Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για εκτυπωτή ιατρείου

jb1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υποψιν οτι η Infolex (lexmark) ειναι η μοναδικη αντιπροσωπεια που εχω κανει επισκευες εκτος εγγυησης. Τα κοστολογια ειναι ανθρώπινα, και πραγματικα συμφέρουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 ώρες πριν, andreaspA είπε

Υποψιν οτι η Infolex (lexmark) ειναι η μοναδικη αντιπροσωπεια που εχω κανει επισκευες εκτος εγγυησης. Τα κοστολογια ειναι ανθρώπινα, και πραγματικα συμφέρουν.

Χωρίς να γνωρίζω βέβαια πώς σκέφτεται ο καθένας, αυτό μάλλον δεν είναι από τα πρώτα κριτήρια που βάζουμε για την αγορά laser εκτυπωτή, και μάλιστα έγχρωμου. Κοιτάμε την ποιότητα/αξιοπιστία, την ύπαρξη/διαθεσιμότητα ποιοτικών συμβατών τόνερ (στο σημείο αυτό η Lexmark χωλαίνει), χαρακτηριστικά του μηχανήματος κλπ κλπ. Αν τώρα κάποιο μηχάνημα της Lexmark πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις, τότε ναι, γιατί όχι, προσμετράμε και την υποφερτού κόστους επισκευή στο service της Lexmark. Διαφορετικά... έχει κι αλλού πορτοκαλιές Σαμιώτισσα, που κάνουν πορτοκάλια!😉

Εγω στους Lexmark εχω μεινει στους 310 και 317 που εχουν και αξιοπιστο αναλωσιμο , και αξιοπιστοι σαν εκτυπωτες, αλλα και αν χρειαστεις κατι εκτος εγγυησης, ειναι φθηνη η επισκευή.

2 ώρες πριν, andreaspA είπε

Εγω στους Lexmark εχω μεινει στους 310 και 317 που εχουν και αξιοπιστο αναλωσιμο , και αξιοπιστοι σαν εκτυπωτες, αλλα και αν χρειαστεις κατι εκτος εγγυησης, ειναι φθηνη η επισκευή.

Αν δεν κάνω λάθος όμως είναι μονόχρωμοι, σωστά; Πρόκειται για άλλη κατηγορία/επίπεδο μηχανημάτων.

4 ώρες πριν, georgeole είπε

Αν δεν κάνω λάθος όμως είναι μονόχρωμοι, σωστά; Πρόκειται για άλλη κατηγορία/επίπεδο μηχανημάτων.

Ειναι ναι. Και ειναι σκυλια!

Αυτη η οικογενεια βγηκε καλη, και ανθεκτικα μηχανηματα και φτηνα συμβατα αναλωσιμα. Γι'αυτο προφανως και εξαφανιζονται σιγα σιγα απο την αγορα...

Φουρνο μονο μη βγαλουν, κατα τα αλλα ολα επισκευαζονται ευκολα και φθηνα. Και φουρνο σπανια να βγαλουν πριν τις 200.000 σελιδες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Kthulhou είπε

https://www.stlmedia.gr/shop/lexms510dn-used-printer/

DEN το ξέρω ως κατάστημα, δεν ξέρω τι εγγύηση δινει, αν δίνει

Επίσης δεν λέει αν δίνει και τόνερ μαζί. Εναλλακτικά, το προϊόν το δίνει εδώ και η Cosmodata στα 105€ με 1 τόνερ των 5.000 σελίδων και 1 χρόνο εγγύηση.

ΥΓ Τα ποιοτικά συμβατά τόνερ του κοστίζουν: 30€ οι 5.000 σελίδες και 50€ οι 20.000 σελίδες.

Επεξ/σία από georgeole

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, georgeole είπε

Επίσης δεν λέει αν δίνει και τόνερ μαζί

υποθέτω το δίνει, δεν το λέει ξεκάθαρα, όντως, βρήκα κ πιο φθηνά που έλεγαν όμως χωρίς τόνερ, χωρίς drum 

Επεξ/σία από Kthulhou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...