Demora Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Καλησπέρα μάστορες, θέλω τα φώτα σας, οι πρωτες φωτογραφίες είναι το μπουτον που έχει τώρα και θέλω ν αλλάξω γιατί κολλάει. Οι επόμενες είναι το καινούργιο που αγόρασα (Μπουτόν ρολλών λευκό IP20 | Geyer | H3-A231M). Αν καταλαβαίνω σωστά στο πρώτο έχει και γείωση; Σε ποιες τρύπες πρέπει να μπουν τα καλωδιάκια στο 2ο; και γενικά ότι συμβουλή μπορείτε να δώσετε καλοδεχούμενη σχετικά. Ευχαριστώ!
Petros Electron Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Αν δεν εχεις τις απλες ηλεκτρολογικές γνωσεις και δεν εχεις και ενα πολυμετρο για να βρεις με το buzzer του τις επαφες θα σου ελεγα να φωναξεις καποιον που γνωρίζεις οτι το κατεχει, και να μην ασχοληθεις μονος σου. Φιλικά στο λέω χωρίς κανένα ίχνος ειρωνείας και για λογούς ασφάλειας. ⚠️⚠️Με το ρεύμα δεν παίζουμε⚠️⚠️. 8 λεπτά πριν, Demora είπε Αν καταλαβαίνω σωστά στο πρώτο έχει και γείωση; Με βαση αυτου σου εγραψα τα παραπανω.. 4
Joshua21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 9 minutes ago, Demora said: Αν καταλαβαίνω σωστά στο πρώτο έχει και γείωση; Δεν καταλαβαίνεις σωστά. 10 minutes ago, Demora said: και γενικά ότι συμβουλή μπορείτε να δώσετε καλοδεχούμενη σχετικά. Φώναξε ηλεκτρολόγο για να το συνδέσει. 2
ekrepali Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δε ξέρω να σου απαντήσω, αλλά και να ήξερα... θα έγραφα ό,τι κι ο συμφορουμήτης πάνω. Φέρε ηλετρολόγο. Και πρόσεξε μη πάθεις καμιά ηλεκτροπληξία, έχεις γυμνό καλώδιο. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 δεν έχει γείωση . . Spoiler Σαν παντελώς ΑΣΧΕΤΟΣ εγώ καταλαβαίνω το μαύρο να ειναι το "ρευμα" και τα κόκκινα να είναι ένα για πάνω και ένα για κάτω 1
NikosKallithea Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Το μαύρο ειναι η φάση και τα κόκκινα ειναι το πάνω κάτω
basilis_k6 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 μαυρο παει στο L1 και τα κοκκινα στα X1-X2. κλεισε γενικο καλυτερα. συνδεσε τα με το ρολο στη μέση. ανοιξε ρευμα. πατα το πανω. αν παει πανω εισαι ετοιμος. αν παει κατω βάλε ανάποδα τα x1-x2 και είσαι κομπλε. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα