manos04 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Γεια σας. Τελευταία ακούω ένα ''τακ τακ'' από έναν toshiba 2.5 παραδοσιακό . Τον έχω σαν δευτερο στο pc. ; Δεν το ακούω συνεχόμενα αλλά συχνά. Το sentinel λέει όλα οκ, το hd tune pro το trial και αυτό ολα οκ. Λέτε να είναι κάποιο άλλο θέμα ,και να μην έχει πρόβλημα ο δίσκος; Μήπως πρεπει να κατεβάσω κάποιο firmware; Toshiba MQ01ABF050 είναι ο δίσκος. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 22 λεπτά πριν, manos04 είπε Γεια σας. Τελευταία ακούω ένα ''τακ τακ'' από έναν toshiba 2.5 παραδοσιακό . Τον έχω σαν δευτερο στο pc. ; Δεν το ακούω συνεχόμενα αλλά συχνά. Το sentinel λέει όλα οκ, το hd tune pro το trial και αυτό ολα οκ. Λέτε να είναι κάποιο άλλο θέμα ,και να μην έχει πρόβλημα ο δίσκος; Μήπως πρεπει να κατεβάσω κάποιο firmware; Toshiba MQ01ABF050 είναι ο δίσκος. Ευχαριστώ. Κάτι με τις κεφαλές γίνεται. Ο ίδιος ο δίσκος μπορεί να είναι ΟΚ σαν εγγραφές και επιφάνεια. Το μηχανικό κομμάτι μπορεί και να έχει θέμα. Δεν ξέρω εάν τα tests το βλέπουν αυτό. Η πρόταση είναι να κάνεις άμεσα ένα backup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos04 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Έχω backup φίλε μου. Σ ευχαριστώ. Μάλλον κάτι τέτοιο μπορεί να παίζει. Τον έχω βγάλει τον δίσκο και τον έβαλα σε μια εξωτερική θήκη με τροφοδοσία ρεύματος που έχω, τον σύνδεσα με usb στο pc και δεν ακούγεται αυτός ο ήχος. Άρα δεν είναι μηχανικό πρόβλημα. Μήπως να τον φορμάρω και να τον ξαναβάλω πάλι στο pc; Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου από manos04 Συμπληρωση στοιχείων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, manos04 είπε Έχω backup φίλε μου. Σ ευχαριστώ. Μάλλον κάτι τέτοιο μπορεί να παίζει. Τον έχω βγάλει τον δίσκο και τον έβαλα σε μια εξωτερική θήκη με τροφοδοσία ρεύματος που έχω, τον σύνδεσα με usb στο pc και δεν ακούγεται αυτός ο ήχος. Άρα δεν είναι μηχανικό πρόβλημα. Μήπως να τον φορμάρω και να τον ξαναβάλω πάλι στο pc; Μήπως είναι πρόβλημα τροφοδοσίας τότε? Δοκίμασε κάποια άλλη γραμμή να δώσεις ρεύμα από το τροφοδοτικό σου να δεις εάν ακούγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos04 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Μήπως είναι πρόβλημα τροφοδοσίας τότε? Δοκίμασε κάποια άλλη γραμμή να δώσεις ρεύμα από το τροφοδοτικό σου να δεις εάν ακούγεται. Ναι αυτό θα κάνω, αν και για καιρό έπαιζε απροβλημάτιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση manos04 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Μέλος Λύση Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Τον φόρμαρα τελικά και συνήλθε πιστεύω, γιατί δεν ακουω άλλο τον ήχο. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα