giannis123 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου ψαχνω air fryer......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
philos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Ναι, δεν συμμετέχουν όλες οι συσκευές, μόνο αυτές με τις κατηγορίες στο link του πρώτου θέματος. Πχ εγώ θα ήθελα πολύ να είχε air condition (που θα είχε νόημα για πολλούς να πάρουν 3 στην τιμή των 2), αλλά βάλανε απλά κάποιες συσκευές θέρμανσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archi Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου εγώ θέλω μια τηλεόραση στα 500 ευρώ κ είμαι Αθήνα, αν θέλει κάποιος ας μου στείλει πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotsoz Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου αξιζει καμία σκούπα stick απο αυτές που συμμετέχουν στην προσφορά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos30gr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Στις 26/2/2024 στις 5:24 ΠΜ, drade είπε Είναι κανείς που θέλει να πάρει lg C3, 42 ή 48 και μπορεί να τις πάρει και χωρίς φπα; Στειλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer73 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, FCastor είπε Πάντως τα Playstation 5 δεν έχουν σήμανση ότι συμμετέχουν στη συγκεκριμένη προσφορά. Κρίμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shyn Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Επειδη βλεπω οτι καποιοι αναφερουν για LG C3. Ο Γερμανος εχει 869€ την 42" και δωρο την 5ετη εγγυηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arch11 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Στις 26/2/2024 στις 7:15 ΜΜ, koystado είπε εγώ θα ήθελα να πάρω μία μηχανή nespresso ενδιαφερομαι και εγω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koystado Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 46 λεπτά πριν, Arch11 είπε ενδιαφερομαι και εγω έναν ακόμη να βρούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oreco5 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Καλησπέρα Την έκπτωση πότε σου την δείχνει? έχω βάλει 3 προϊόντα αλλά όταν πάω να βάλω αριθμό κάρτας,έχει και τα 3 ποσά Τα προϊόντα συμμετέχουν όλα στην έκπτωση, έχουν όλα το εικονίδιο 2/3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 12 λεπτά πριν, oreco5 είπε Καλησπέρα Την έκπτωση πότε σου την δείχνει? έχω βάλει 3 προϊόντα αλλά όταν πάω να βάλω αριθμό κάρτας,έχει και τα 3 ποσά Τα προϊόντα συμμετέχουν όλα στην έκπτωση, έχουν όλα το εικονίδιο 2/3 Στο καλαθι στο τελος. Σου αφαιρει το ποσο του φθηνοτερου προϊοντος. Αν ειναι 3 ιδια σου αφαιρει το ποσο απο το ενα. Οπως στην εικονα που εβαλα στην πρωτη σελιδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Babis193 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 22 ώρες πριν, BaronDavis είπε Ψιλοαπιθανο αλλά κανένας από Λάρισα που να θέλει PS5,series X η καμία οθόνη-τηλεοραση? Μήπως μαζευτούμε και μας βγει σε καλή τιμή Εγώ το ψήνω εάν βρούμε και αλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaronDavis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Babis193 είπε Εγώ το ψήνω εάν βρούμε και αλλον Μακάρι.Ειδικα για τηλεόραση θα είναι ότι πρέπει γιατί έτσι και αλλιώς θα αγοράσω εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREG10ARIS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Στις 27/2/2024 στις 10:33 ΠΜ, giannis123 είπε ψαχνω air fryer......... Αν σε ενδιαφερει αυτο ή αν ενδιαφερει καποιον αλλο στειλτε να τα κανονισουμε, θα βγει 167€ στον καθενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nickfoxjr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Από την προσφορά των Public μας περισσεύει μια σκούπα ρομπότ X10+ της Xiaomi. Αρχική 800€ πληρώνει μόνο 532€ Οποίος θέλει μας στέλνει pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα