idi78 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Έχω έτοιμο φέροντα οργανισμό από μπετόν για ισόγειο. Τι είδους τοιχοποα πλήρωσης με συμφέρει να επιλέξω . Τι επιλογές έχω. Πόσο κοστίζει περίπου κάθε επιλογή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου τουβλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idi78 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 30 λεπτά πριν, andreaspA είπε τουβλο Σε ευχαριστώ φίλε.θεωρεις τη συμβατική κατασκευή τη καλύτερη δηλαδή; κι πόσα θες περίπου (υλικά,εργατικά τα πάντα όλα) για π.χ 100 τμ εξωτερική τοιχοποια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Στα αθλητικά τέτοιο θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 19 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Στα αθλητικά τέτοιο θέμα; Αμα χτίσει μόνος του, άθληση είναι. Πάντως τσέκαρε και για ytong είναι πολύ καλό υλικό και γλιτώνεις τη θερμομόνωση που θα χρειαστεί να κάνεις επιπλέον στο τούβλο. Από κόστη σήμερα που έχουν ανέβει όλα δεν έχω ιδέα, πάντα ήταν ακριβότερο πάντως. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα