Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάντε μλκς να μας κόψουν το gtp. Εγώ css μόνος μου δε ξαναγράφω. Κ το πάει καλά το άτιμο. Του πετάς εσύ το τυρακι flexbox κ κάτι padding κάτι margin κάτι screen queries τα πάει κοπιδι.

Πέρα από τη πλάκα. Εγώ πιστεύω ότι το πραγματικό ai κάποια στιγμή με προφαση όλα αυτά θα το κλείσουν κ δε θα είναι διαθέσιμο για το ευρύ κοινό.

Βέβαια οι δημιουργοί τον στόχος τους θα τον έχουν πετύχει μιας κ όλο αυτόν τον καιρό εμείς θα το έχουμε εκπαιδευσει άριστα. Κ μετά ξέρουν αυτοί πως, που κ πόσο θα το πουλήσουν.

Γιατί ως γνωστών όταν κάποιος σου δίνει ένα προϊόν δωρεάν το προϊόν είσαι εσύ.

Κ εμείς θα μείνουμε μετά με τα μοντέλα των βάσεων δεδομένων που τα βαφτισαν ai

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, keysmith είπε

και το ΑΙ της Google δεν μπορεί να φτιάξει λευκό αρχαίο Σπαρτιάτη ψευτοφωτογραφία.. ΛΟΛ.. 

4 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

το ΑΙ της Google  βγαζει ακομα και ναζι γερμανο στρατιωτη μαυρο :P

Λογικό είναι αφού έτσι το έχουν γαλουχήσει τα ατομα που δουλεύουν εκεί. Τις "απόψεις" τους απεικονίζει.

• Like 1
Δημοσ.

Σοκαριστικό !!! Ποιός το περίμενε πως αν δώσεις εύκολο τρόπο στη δημιουργία fake φωτογραφιών και βίντεο κάποιοι θα το εκμεταλλευόντουσαν... 

Δημοσ.

Εγώ έχω να πω ότι το ινσομνια μας παραπλανά γιατί άλλαξε την θέση των emoji's στις αντιδράσεις των δημοσιεύσεων και πατάω τώρα από συνήθεια confused αντί για γέλια ! 

Ai στο καλό ! 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 1
  • Haha 4
Δημοσ.

Μιλάμε για εργαλεία τεχνολογίας που μπορούν να έχουν τόσο εκπληκτικές και εξυπηρετικές προς τον άνθρωπο εφαρμογές και το μόνο που διαβάζουμε είναι τεχνοφοβικα αρθρα για το πώς η τεχνολογία θα χρησιμοποιηθεί για τσόντες και απάτες.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πεφτω απο τα ψηφιακα μου συννεφα. Ποτε δεν φανταστηκα οτι θα γινοταν αυτο, αφου ειμαστε τοσο υπευθηνο και ωριμο ειδος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υποκριτικές ανησυχίες βγαλμένες απευθείας από τα βάθη των dems 

Επεξ/σία από moumos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά που γίνονταν με photoshop δεκαετίες τώρα ξαφνικά τους έπιασε ο καημός για την τεχνολογία...Σιγά μην νοιάζονται για "πλάκες" η τα deepfake γυμνά και τις δήθεν τσόντες κάποιων διάσημων (που τουλάχιστον εκεί ξέρεις πως είναι fake) Ολα γίνονται "στο πλαίσιο των προκριματικών εκλογών" γιατί τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές,φοβούνται την διακωμώδιση της εικόνας τους και την διαχείριση της εικόνας και του ήχου γενικά απο ιδιώτες,εφόσον θέλουν εκείνοι να ελένχουν απόλυτα τα μέσα αυτά.

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι, ηταν μεγαλη εκπληξη.

Επεσαν απο τα συννεφα.

Δεν το περιμενε κανενας.

Προσεχως χειροτερα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...