Tom17 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Μπορώ να σπάσω το συμβούλιο του διαμερίσματος; Ο λόγος που θέλω να το κάνω είναι ότι από κάτω όροφο υπάρχουν διαμερίσματα Airbnb και στο στον ειδικό όροφο υπάρχει διαμέρισμα airbnb και δεν νιώθω ασφαλείς!!!
GREGORYMO Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 14 λεπτά πριν, Tom17 είπε Μπορώ να σπάσω το συμβούλιο του διαμερίσματος; Ο λόγος που θέλω να το κάνω είναι ότι από κάτω όροφο υπάρχουν διαμερίσματα Airbnb και στο στον ειδικό όροφο υπάρχει διαμέρισμα airbnb και δεν νιώθω ασφαλείς!!! Γιατί δεν μιλάς πρώτα με τον ιδιοκτήτη?
Tom17 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Γιατί δεν μιλάς πρώτα με τον ιδιοκτήτη? Τα διαμερίσματα airbnb ανήκουν σε άλλον ιδιοκτήτη!
StamTheMan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 38 λεπτά πριν, Tom17 είπε Μπορώ να σπάσω το συμβούλιο του διαμερίσματος; Ο λόγος που θέλω να το κάνω είναι ότι από κάτω όροφο υπάρχουν διαμερίσματα Airbnb και στο στον ειδικό όροφο υπάρχει διαμέρισμα airbnb και δεν νιώθω ασφαλείς!!! Μιλα με τον σπιτοκοινοκυρη σου πρωτα. Αν τα πειτε ομορφα,ισως να μην εχει θεμα.
Nabuko Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 39 λεπτά πριν, Tom17 είπε και στο στον ειδικό όροφο υπάρχει διαμέρισμα airbnb και δεν νιώθω ασφαλείς!!! Τι είναι ο ειδικός όροφος? Πρώτη φορά το ακούω
Tom17 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε Τι είναι ο ειδικός όροφος? Πρώτη φορά το ακούω Καταλάθος το γράφτηκε 5 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Μιλα με τον σπιτοκοινοκυρη σου πρωτα. Αν τα πειτε ομορφα,ισως να μην εχει θεμα. Οκ ευχαριστώ πολύ!!!
tuboflo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 10 ώρες πριν, Tom17 είπε Μπορώ να σπάσω το συμβούλιο του διαμερίσματος; Ο λόγος που θέλω να το κάνω είναι ότι από κάτω όροφο υπάρχουν διαμερίσματα Airbnb και στο στον ειδικό όροφο υπάρχει διαμέρισμα airbnb και δεν νιώθω ασφαλείς!!! Τι πρόβλημα σου δημιουργεί το airbnb στην ασφάλειά σου; Πληροφοριακά ρωτάω.
andreas1gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, tuboflo είπε Τι πρόβλημα σου δημιουργεί το airbnb στην ασφάλειά σου; Πληροφοριακά ρωτάω. Ότι εισέρχονται καθημερινά διαφορετικά άτομα στην πολυκατοικία... Αυτό ενδεχομένως δημιουργεί ανασφάλεια σε ορισμένους που θέλουν να ζουν σε ένα περιβάλλον χωρίς διακυμάνσεις... Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2024 από andreas1gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα