Arkin Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, Nickfoxjr είπε Καλησπέρα. Ειμαστε 2 για ρομποτική σκούπα X10+ και ψάχνουμε τον τρίτο. Για αυτη λετε? https://www.skroutz.gr/s/40414178/Xiaomi-X10-Skoupa-Rompot-gia-Skoupisma-Sfougarisma-me-CHartografisi-kai-Wi-Fi-Leyki.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koystado Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου εγώ θα ήθελα να πάρω μία μηχανή nespresso 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nickfoxjr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 35 λεπτά πριν, Arkin είπε Για αυτη λετε? https://www.skroutz.gr/s/40414178/Xiaomi-X10-Skoupa-Rompot-gia-Skoupisma-Sfougarisma-me-CHartografisi-kai-Wi-Fi-Leyki.html Ναι. Έχουμε παραγγείλει τρεις στον Πειραιά και ψάχνουμε τον 3ο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 1 hour ago, Nickfoxjr said: Ναι. Έχουμε παραγγείλει τρεις στον Πειραιά και ψάχνουμε τον 3ο. Το ψήνω και εγώ αν δεν την πάρει ο Arkin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nickfoxjr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Crus είπε Το ψήνω και εγώ αν δεν την πάρει ο Arkin. Ο @Arkin θέλει και αυτός; Εάν σε ψήνει τύπε και βολεύει ο Πειραιάς, στείλε προσωπικό Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου από Nickfoxjr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, Nickfoxjr είπε Ο @Arkin θέλει και αυτός; Εάν σε ψήνει τύπε και βολεύει ο Πειραιάς, στείλε προσωπικό Ειμαι Χαλκιδικη φιλε μου οποτε συννενοηθειτε με το φιλο crus να παρει την τριτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer73 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Κάνεις για ps5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drade Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, gamer73 είπε Κάνεις για ps5 Πόσο βγαίνει / ποια εκδοση; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nickfoxjr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, Arkin είπε Ειμαι Χαλκιδικη φιλε μου οποτε συννενοηθειτε με το φιλο crus να παρει την τριτη. Ποιος είναι ο curs; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaronDavis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Ψιλοαπιθανο αλλά κανένας από Λάρισα που να θέλει PS5,series X η καμία οθόνη-τηλεοραση? Μήπως μαζευτούμε και μας βγει σε καλή τιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperor4her Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Αν ενδαφερεται κανεις απο ΠΑΤΡΑ για κατι στειλτε μου, ενα πλυντηριο ρουχων θελω να παρω 600-800 ευρω.. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από emperor4her Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itakias Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, drade είπε Πόσο βγαίνει / ποια εκδοση; Πώς και έχει προσφορά; Θεωρείται λευκή συσκευή;! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer73 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, drade είπε Πόσο βγαίνει / ποια εκδοση; Εγώ για την disc ενδιαφέρομαι η το πρώτο η το slim 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Errik Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Άν όντως μπαίνει στην προσφορά με ενδιαφέρει και εμένα η Disk έκδοση είτε το slim (κατα προτίμηση) είτε το πρώτο! Θα με ενδιέφερε και η έκδοση με δύο χειριστήρια αλλά και με ένα αν θελει κανείς! Πρακτικά βγαίνει 316€ η έκδοση με το ένα χειριστήριο στον καθένα! Και 356€ η έκδοση με τα δύο χειριστήρια στον καθένα! Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από Errik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FCastor Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Πάντως τα Playstation 5 δεν έχουν σήμανση ότι συμμετέχουν στη συγκεκριμένη προσφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα