμιά περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στις υπηρεσίες ούτε στις τιμές τους και ένα service τραγικο 

Πολύ σπάνια παραγγέλνω πλέον 

• Like 1

19 hours ago, elias99 said:

μόνο εγώ σταμάτησα να αγοράζω από τότε που μπήκε το 50λεπτο χαράτσι ?

Όχι, αλλά με τον υπερκαταναλωτισμό που υπάρχει δεν νομίζω να έχει ιδρώσει και πολύ το αυτί τους. Για να το συνεχίζουν τόσο καιρό λογικά κερδισμένοι βγήκαν.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/2/2024 στις 9:43 ΠΜ, Jeronymo είπε

Για το άμεσα διαθέσιμο μη βάζεις το χέρι σου στη φωτιά. Το eshop παραδίδει πλέον με ελάχιστη καθυστέρηση σχεδόν ενός μήνα

Δε μου έχει τύχει ποτέ αυτό που λες. Μάλλον ήμουν τυχερός

Επεξ/σία από gnarkill

Πάντα παραλαβή από κατάστημα και αντικαταβολή από το eshop, ποτέ δεν μου άργησαν έτσι.

Δύο φορές έκανα το λάθος να προπληρώσω και να βάλω box, ακόμα έρχονται.. άμεσα διαθέσιμα προϊόντα.

1 λεπτό πριν, Razor333 είπε

Πάντα παραλαβή από κατάστημα και αντικαταβολή από το eshop, ποτέ δεν μου άργησαν έτσι.

Δύο φορές έκανα το λάθος να προπληρώσω και να βάλω box, ακόμα έρχονται.. άμεσα διαθέσιμα προϊόντα.

Οπως τύχει. Ανάλογα το προϊόν.

Έχει τύχει πρόσφατα να μου κάνουν 1 μήνα να στείλουν ετοιμοπαραδοτο προϊόν (αφού μαλωσα σε τηλέφωνα μαζί τους) και έχει τύχει να σταλεί προϊόν σε κατάστημα σε επαρχία σε μια ημέρα.

Εάν έχετε παραπάνω από ένα προϊόν να κάνετε ξεχωριστές παραγγελειες για το καθένα κι ας κοστίζει +0.50€ επιπλέον ώστε τουλάχιστον να παραλάβετε το προϊόν που όντως είναι διαθέσιμο. Διότι αλλιώς δεν στελνουν τίποτε εάν λείπει το ένα προϊόν!!! Τι κουταμάρα και αυτό διαχρονικά!

15 hours ago, SeNNinhA said:

Για ADATA και διάρκεια ζωής δεν θα έβαζα το χέρι μου στην φωτιά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...