Metalman9 Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 6 hours ago, Πέτρος said: Tί εννοείς εδώ? https://www.amazon.de/-/en/dp/B0BMWN17H3?th=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Metalman9 είπε https://www.amazon.de/-/en/dp/B0BMWN17H3?th=1 Καλά το φαντάστηκα. Γιατί δεν μπορεί να χρηγσιμοποιηθεί με ΑΙΟ? Με δαύτο (το αντίστοιχο από ebay, για την ακρίβεια) το έχω κι εγώ (και αρκετοί άλλοι) και μάλιστα με τις Arctic της προσφοράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 9 hours ago, Πέτρος said: Καλά το φαντάστηκα. Γιατί δεν μπορεί να χρηγσιμοποιηθεί με ΑΙΟ? Με δαύτο (το αντίστοιχο από ebay, για την ακρίβεια) το έχω κι εγώ (και αρκετοί άλλοι) και μάλιστα με τις Arctic της προσφοράς. Υπάρχει ρεαλιστικό κέρδος σε am5 με αυτό το πιτσικολι? -Είχα την εντύπωση πως μόνο στο b1700 υπήρχε λόγος να μπει τέτοιο bracket- 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 7 ώρες πριν, @topos είπε Υπάρχει ρεαλιστικό κέρδος σε am5 με αυτό το πιτσικολι? -Είχα την εντύπωση πως μόνο στο b1700 υπήρχε λόγος να μπει τέτοιο bracket- Εγώ διαφορά δεν είδα, παρά μόνο στα όρια του στατιστικού λάθους, αλλά είμαι με 7800Χ3δ. Με κανένα 12/16core ψιλοτεντωμένο, ίσως να έχει μεγαλύτερη σημασία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vadergr Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Αυτη τη στιγμη εχω στην μητρικη μου την arctic freezer 34 με τον 5800x. Ξερει καποιος αν η Liquid Freezer III 240 μπορει να κουμπωσει κατευθείαν? Δεν ξερω αν τα AM4 brackets οταν εβαζα την freezer 34 ειναι διαφορετικα με αυτα της Liquid Freezer III 240. Επεξ/σία 18 Αυγούστου από vadergr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vadergr είπε Αυτη τη στιγμη εχω στην μητρικη μου την arctic freezer 34 με τον 5800x. Ξερει καποιος αν η Liquid Freezer III 240 μπορει να κουμπωσει κατευθείαν? Δεν ξερω αν τα AM4 brackets οταν εβαζα την freezer 34 ειναι διαφορετικα με αυτα της Liquid Freezer III 240. Διαφορετικά είναι κατά 95%, 5' η διαδικασία για ξεβίδωμα/βίδωμα. Επεξ/σία 19 Αυγούστου από Πέτρος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeVasil Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου On 13/08/2024 at 10:24, @topos said: 3)Μπορείς να αγοράσεις με τιμολόγιο(και προφανώς αποφολογιση από το site της arctic που από ότι βλέπω είναι Γερμανία) 22 Feb 2024 ειχα λαβει αυτη την απαντηση και δεν γινοταν να αγορασεις με ενδοκοινοτική συναλλαγή χωρις VAT. Quote Hi George, Thank you for your request. Sadly, our webshop is B2C only. Have a pleasant day! Mit freundlichen Grüßen/Best Regards, Henri Faust Junior Marketing Manager 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα