megapaixtaras Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 εχω παρομοιο θεμα με εναν αλητη ενοικο.οταν του εξηγεις τους κανονες της οικοδομης ευγενικα ,σου απαντα ευγενικα και μετα αρχιζει τις χαριτωμενιες ,με προειδοποιητικα χτυπηματα του τυπου οτι αυτον δεν πρεπει να τον ενοχλησεις ξανα εστω και ευγενικα.αν καταφερεις να του κοντραριστεις παλι θα το διαιωνισει.απειλησε την περιουσια μου,μιλαει αγενεστατα στους δικους μου, προκαλεσε διαροη σε εναν σωληνα και γενικα απο την στιγμη που αρχισε αυτο προσπαθει να με ενοχλει συνεχεια,σαν να λεει οτι μεχρι να φυγω δεν θα ησυχασεις.λιγο προβληματικη ηλικια με μπουλινγκ ,λιγο νεοπλουτος ελληνας ,λιγο τρελλος γενικα με πολυ κομπλεξ,φτανουν για να καταλαβετε τι παιζει. το θεμα ειναι πως τον αντιμετωπιζεις.ψαχτηκα και εγω νομικα,ρωτησα ολα τα οργανα του νομου και δικηγορο.μου ειπαν και εμενα για συστασεις αλλα δεν νομιζω οτι θα γινει κατι.αυτα ειναι αναλογα το ατομο.αυτος θα πεισμωσει ακομα πιο πολυ και θα συνεχισει πιο πολυ τις πισωπλατες δολιοφθορες.και επειδη εχει θεματα γενικα μπορει να κουβαλησει και παρεα για να υπερισχυσει.γιαυτον ειναι θεμα ζωης να μην κανει πισω.γιατι τον εχω ακουσει οτι γιαυτο προκειται.το ξερεις ποιος ειμαι εγω.φυσικα τον εχω ακουσει να απειλει μιλωντας με εναν αλλον ενοικο που και εκεινος εκανε τα ιδια καποια στιγμη αλλα επειδη γνωριζομαστε χρονια εκανε πισω,ειναι λογικος. αυτος ομως συμαχησε μαζι του για να μου την πει επειδη δεν τον αφησα και εκεινον τοτε να παραβει τους κανονες.του βαζει λογια.γενικα εχω καταντησει ο παραξενος της οικοδομης επειδη θελω να τηρουνται οι κανονες οπως τους τηρω εγω.που φτασαμε? στη ζουγκλα.ο πιο νταης που δεν ξερουμε που μπορει να φτασει,τοσα βλεπουμε ,να κανει οτι γουσταρει επειδη το νομικο μας συστημα μπαζει αποπαντου.αυτοι θα ασχοληθουν μολις γινει κατι,ως τοτε τιποτα δεν κανουν σε εναν αποφασισμενο.σε εναν που απλα το παιζει νταης ,θα τον φοβησουν. η επιλογη μου ειναι να κανω πισω ,να περιμενω να φυγει καποτε.βεβαια μεχρι ενα σημειο.αυτη ειναι και η συσταση απο την δικηγορο μου που εχει συναντησει πολλα περιστατικα τετοια.φυσικα οι προκλησεις συνεχιζονται απο αυτον,θελει εντασεις και αφορμη για να μαλωσει,αυτο τον τρεφει και τον επιβεβαιωνει σαν χαρακτηρα.επειτα επειδη ειναι ενοικος ,μπορει να παει σε αλλη οικοδομη αλλα σιγουρα θα θελει να επισκεπτεται για να χτυπησει ξανα ,να εκδικηθει. ολα αυτα ειναι δικες μου αναλυσεις που προκυπτουν απο οσα βλεπουμε και ακουμε. η παγιδα εδω ειναι να μην πεσεις στον βουρκο που αυτος εχει συνηθισει.προσπαθει να με αναγκασει να παω στο δικο του χαμηλο επιπεδο που γνωριζει καλα.φυσικα θα πρεπει να ειμαι σε επιφυλακη και αν χρειαστει να αντιδρασω νομικα. η αλλη λυση ειναι να φυγεις εσυ.δυστυχως εγω δεν μπορω οικονομικα να το κανω αυτο.οποτε υπομονη και μεθοδικες και ηρεμες αντιδρασεις. εκτος αν εχετε να προτεινετε καποια λυση που δεν γνωριζω και πιανει. 1
StamTheMan Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2024 4 ώρες πριν, megapaixtaras είπε ψαχτηκα και εγω νομικα,ρωτησα ολα τα οργανα του νομου και δικηγορο.μου ειπαν και εμενα για συστασεις αλλα δεν νομιζω οτι θα γινει κατι. Το πιο ευκολο που μπορεις να κανεις,ειναι να πας στο τμημα και να το αναφερεις,για να τον φωναξουν για συστασεις, αλλα δε νομιζεις οτι θα γινει κατι. Αυτα διαβαζω και τρελαινομαι. Στις 25/2/2024 στις 3:56 ΜΜ, AnasZak είπε Γενικότερα, έχετε προσωπική εμπειρία από τον ρόλο της Αστυνομίας, ρεαλιστικά, σε παρόμοιες καταστάσεις ?? Εμενα παντως,σε περιστατικο που "απειλησα" καποιον που ειχε χτυπησει την κοπελα μου με το αυτοκινητο και μετα εκανε το παγωνι,μου εστειλαν χαρτι για να παω για συστασεις. Δεν πηγα,γιατι το χαρτι πηγε στο σπιτι της κοπελας μου,αλλα σιγουρα σταματησα να ασχολουμαι με τον τυπο. Κατι αλλο που μπορεις να δοκιμασεις,εαν δεν τους αγγιξει το να τους καλεσουν για συστασεις,ειναι να πας και να τους μιλησεις ορθα κοφτα : Με ενοχλειτε,αν συνεχισετε θα κανω μηνυση και θα μας τρεχουν και τους 2 για αυτοφωρο ( πιθανοτατα θα σου κανουν και εκεινοι ) . Μετα παμε σε πιο passive λυσεις,οπως ωτασπιδες η λευκο θορυβο. Να ξερεις παντως,επειδη και εγω ειμαι πολυ περιεργος,μαλλον κανεις ο ιδιος κακο στον εαυτο σου γιατι σε ενοχλει πιο πολυ η γαιδουρια τους,παρα ο θορυβος. Ο ηλιθιος ειναι ανικητος,μην το δεις οτι εχασες. 4 1
megapaixtaras Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) η καθε περιπτωση ανθρωπου ειναι διαφορετικη.υπαρχουν αυτοι που φοβουνται τον νομο και υπαρχουν και οι αποφασισμενοι,οι ανισοροποι,οι κατεστραμενοι που δεν λογαριαζουν.αυτος ακουσε τον αλλο γειτονα να λεει οτι την ιδια παρατηρηση ειχα κανει και σε εκεινον .και αμεσως εκανε κατι με το αυτοκινητο του για να μου την σπασει εμενα και να δειξει στον ευατο του οτι εκεινος δεν ειναι καλο παιδι οπως ο αλλος γειτονας που συμορφωθηκε..ηθελε να μου δειξει οτι αυτος δεν καταλαβαινει.και μονο το γεγονος οτι μπαινει στην διαδικασια με τοση δουλεια που εχει,με οικογενεια να ασχολειται,να ψαχνει πως να μου την πει καθε μερα ,δειχνει αρρωστο ανθρωπο.αυτον τι να τον κανει ο νομος? ειναι τρελλος.το θεμα ειναι οτι θελει να παω,θελει να πει τα δικα του,θελει να τραβηχτουμε νομικα πιο μακρια και εγω δεν θελω γιατι οικονομικα δεν εχω αυτην την στιγμη την ανεση,ουτε την διαθεση να ασχολουμαι με εναν πιθηκο.ειναι τοξικος ,εγω δεν ειμαι,δεν θελω να κανω κακο στον ευατο μου οπως λες,αν και το λες για τον αλλον. μην ξεχνας οτι εγω θα μεινω στην οικοδομη,αυτος ειναι ενοικος και θα φυγει.αλλα ξερει ολα τα κατατοπια και μπορει να την επισκεπτεται.ενας στολκερ ειναι επικινδυνος,δεν ειναι ενα παλικαρακι.εδω πηγα και τον εδωσα στους ιδιοκτητες γιαυτα που κανει και ολη μερα,μηπως συνετιστει και τριγυριζε γυρω απο την οικοδομη με αγριες ματιες σαν τον καρχαρια .πριν ξαναρχισει να χτυπα ,δριμυτερα για να εκδικηθει.φαντασου να πηγαινα στον νομο τι θα εκανε...α ν ι σο ρο πος!. σιγουρα θα παω με δικηγορο καποια στιγμη αλλα για να καταγραφουν τα γεγονοτα και να ειναι ενημεροι.οχι ομως για να τον καλεσουν αμμεσα.πρεπει να εχεις αποδειξεις για να του κανεις βασιμες συστασεις-παραπονο για να φοβηθει και να κανει πισω.αν δεν εχεις τοτε ειναι σαν να μην εκανε τιποτα.και πρεπει τωρα να μπουμε στην διαδικασια με καμερες και τετοια.αστα να πανε.ακομα και ειδικους που φωναξα,σεκιουριτυ μου ειπαν ειναι να μην μπλεξεις με τετοιους ψυχοπαθεις,κατεστραμενους, εγω το μονο που κανω,ιοως και εσυ, ειναι να προσπαθω να εκτονωσω την κατασταση σαν πιο λογικος,κανοντας υπομονη και θετοντας καποια ορια.ξερω ,νιωθεις οτι νικιεται ο εγωισμος σου .ομως τα πραγματα πρεπει να τα ζυγιζουμε μεσα μας συμφωνα με το ποιοι ειμαστε και ποιοι θελουμε να ειμαστε.εγω διαλεγω τον δρομο του πολιτισμου,αντιδρω πλεον με την λογικη και οχι με το ενστικτο .αυτον τον δρομο θα ακολουθησω .και μονο το γεγονος οτι δεν αντιδρω σαν αυτον νιωθω νικητης.η εμπειρια μου απο τον επαγγελματικο αθλητισμο μου εχει διδαξει πολλα σχετικα με το mind game και την ψυχολογια αγωνα. μονο που εδω θελει παραπανω προσοχη γιατι δεν ειναι παιχνιδι. Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου 2024 από megapaixtaras 1
Mhdenistis Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2024 Το να περπατάει με μπότες ο άλλος από πάνω στο ταβάνι ειδικά την ώρα που θες να πας εσύ για ύπνο καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολη εμπειρία αλλά η αστυνομία δεν έχει κανέναν λόγο να επέμβει σε αυτό. Θα πρέπει να τα βρείτε πρώτα μεταξύ σας και όταν η κατάσταση φτάσει στα άκρα και πλακωθείτε τότε να έρθει η αστυνομία.
dtk-386 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2024 Πάρε καλές ωτοασπιδες. Δυστυχώς δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη με τα δίποδα.
Ntinalabda90 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 καλησπέρα μπορείς μήπως να μου πεις περιοχή που μένεις; έχω το ίδιο πρόβλημα... κάθε βράδυ 2 η ώρα ξεκινάει ο σαματας 1
chaosmaster Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 Να έχεις πάρει δάνειο. Να έχεις πάρει σπίτι σε πολυκατοικία κ να έχεις έναν τέτοιον από πάνω κ έναν φοιτητή ή Airbnb δίπλα. Καταδίκη. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Αυτο που πρεπει να γινει αντιληπτο ειναι οτι σε τετοια θεματα η αστυνομια δε μπορει να κανει κατι, ουτε και να λυσει τις διαφορες μεταξυ γειτονων. Μονο το δικαστηριο, εφοσον βγαλει υπερ σου αποφαση και εφοσον τρεχεις με δικηγορους σε μακροχρονιες διαδικασιες.
Dantε Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Επειδή είχα και εγώ θέματα με τυπά που αμολούσε το σκύλο και γάβγιζε ασταμάτητα απο τα ξημερώματα, ο ρόλος της αστυνομίας είναι να καταγράψει. Άρα τη φωνάζεις 2-3 φορές και τους πιέζεις (εφόσον δουν και το πρόβλημα) να το καταγράψουν αυτο στην αναφορά τους γιατί έχουν μία τάση να το αποφεύγουν. Επόμενο βήμα είναι να τον φωνάξουν για συστάσεις ,μετα εξώδικο και τελευταίο το δικαστήριο για ασφαλιστικά μέτρα. Έχουν νόημα όλα αυτά; Αναλογα τη περίπτωση. Πχ στη περίπτωση μου πιο πολύ νόημα θα είχε η αυτονόητη εύκολη οδός (που του την είχαν επιχειρήσει παλαιότερα, αλλά δεν ήταν επιτυχημένη), αλλά δε φταίει το καημένο το ζωντανό οπότε την απέκλεισα. Η συζήτηση σπάνια θα αποδώσει, η πλειοψηφία του κόσμου δε μπορεί να μπει στη θέση του άλλου ούτε για 1 δευτερόλεπτο. Άρα μόνο ρεαλιστικό μέτρο να τον πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα ,αλλά αντίστοιχα να είσαι έτοιμος για ότι προκύψει. Αλλιώς κάνεις γαργάρα και υπομένεις. 1
phanispal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δουλεύει όντως το οφθαλμός αντί οφθαλμού σε τέτοιες περιπτώσεις; Πόσοι είναι εκείνοι που δεν αντιλαμβάνονται ότι ενοχλούν τους γύρω ώστε να συμμορφωθούν αν τους πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα; Ίσα ίσα που αν είναι παλιοχαρακτήρας και καταλάβει και ότι το κάνεις επίτηδες ενώ γενικά ξέρει ότι είσαι τέτοιος, δε μπορεί να γίνει ακόμα χειρότερο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις